Gigi Becali, la cuțite cu George Simion, după ce politicianul a declarat că FCSB nu e Steaua: „Când a zis? Rămâne fără brânză la nuntă!”

Gigi Becali, la cuțite cu George Simion, după ce politicianul a declarat că FCSB nu e Steaua: „Când a zis? Rămâne fără brânză la nuntă!”
Sursă Foto: ProSport
Publicat: 19/08/2022, 18:17
Actualizat: 19/08/2022, 18:19

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a fost surprins de declarația pe care a făcut-o George Simion, politicianul căruia i-a promis cadou de nuntă două tone de brânză. Becali a anunțat că îi va oferi lui George Simion două tone de brânză ca dar de nuntă, cadou estimat la 10.000 de euro.

Totuși, patronul lui FCSB s-ar putea răzgândi, după ce a aflat că George Simion a făcut o declarație pe subiectul care îl doare cel mai tare pe Gigi Becalim, adică, războiul cu CSA Steaua.

Înștiințat în direct la televizor despre declarația pe care a făcut-o George Simion, Gigi Becali a fost șocat și a anunțat că va purta o discuție cu el pentru a se convinge, dar a recunoscut că așteaptă niște scuze din partea politicianului.

„Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Imediat… Trimite-mi, să văd unde e și la revedere brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Eu nu cred, tu arată-mi. Când a declarat? Dacă a declarat acum… Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta era. În 2020? El nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza.”, a spus Becali.

„O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg, Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el. Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreședinte. Păi, mă faceți vicepreședinte? Să mă faceți șef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.ro.

Ce declarație a dat George Simion în urmă cu 2 ani

Declarația la care s-a făcut referire este una din luna decembrie a anului 2020

„Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament”, spunea George Simion, în 2020, pentru GSP.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult