Fost concurent de reality show, candidat la Primărie! Rivalul politic i-ar fi „suflat” iubita în trecut

Fost concurent de reality show, candidat la Primărie! Rivalul politic i-ar fi „suflat” iubita în trecut
Fost concurent de reality show, candidat la Primărie! Rivalul politic i-ar fi „suflat” iubita în trecut
Publicat: 12/08/2020, 06:41

Un fost concurent din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1 a hotărât să candideze pentru funcția de primar într-o localitate din Timiș.

Liviu Gherman, fost concurent din sezonul 3 al show-ului din Thailanda, a decis să candideze pentru funcția de primar al localității Sanandrei, situată la 12 km de Timișoara, scrie a1.ro.

Liviu Gherman a participat la „Insula iubirii” alături de iubita sa, Bianca Hincianu. După numeroase peripeții, tânăra a uitat de ispita masculină din emisiune și, la revenirea în România, și-a reluat relația cu Liviu Gherman.

Cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță.

„Rivalitate” dincolo de biroul Primăriei

Telenovela nu se oprește însă aici. În cadrul emisiunii „Insula iubirii”, Liviu Gherman a povestit că actualul primar al comunei Sanandrei a cucerit-o pe partenera lui de viață, deși erau prieteni buni și bărbatul era căsătorit și avea copii!

Fostul concurent de la „Insula iubirii” speră să își ia revanșa în fața rivalului, măcar din punct de vedere politic, odată cu această candidatură pentru funcția de primar a localității Sanandrei.

Prezentatoarea emisiunii „Insula iubirii” s-a sinucis

Șoc în lumea televiziunii. Una dintre cele mai iubite, dar și controversate gazde ale unei emisiuni celebre a încetat din viață la doar 40 de ani. Vedeta TV, Caroline Flack, fosta gazdă a emisiunii „Insula iubirii”, a fost descoperită decedată în locuinţa sa din Londra. Un avocat al familiei vedetei a confirmat că Flack s-a sinucis, potrivit Associated Press. Caroline Flack, care a fost gazda controversatului reality show „Insula iubirii/ Love Island” încă de la lansarea acestuia, a murit la 40 de ani, a confirmat familia acesteia, sâmbătă, scrie Mediafax.

Incident neplăcut pentru o concurentă de la „Insula Iubirii”

Anna, o vedetă a emisiunii „Insula Iubirii”, varianta britanică, a trăit o spaimă de neuitat, după ce a rămas cu fundul blocat în ciment, în timpul unei probe „de șantier”. La un moment dat, în concurs, băieții au fost nevoiți să arunce o fată, la alegere, în cimentul ud, scrie thesun.co.uk. Concurenta Anna a avut nevoie de zece minute pentru a putea fi extrasă din ciment.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult