Gest extrem al unui bărbat de 58 de ani din Dâmbovița. Și-a dat foc după ce a aflat că va fi executat silit

Gest extrem al unui bărbat de 58 de ani din Dâmbovița. Și-a dat foc după ce a aflat că va fi executat silit
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 06/10/2022, 17:09
Actualizat: 06/10/2022, 17:13

Un bărbat de 58 de ani din Pucioasa și-a dat foc după ce a aflat că va fi executat silit. Bărbatul a fost salvat, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc joi, în localitatea Pucioasa, din județul Dâmbovița, după ce bărbatul a primit o decizie de evacuare din imobilul în care locuia.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital. Bărbatul este conștient și primește îngrijiri medicale de specialitate.

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat, pentru news.ro că incidentul a avut loc după ce dâmboviţeanul a primit o decizie de evacuare a imobilului în care a locuit până în prezent.

”La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană, pe fondul unei nemulțumiri privind executarea silită, s-a autoincendiat.

Fiind solicitați, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana respectivă, un bărbat de 58 de ani. Acesta este conştient şi primeşte îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Dâmvovița.

Acum, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase