Fotbalist celebru, jefuit în propria casă, cu arma la tâmplă! „Suntem traumatizați, după o spaimă cumplită”

Fotbalist celebru, jefuit în propria casă, cu arma la tâmplă! „Suntem traumatizați, după o spaimă cumplită”
Fotbalist celebru, jefuit în propria casă, cu arma la tâmplă! „Suntem traumatizați, după o spaimă cumplită” / Foto: Instagram / Luca Toni
Publicat: 24/10/2020, 17:25

Luca Toni, în vârstă de 43 de ani, fotbalistul care a cucerit titlul mondial cu Italia în 2006, a fost atacat și jefuit în propria casă de patru indivizi înarmați. În locuință se mai aflau și cei doi copii ai fostului atacant italian.

Atacul a avut loc joi seară, la vila fostului star al fotbalului din Montale, acesta fiind luat prin surprindere, scrie Gazetta dello Sport.

Hoții l-au imobilizat pe Luca Toni și l-au amenințat cu arma de față cu copiii săi, pentru a spune unde ține banii și bunurile de valoare.

După ce au strâns „prada”, infractorii au dispărut fără urmă, înainte ca poliția, alarmată deja de vecini, să ajungă la locul jafului.

„Au fost momente tensionate”, a spus Luca Toni, după atacul bandiților.

„Este important că suntem toți bine, dar ai mei sunt traumatizați după o spaimă groaznică”, a spus Luca Toni, pe Instagram.

„Hoții m-au lăsat fără bunuri prețioase, cu importanță sentimentală, nu financiară”, a spus fostul fotbalist.

Poliția italiană este pe urmele hoților, având la dispoziție imaginile de pe camerele de supraveghere din proximitatea vilei lui Luca Toni.

Primii suspecți fac parte dintr-o bandă care a spart mai multe ATM-uri în zona respectivă în primăvară.

View this post on Instagram

Siccome sta circolando la notizia , volevo comunicare che giovedì sera tra le 1930 e le 2130 ho subito una rapina in casa da parte di tre malviventi che indossavano passamontagna e armi .La cosa che conta di più è che la mia famiglia sta bene ,non ci hanno fatto del male pur avendo subito tutti un bel trauma e un forte spavento.Dispiace anche il fatto che i malviventi mi abbiano portato via beni preziosi ma sopratutto affettivi.A seguito della rapina sono intervenute le forze dell ordine probabilmente chiamate dai vicini insospettiti da una macchina in movimento nella mia via;la vigilanza non si è accorta di nulla.Chiedo rispetto e privacy per me e la mia famiglia in questo momento.grazie a tutti

A post shared by Luca Toni (@luca_toni.9) on

Fotbalul italian, în doliu! Arbitrul Daniele De Santis și logodnica acestuia, înjunghiați mortal în propria casă

Fotbalul italian este în doliu, după vestea teribilă primită marți: arbitrul Daniele De Santis și logodnica acestuia au fost înjunghiați mortal în casa lor din Lecce.

Potrivit La Repubblica, deocamdată nu există multe detalii despre incidentul sângeros, dar se pare că arbitrul De Santis (33 de ani) și logodnica lui, Eleonora Manta (30 de ani), au fost uciși luni seară, în casa lor din Lecce.

Raportul preliminar arată că mai mulți oameni au văzut un individ, înarmat cu un cuțit, care a fugit de la fața locului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase