Grindeanu susține că nu schimbă niciun șef din ANAF: Nu am așa ceva în mapă

Grindeanu susține că nu schimbă niciun șef din ANAF: Nu am așa ceva în mapă

„Nu am semnat niciun ordin de schimbare din funcție a șefului Direcției Antifraudă. Infirm, este o informație falsă. Știu sigur că nu am în mapă un astfel de document. Am avut diverse discuții cu conducerea ANAF, aștept propuneri de îmbunătățire a activității instituției. Dacă președintele ANAF consideră că activitatea poate fi mai bună sub conducerea altor manageri, primesc sugestii și în acest sens”, a declarat pentru MEDIAFAX premierul Sorin Grindeanu.

În media au apărut informații conform cărora coaliția de guvernare discută posibilitatea demiterii coordonatorului Direcției Generale Antifraudă Fiscală, Dragoș Voinescu și înlocuirea lui cu Gabriel Gheorghe, postul aparținând ALDE.

Gabriel Gheorghe a candidat la Senat pe lista depusă de organizația ALDE Sibiu. El a declarat, pentru MEDIAFAX, că „au fost discuții”, dar că nu poate confirma numirea sa la conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală până nu este publicată în Monitorul Oficial și că „lucrurile se pot schimba”.

Răspunzând la întrebarea legată de motivul schimbării la nivelul conducerii Direcției Antifraudă, Gheorghe a confirmat că ar putea fi legată de slaba colectare la buget a taxelor și impozitelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase