Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea a doi hoți de mașini

Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea a doi hoți de mașini
Publicat: 12/12/2012, 11:40
Actualizat: 04/07/2013, 14:40

Polițiștii bucureșteni au prins doi bărbați care au furat un autorism Dacia, după ce i-au urmărit în trafic aproximativ 30 de minute, pentru reținerea unuia dintre ei fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical, potrivit Poliției Capitalei.

Cei doi bărbați au mers, marți seară, cu o mașină Volskwagen pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei pe care era parcat autoturismul Dacia. Unul dintre aceștia, după ce a verificat mai multe mașini parcate în zonă, a reușit să deschisă portiera autoturismului Dacia, prin metoda „chei potrivite”, și a plecat cu acesta, fiind urmat de al doilea suspect, aflat la volanul Volskwagenului, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Imediat după ce bărbatul a furat autoturismul, polițiștii bucureșteni au plecat în urmărirea lui, iar după aproximativ 30 de minute, când și-au dat seama că nu pun în pericol siguranța celorlalți șoferi aflați în trafic, au blocat atât autoturismul furat, cât și pe cel care îl însoțea.

Unul dintre cei doi suspecți a coborât din autoturism și a încercat să fugă, polițiștii fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical pentru prinderea și imobilizarea acestuia.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi suspecți, Laris Sandu Tudor și Dănuț Marian Vintilă, erau supravegheați de anchetatori de mai multă vreme întrucât erau suspectați că se ocupă cu furtul de autoturisme Dacia model vechi.

Sursele citate au precizat că polițiștii au tras nouă focuri de avertisment pentru a-l prinde pe Laris Sandu Tudor.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase