HOROSCOP 12 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care vor avea parte de multe suișuri și coborâșuri în viața sentimentală

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care vor avea parte de multe suișuri și coborâșuri în viața sentimentală
Nativii zodiei Rac reușesc să-și păstreze calmul, pe 19 mai 2020
Publicat: 12/01/2020, 08:42

Această configurație cosmică dă startul unei perioade cu multe suișuri și coborâșuri în viața sentimentală, profesională și financiară a tuturor zodiilor, dar mai ales a celor Cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn), care simt că a venit timpul să încheie unele capitole și să deschidă altele. Tot acest proces va fi însă unul cu un puternic impact în plan emoțional.

HOROSCOP 12 IANUARIE BERBEC

Tripla conjuncție de astăzi îți atrage atenția asupra sectorului profesional care ar trebui să devină o prioritate de grad zero pentru tine. Este foarte important să îți calculezi bine mișcările pe acest plan. Se întrevăd multe provocări la orizont care îți vor testa rezistența fizică și/ sau capacitatea de a face față la stres. În final, vei ajunge acolo unde îți dorești, dar mai ai mult de muncă până acolo. Nu-ți pierde entuziasmul prea ușor.

HOROSCOP 12 IANUARIE TAUR

Stellium-ul format azi promite să producă în perioada următoare mutații de substanță în sistemul tău de referință. Vor avea loc evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să te aducă în ipostaza de a cântări dacă mai este înțelept sau nu să te ghidezi după vechile principii și valori în care credeai până acum. Unele întâlniri fatidice sau contacte cu alte culturi pot facilita aceste schimbări de macaz, sedimentându-le efectul asupra crezului tău personal.

HOROSCOP 12 IANUARIE GEMENI

Și tu te numeri printre nativii(ele) care resimt emoțional foarte puternic influența acestei triple conjuncții. În cazul tău, ea va ridica întrebări importante cu privire la bazele pe care ai construit actuala relație de cuplu sau parteneriatele de afaceri în care ești implicat(ă). Se cere să retrasezi anumite limite în raport cu persona iubită și/ sau asociații ori clienții, mai ales în situația în care raportul de forțe dintre voi s-a dezechilibrat destul de mult.

HOROSCOP 12 IANUARIE RAC

Stellium-ul perfectat astăzi ar putea avea un efect asemănător în cazul tău, în sensul că pune parteneriatul de viață și/ sau de afaceri din care faci parte pe o traiectorie a maturizării. Se prefigurează momente de cotitură care te vor învăța multe despre tine și felul în care abordezi cele mai importante relații din viața ta. Vei învăța, de asemenea, multe despre persoana cu care conviețuiești și/ sau cu care derulezi activități de ordin profesional.

HOROSCOP 12 IANUARIE LEU

Tripla conjuncție ce se formează azi ocupă casa muncii și a sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că cele două sectoare sunt strâns legate în următoarea perioadă. De forma ta fizică depinde acum mai mult ca oricând nivelul de randament de care dai dovadă la locul de muncă, fapt pentru care este important să aduci ajustări de lungă durată stilului tău de viață și alimentație. Gândește-te ce poți schimba pentru a fi în formă.

HOROSCOP 12 IANUARIE FECIOARĂ

În cazul tău, stellium-ul de astăzi ocupă casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că relația ta cu partenerul de viață și/ sau cei mici va trece printr-o perioadă de încercări în cele ce urmează. Nu este exclus chiar să traversați momente de răceală sau distanță care vă vor învăța cum să vă apropiați unul de celălalt într-un mod care nu atentează la libertatea personală a celuilalt. Într-un cuvânt, lucrați la încredere.

HOROSCOP 12 IANUARIE BALANȚĂ

Tripla conjuncție din casa familiei îți pregătește o serie de provocări în raport cu rudele apropiate, dar mai ales cu părinții. Prăpastia dintre generații se poate lărgi pe fondul influenței acestui eveniment astral, dar veți reuși să construiți o punte de legătură peste ea dacă renunțați la orgolii și încercați să înțelegeți sau măcar să respectați ceea ce vă diferențiază unul de celălalt. În caz contrar, se poate instala o răceală care greu se repară.

HOROSCOP 12 IANUARIE SCORPION

Pe fondul stellium-ului la care aderă astăzi Mercur, Saturn și Pluto debutează o perioadă în care devii conștient(ă) câtă încărcătură emoțională pot purta cuvintele pe care le rostești. Este de așteptat așadar să apară situații în care folosești mai puțin înțelept această superputere de care dispui. Dar încetul cu încetul vei învăța să o utilizezi, deși va trebui să te lovești cu captul de sus pentru a-ți da seama cum anume să îți modelezi discursul.

HOROSCOP 12 IANUARIE SĂGETĂTOR

Tripla conjuncție de astăzi anunță o perioadă care va culmina cu o stabilizare în plan financiar. În primă fază, s-ar putea să te confrunți cu lipsuri sau pierderi, dar trebuie să nu îți pierzi speranța. Vor veni și oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/ sau de a investi economii, dar ține cont că vei avea mult de muncă până să ajungi acolo unde îți dorești. Înarmează-te așadar cu automotivație, răbdare și multă încredere de sine.

HOROSCOP 12 IANUARIE CAPRICORN

Stellium-ul de astăzi se poziționează în semnul nașterii tale, ceea ce indică faptul că ești nativul(a) zodiei care se va maturiza cel mai mult în următoarea perioadă. Te așteaptă multe teste de anturanță fizică și emoțională, ai putea ajunge chiar în punctul în care crezi că vei claca, dar la final, vei ieși de partea cealaltă mai puternic(ă) decât oricând și mai conștient(ă) de limitele tale. În felul acesta, poți deveni de-a dreptul de neoprit.

HOROSCOP 12 IANUARIE VĂRSĂTOR

Tripla conjuncție de azi te cheamă să te concentrezi pe lucrul cu subconștientul. Acolo se adăpostesc multe frici și frustrări care nu de puține ori te-au adus în situația de a te pierde în tipare de gândire coercitive și înguste, de pe urma cărora ai avut de pierdut. Ți-e greu poate să părăsești anumite zone de confort de teama provocărilor care te așteaptă odată ce plonjezi în necunoscut, dar acum este momentul să-ți faci curaj.

HOROSCOP 12 IANUARIE PEȘTI

Stellium-ul de astăzi marchează debutul unei perioade de reconfigurare a strategiei personale pe termen lung. Prin intermediul unor evenimente-cheie, îți modifici destul de mult traiectoria pe plan social, dar și obiectivele de viitor. Nu este exclus să renunți sau să fii nevoit(ă) să abandonezi unele proiecte. Ori poate că doar le pui deoparte pentru o perioadă nedefinită. Cert este că scopurile tale se schimbă, apelezi la alte metode, faci loc altor persoane în viața ta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun