Gigi Becali, din nou la instanța supremă. Condamnarea din trecut încă îl urmărește. Ce vrea să obțină acum. “Am făcut pușcărie degeaba, nevinovat!”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Gigi Becali, din nou la instanța supremă. Condamnarea din trecut încă îl urmărește. Ce vrea să obțină acum. “Am făcut pușcărie degeaba, nevinovat!”
Gigi Becali

Gigi Becali vrea să se bucure de toate drepturile cetățenești, motiv pentru care, joi, a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție, de unde speră să iasă reabilitat penal, fiind de părere că a plătit suficient pentru faptele sale.

În 2013, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate în dosarele care au vizat schimbul de terenuri cu MApN, valiza cu bani destinată jucătorilor de la U Cluj și sechestrarea celui care i-a furat mașina.

A stat după gratii timp de un an și zece luni la penitenciarul Poarta Albă, după care a fost eliberat condiționat. În ianuarie, la Instanța Supremă, a făcut cerere prin intermediul căreia a cerut să fie reabilitat penal.

Gigi Becali speră, astfel, să scape de interdicția care i-a fost dată după ce a fost eliberat condiționat și care îl împiedică, printre altele, inclusiv să voteze. Astfel, patronul FCSB-ului s-a prezentat, joi, la Instanța Supremă și, deși s-a retras din spațiul public, a făcut o scurtă declarație.

Am făcut pușcăria aia… pușcărie degeaba. Nevinovat. Că doar nu îți fură mașina și faci pușcărie. Domnule, a schimbat terenul și a negociat ca să se îmbogățească. Păi ce, negociam ca să mă sărăcesc? Sau că domne, a dat bani ca să joace corect meciul. Eu asta sunt”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, în ianuarie: “Vin pentru albire!”

În ianuarie, înainte de a intra în sala de judecată, Gigi Becali declara că “vin aici fără belele, vin cu pace adică, vin pentru albire. Este, să spunem, o mică îndreptare. Interdicţiile sunt de a alege şi de a fi ales. Oricum, nu mă interesează funcţia de demnitate publică, să aleg, să zicem aşa şi aşa. Ca să candidez nu mă interesează. Deci, nu e mare lucru. Trebuie această reabilitare. Dacă nu o ceri, nu o iei niciodată”, avea să declare Gigi Becali, înainte de a intra la ÎCCJ. A ieșit de acolo plin de speranță: ”Procurorul nu a fost așa de vehement!”. A ieșit de acolo plin de speranță: ”Procurorul nu a fost așa de vehement!”.

Magistrații, însă, i-au respins cererea, dar Gigi Becali a atacat decizia. Acum rămâne de văzut dacă omul de afaceri va avea câștig de cauză. GÂNDUL.RO vă ține la curent cu desfășurarea procesului.

Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi...
BREAKING NEWS în cazul Caracal! A fost găsit MORT în această dimineaţă
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Explicația uluitoare a unui oficial după apariția pozelor groaznice de la spitalul din Reșița. Cum...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
O familie din Iași s-a mutat în Zanzibar din cauza pandemiei: „Preţurile sunt chiar foarte...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Chinezii ne vor DISTRUGE pe toți. Modifică axa Pământului cu această construcție megalomanică: ce se...
Ce nu se oferă cadou de Moş Nicolae 2020? Aduce mare ghinion!
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care este cea mai căutată resursă din lume, care în ţara noastră există din belşug,...
Jo, primele dezvăluiri după ce ea și Juno s-au despărțit definitiv: ”Îmi doresc foarte mult...
Inchide