Gabriela Firea, reacție ironică după anunțul privind candidații comuni ai dreptei la Capitală: „Cum stăteam eu așa printre roșiile mamei…”

Redactor:
Silviu Bănilă

Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, a reacționat ironic pe Facebook, în urma anunțului făcut de PNL și USR-PLUS privind candidații comuni la Capitală la alegerile locale. Firea scrie că se afla în grădină „printre roșiile mamei” când a tot fost sunată pentru o reacție. „S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de ras, ar fi chiar de plțns!”, comentează primarul.

„Cum stăteam eu aşa printre roşiile şi ardeii din grădiniţă mamei, dar nu degeaba, mai un plivit/copilit, care cum îi zice, tot ăia e, începură deodată să curgă mesajele prin telefon : reacţie, reacţie, vrem o reacţie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a întâmplat??

Firea: S-a unit „dreapta”! Woooowwww!!! Cine??

„S-au găsit bani pentru dublarea alocaţiilor, pentru creşterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic în ţară şi aduce sute de milioane de euro şi mii de locuri de muncă, s-a terminat de construit Centura Capitalei (e la guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, să nu ne mai dea eroare??

Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar??

S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine??

Partidele de dreapta!!

Tare de tot!!

Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!

Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!

Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei!”, transmite Firea pe Facebook.

Orban, după validarea candidaților PNL și USR PLUS pentru Capitală: „Bătaia de joc la adresa bucureștenilor trebuie să ia sfârșit”

Liderii PNL, USR și PLUS au prezentat, sâmbătă, proiectul pentru București la alegerile locale din septembrie, după ce conducerea PNL a validat înțelegerea unei colaborări cu USR PLUS și susținerea unor candidați comuni. Independentul Nicor Dan, susținut de cele trei formațiuni pentru funcția de Primar General, a trecut în revistă viziunea sa despre dezvoltarea Capitalei.

PNL, USR și PLUS vor avea candidați comuni la alegerile locale pentru Primăria Municipiului București și primăriile de sector, iar liderii celor trei formațiuni au susținut, sâmbătă, principalele obiective ale acestui proiect. Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie, conform calendarului asumat în Parlament, iar campania electorală urmează să debuteze în 28 august. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță, tot sâmbătă, că a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerile locale.

Inchide