HOROSCOP 10 IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea parte de provocări în plan familial, profesional sau financiar

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea parte de provocări în plan familial, profesional sau financiar
Astrologul Mădălina Mabole îți oferă horoscopul zilnic, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay)
Publicat: 10/01/2020, 07:43

HOROSCOP 10 IANUARIE BERBEC

Luna Plină de astăzi interconectează casa familiei cu cea carierei din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, energia sa se simte plenar în cel dintâi domeniu de viață. Ceea ce aduce acest eveniment astral în peisajul tău curent este o tensiune între cele două sectoare. Mai exact, s-ar putea să te preocupe unele chestiuni domestice, casnice sau de ordin locativ care nu îți permit să dai dovadă de nivelul obișnuit de concentrare și randament la serviciu. În felul acesta, ți-ai putea atrage critici din partea șefilor. Din această pricină, este foarte important cum îți ordonezi programul astăzi.

HOROSCOP 10 IANUARIE TAUR

În cazul tău, Luna Plină de astăzi creează o punte de legătură între casele comunicării, ale studiului și deplasărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că aceste aspecte s-ar putea solda cu niște decalaje sau schimbări bruște pe parcursul acestei zile sau chiar mâine ori poimâine. Așadar, dacă te așteaptă o călătorie importantă, asigură-te că automobilul tău funcționează la cote optime sau că ai un plan de rezervă în caz că întârzie trenul, de exemplu. În cazul în care ai programată o întrevedere de afaceri importantă sau o sesiune de negocieri, este important să te pregătești pentru orice scenariu.

HOROSCOP 10 IANUARIE GEMENI

În ceea ce te privește, Luna Plină de astăzi se suprapune tocmai peste axa banilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, se manifestă cel mai puternic în sectorul finanțelor și bunurilor câștigate prin munca proprie. Cu alte cuvinte, de azi începând și până duminică inclusiv, este posibil să apară oportunități de suplimentare a veniurilor și/ sau de valorificare a unei părți din economii prin intermediul unor investiții. În același timp încă, există posibilitatea să apară și cheltuieli neprevăzute, pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le preconizezi de timpuriu.

HOROSCOP 10 IANUARIE RAC

Având în vedere că Luna Plină de astăzi se perfectează în semnul nașterii tale, este de așteptat să nu duci lipsă de energie. În plus, dai dovadă de o atitudine asertivă și de o abordare proactivă la locul de muncă și în raport cu ceilalți în general, ceea ce te ajută să te distingi de restul din jur. Cu toate acestea, ar putea crește și riscul tensiunilor cu cei din jur, mai ales dacă nu reușești să gestionezi corect bagajul energetic covârșitor pe care-l aduce acest eveniment astral. Direcționează-ți eforturile către un scop practic și nu-l lăsa să te controleze.

HOROSCOP 10 IANUARIE LEU

Șansele sunt mari să te numeri printre nativii(ele) semnelor care nu resimt tocmai pozitiv Luna Plină de astăzi. În horoscopul tău general, ea se manifestă plenar în casa subconștientului, ceea ce te-ar putea face mai sensibil(ă) decât de obicei. Ești genul de persoană care nu lasă impresia unei persoane ușor lezabile, dar în interior te frămânți destul de mult, iar pe fondul fenomenului astral de azi, s-ar putea ca factorii perturbatori să fie unii care altfel nu te-ar fi deranjat. Încearcă să te menajezi, evitând situațiile cu potențial mare de tensiune. Gândește-te și la metode să elimini energiile negative.

HOROSCOP 10 IANUARIE FECIOARĂ

Luna Plină de astăzi îți atrage atenția asupra planurilor de viitor și a proiectelor în care ești implicat(ă) și/ sau pe care le derulezi. Pe fondul ei, șansele sunt destul de mari să faci progrese însemnate în ceea ce le privește: întâlnești oameni care te inspiră să îndrăznești mai mult, primești ajutor sub formă de sfaturi sau chiar de bani, ți se deschid porți sau se facilitează anumite procese care altfel ar fi rămas ferecate sau ar fi luat o veșnicie. Pe de altă parte, trebuie să sacrifici timpul de altfel petrecut cu persoana iubită, copiii sau făcând ceva ce-ți place.

HOROSCOP 10 IANUARIE BALANȚĂ

Cu Luna Plină de astăzi în casa carierei, nu vei duce lipsă în aceste zile de oportunități să te afirmi la locul de muncă. În cazul altor nativi(e), care au fost mai sârguincioși(oase) și s-au ocupat mai îndeaproape de această chestiune, acest eveniment astral le va aduce recompensele pe care le merită: o îmbunătățire semnificativă a statutului la serviciu sau chiar o promovare. În orice caz, cert este că evoluează cu toții destul de mult la acest nivel, fapt pentru care își permit să emită unele pretenții. În schimb, s-ar putea să petreacă ceva mi puțin timp cu familiile lor.

HOROSCOP 10 IANUARIE SCORPION

Luna Plină interconectează și în cazul tău casele comunicării, ale deplasărilor și ale studiului din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, provocările acestui fenomen astral vin mai degrabă la un nivel abstract. Mai exact, s-ar putea să aibă loc evenimente care te cheamă să schimbi ceva la sistemul tău de referință ori ai parte de dezbateri care te umplu de nervi la început, dar care-ți dau teme importante de gândire. Ai mare grijă dacă te așteaptă plecări în străinătate sau la mare distanță de casă ori se întâmplă să ai de-a face cu instituțiile statului.

HOROSCOP 10 IANUARIE SĂGETĂTOR

Luna Plină se perfectează pe casele banilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în ceea ce te privește, este vorba de resursele pe care le-ai obținut și/ sau pe care le deții cu terțe persoane, indiferent dacă ne referim la partenerul de viață și/ sau de afaceri, clienți sau colaboratori. Ce face aceste fenomen astral este să-ți indice faptul că s-ar putea naște tensiuni în raport cu ceilalți pe seama finanțelor. Poate nu reușiți să cădeți la învoială cu privire la destinația următoarelor investiții sau au avut loc pagube sau scurgeri de capital care vă dezechilibrează raportul de forțe.

HOROSCOP 10 IANUARIE CAPRICORN

Deși Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa parteneriatelor de viață și/ sau de afaceri, resimți efectele ei și în plan personal. Mai exact, nu duci lipsă de energie, ești activ(ă) pe toate planurile și ai planuri mari pentru aceste zile. Te solicită însă destul de mult planul relațional, acolo unde așteptările sunt mari, ți-e teamă să nu lezezi sensibilitățile celorlalți și vrei să mulțumești pe toată lumea. Cu cât realizezi mai repede că este imposibil să satisfaci doleanțele tuturor, cu atât mai ușor te eliberezi de eventualele procese de conștiință pe care ți le poți face-n zadar.

HOROSCOP 10 IANUARIE VĂRSĂTOR

Cu Luna Plină de astăzi în casa muncii, ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni nu va fi automat și cea mai puțin solicitantă. Ba dimpotrivă, căci acest eveniment astral animă suficient de mult atmosfera încât să te trezești cu mai multe sarcini de serviciu decât te-ai așteptat. Așadar, să nu te mire dacă ajungi să stai peste program la serviciu, că îți mai iei câte ceva de făcut și acasă ori că te alegi cu un nivel de oboseală pe care nu l-ai mai simțit de mult. Oricât de multe ai avea de făcut, ține cont să te și odihnești.

HOROSCOP 10 IANUARIE PEȘTI

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, iar cum ea creează o opoziție la casa planurilor de viitor și a proiectelor, este de așteptat ca astăzi să îți fie greu să te împarți echitabil între cele două domenii de viață. Dar oricât de ofertante ar fi lucrurile pe care le-ai putea face în cel din urmă sector anterior menționat, ține minte că astrele îți recomandă să te concentrezi pe viața sentimentală și/ sau pe relația cu cei mici. Petreceți timp de calitate unul alături de celălalt, preferabil departe de gadget-uri.

Foto: Profimedia

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
165 de ani de la începerea construcţiei Canalului Suez. A scurtat drumul navigatorilor către Europa...