GÂNDUL LIVE | Victor Ponta, lider ProRomânia: Să îi ierte Dumnezeu pe politicieni! Liderii se contrazic între ei, încetinesc măsurile grupului tehnic!

Redactor:
Gandul

Victor Ponta, liderul ProRomânia, a declarat la GÂNDUL LIVE că politicienii nu gestionează cum se cuvine criza coronavirusului și se contrazic între ei.

„Să ne rugăm cum a zis părintele. Dacă am ajuns la rugăciuni e foarte rău. Hai să facem noi. Hai să ne lămurim ce spune fiecare. Ieri la ora 12 președintele țării a zis că toți cei peste 65 de ani trebuie să stea acasă, Orban a zis că nu e așa, apoi au zis că bătrânii ies de la 11-13. Nu au zis personajele importante cum îi ajutăm pe bătrânii care nu au ajutor.

Bătălia cu sănătatea am pierdut-o deja. Avem Lombardia noastră, județul Suceava. Hai să explicăm totuși oamenilor, că vineri dimineață toată presa a prezentat propunerea Grupului de Sprijin privind măsurile de restricție a circulației. Au trecut zilele luni marți miercuri… Politicul a zis că nu. Că se pierdeau voturi.

Să îi ierte Dumnezeu. Atunci când OMS știa că începe dezastrul din Italia, noi îl schimbam pe Cîțu cu Orban. În loc să aplice măsura lui Arafat au zis că se supără diaspora. Tot ieri Orban ne-a certat că vrem amânarea ratelor. Cîțu a declarat azi că amână ratele 9 luni.

Liderii politici se contrazic între ei și încetinesc măsurile grupului tehnic. La Suceava o neglijență criminală, în luna noiembrie managerul spitalului era propunerea PNL pentru ministrul Sănătății. Acolo s-a încălcat tot, personalul medical nu a avut echipament de protecție, la 7.30 dimineața 1.800 de oameni au fost buluciți într-o încăpere pentru a asculta mesajul video al ministrului și s-au mai îmbolnăvit din ei. Spitalul e în subordinea PNL.

S-a greșit acolo, să spună ce nu trebuie să facă alte spitale. Să nu cheme oamenii la 7.30 să asculte mesajul de doi bani al ministrului și să se infecteze între ei. E o presiune îngrozitoare. Frica a fost în această societate înainte de 1989, mesajele sunt de sorginte comunist, nu ai voie să critici, faci rău țării.

Noi care avem curaj să spunem ce nu mergem, spunem lucruri adevărate, sperăm să audă și alții. Ce treabă avea Iohannis să discute cu miniștrii fără tehnicieni. Ruptura este uriașă. Oamenii de asta sunt supărați și speriați!”, a declarat Victor Ponta la GÂNDUL LIVE.

Inchide