Fosta logodnică a olandezului bănuit că a omorât o fetiță în Dâmbovița face dezvăluiri despre comportamentul bărbatului: „Înainte să fiu cu el…” / La ce întrebare a refuzat să răspundă femeia

Redactor:
Gandul
Fosta logodnică a olandezului bănuit că a omorât o fetiță în Dâmbovița face dezvăluiri despre comportamentul bărbatului: „Înainte să fiu cu el…” / La ce întrebare a refuzat să răspundă femeia
O fostă logodnică a olandezului bănuit că a ucis o fetiță în Gura Șuții, județul Dâmbovița, a vorbit despre trecutul problematic al bărbatului.

Aceasta nu a dorit să își dezvăluie identitatea, dar a recunoscut relația pe Facebook: „Am fost împreună, însă am rupt logodna acum opt ani”, a declarat femeia pentru Libertatea.

Femeia a recunoscut totodată că bărbatul avea probleme cu legea.

„Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a declarat femeia, despre individul originar din localitatea olandeză Cuijk.

Tânăra a refuzat să spună însă dacă olandezul Johannes Visscher a fost violent și cu ea.

Străinul de 46 de ani este suspectat că ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița, după care s-a sinucis în Olanda.

Femeia susține că individul a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Potrivit acesteia, suspectul în cazul crimei din Dâmbovița, pe care l-a descris drept fermecător și inteligent, călătorea regulat în România.

Bărbatul, identificat de autorități drept Johannes V., dar care folosea și diminutivul Joop, lucra la o companie din domeniul IT, a precizat ea.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracțiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relație, lucru care a făcut-o să pună capăt relației.

„Eu am o fiică care nu este a lui și care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relației. Trebuia să ne căsătorim în 2011”, a explicat fosta logodnică.

Procurorii din Olanda au refuzat să confirme informațiile privind cazierul suspectului, motivând că o investigație este în curs de desfășurare în România.

Inchide