HOROSCOP, 1 iulie 2020. Berbecii au parte de situații neplăcute

Redactor:
Dragos Tanase
HOROSCOP, 1 iulie 2020. Berbecii au parte de situații neplăcute
HOROSCOP, 1 iulie 2020. Berbecii au parte de situații neplăcute, pe 1 iulie (FOTO: Pixabay)

Horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie 2020. Nativii din zodia Fecioară trebuie să încerce să rămână calmi și să gândească înainte de a vorbi.

Berbec

Ai parte de situații neplăcute. Încercând să faci totul pentru oamenii din preajma ta, te vei epuiza ușor.  Nu mai cheltuiți mult și investiți în activități sociale.

Taur

Ai parte de mult stres. Nivelurile tale de încredere cresc tot timpul și începi să realizezi că unele dintre ideile tale sunt de fapt bune. Ești foarte atent, matur și conștiincios și totul e bine. S-ar putea să obțineți această oportunitate.

Gemeni

Ai dispoziții schimbătoare, în acest moment, care pot transforma o zi frumoasă într-una groaznică. Nu vorbiți despre lucruri pe care nu le înțelegeți cu adevărat, pentru că cineva vă va lua cuvintele ca lege și apoi se va plânge.

Rac

Trebuie să te folosești de orice oportunitate. Activitățile în aer liber te vor face fericit. Poate că trebuie să renunți puțin la o anumită relație, dacă crezi că nu este suficient de importantă.

Leu

Încercați să reacționați întotdeauna într-un mod calm  față de cei din jurul vostru, altfel riscați să vă loviți de o serie de argumente. Asigurați-vă că rămâneți neutri în orice dispută între prietenii apropiați, deoarece nu veți face niciun favor dacă sunteți de partea cuiva.

Fecioară

Ai o stare de spirit foarte bună și abia aștepți să te îndepărtezi puțin de rutina ta de zi cu zi, ieși și petrece o zi frumoasă alături de cei dragi. S-ar putea să vă confruntați cu câteva greșeli de comunicare și acest lucru are potențialul de a vă da în jos. Încearcă doar să rămâi calm și gândește-te înainte de a vorbi.

Citește horoscopul integral, pe Antena3.ro

Prognoza meteo, 1 iulie 2020. Temperaturi caniculare, dar și unele averse

Miercuri, 1 iulie, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Până la ora 18:00, va fi în vigoare o informare meteo de caniculă în sud, sud-est și vest, când în zonele de câmpie, disconfortul termic va fi accentuat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 grade Celsius în depresiuni și 36 grade Celsius în regiunile sudice.

În Capitală, noaptea, cerul va fi variabil, cu vânt slab și moderat și minime de 17°C – 20°C. Ziua, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat și o maximă de 35°C, potrivit digifm.ro.

În general, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, local caniculară în regiunile sudice, disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi, local, în Câmpia Română şi în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil și doar izolat, în a doua parte a zilei și la începutul nopții, mai ales în zonele de munte, se vor semnala averse şi descărcări electrice, informează stirimeteo.com.

Inchide