HOROSCOP 22 IANUARIE 2020: Schimbări în bine pentru trei zodii. Cine își va suplimenta astăzi bugetul

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020: Schimbări în bine pentru trei zodii. Cine își va suplimenta astăzi bugetul
Publicat: 22/01/2020, 08:23

Luna intră astăzi în Capricorn și formează un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur.

HOROSCOP 22 IANUARIE BERBEC

Aceasta este o zi în care nu duci lipsă nici de randament, nici de simțul de observație necesar pentru a depista de timpuriu oportunități financiare. Nu este exclus ca productivitatea să îți influențeze în bine abilitatea de a-ți suplimenta bugetul, ajutându-te să finalizezi sarcini de serviciu care îți pot aduce un bonus sau o primă. Sau poate că rămâi cu suficientă energie după program încât să te ocupi de activități extraprofesionale profitabile. Oricare ar fi situația, cert este că ai parte de echilibru în plan financiar și profesional sau te poziționezi pe direcția către mai multă stabilitate în aceste sectoare.

HOROSCOP 22 IANUARIE TAUR

Mijlocul de săptămână te surprinde într-o formă mentală bună, care te ajută să îi faci față cu brio acestei zile. Astrele nu par să îți fi pregătit provocări mari, dar este evident faptul că dispui de dispoziția necesară pentru a le aborda într-o manieră pozitivă. Așadar, dacă lucrurile nu merg chiar ca la carte, vezi în aceste situații oportunități să te întreci pe tine însuți(ăți) și să îți demonstrezi că limitele tale nu erau acolo unde te-ai fi așteptat. Astfel de conjuncturi îți arată că ești mai puternic(ă) decât credeai și că mentalitatea de învingător face totul în anumite situații.

HOROSCOP 22 IANUARIE GEMENI

S-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie una cu care ești obișnuit(ă) pentru acest moment din săptămână. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, ești mai degrabă contemplativ(ă) și retras(ă) decât jovial(ă) și sociabil(ă) ca de obicei. Poate acesta este modul în care organismul încearcă să-ți transmită faptul că ai nevoie să te concentrezi pe nevoile tale fizice și mentale. Ia distanță puțin, refervă-ți timp pentru lectură și o ședință de masaj, eliberează-te de stres și selectează-ți cu mai multă atenție anturajul. Este clar că ceva din peisajul tău actual nu ți-a făcut prea mult bine zilele acestea.

HOROSCOP 22 IANUARIE RAC

Tu, pe de altă parte, simți că astrele îți potențează abilitățile de comunicare și socializare. Prin intermediul muncii sau unor sesiuni de networking în afara serviciului, cunoști persoane care te-ar putea ajuta să materializezi unele planuri în care crezi foarte mult. Sau poate reușești să cultivi unele relații existente care pot avea un impact similar asupra proiectelor tale. La fel de posibil este să fii cooptat(ă) în cadrul unei inițiative de unii prieteni sau cunoscuți care îți împărtășesc idealurile și viziunile. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca relația lor de cuplu să facă progreze vizibile către un nivel superior.

HOROSCOP 22 IANUARIE LEU

Și tu te numeri printre nativii(ele) care se bucură astăzi de spor în tot ceea ce întreprind la nivel profesional sau în afara serviciului. Știi să îți ordonezi activitățile în așa manieră încât să te folosești inteligent de timpul avut la dispoziție. Nu îl irosești procrastinând prin pauzele de cafea sau la o țigară și o vorbă cu colegii de serviciu. S-ar putea ca alți factori să fie răspunzători pentru randamentul de care dai dovadă; ești motivat(ă) poate de perspectiva unei promovări sau de posibilitatea de a te distinge în fața superiorilor într-o manieră care-ți poate atrage beneficii în viitor.

HOROSCOP 22 IANUARIE FECIOARĂ

Astrele scot astăzi la iveală latura ta sensibilă și romantică. În cazul în care activezi într-un domeniu creativ, s-ar putea să nu îți lipsească deloc ideile, iar multe dintre ele sunt și fezabile. Dar aspectele astrale de astăzi sunt de bun augur și pentru cei care nu lucrează pe cont propriu. Mai exact, ele schimbă în bine atmosfera pe plan sentimental, acolo unde te aduc pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Dacă ai putea să-ți iei câteva zile de concediu, ar fi mai mult decât indicat să pleci într-un city break ad hoc cu partenerul. V-ar prinde bine escapada.

HOROSCOP 22 IANUARIE BALANȚĂ

Astăzi ești printre nativii(ele) care se scald în ape călduțe. Astrele nici nu te scot dintr-ale tale, nici nu te fac să-ți pară că trăiești raiul pe pământ. Ai parte așadar de o zi echilibrată, din care lipsesc provocările, atât cele care te stimulează, cât și cele care te enervează. Deși ești o persoană extrovertit(ă), s-ar putea ca astăzi să simți nevoia unei zile petrecute într-un cadru restrâns, măcar după programul de la serviciu. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri, gândește-te la ceva ce te-ar putea aduce mai aproape de cei dragi. Ți-ar cădea bine să stai cu ei azi.

HOROSCOP 22 IANUARIE SCORPION

Mijlocul acestei săptămâni te surprinde într-o dispoziție de milioane. Ești comunicativ(ă), ai inițiativă pe plan social, știi să te faci plăcut(ă) și să construiești punți de legătură între tine și ceilalți. Stări de spirit ca acestea – care nu sunt tocmai un obicei în cazul tău – te ajută să îți faci prieteni noi, să pui bazele unor viitoare colaborări și parteneriate și chiar să rezolvi unele probleme de cuplu pentru care nu ai găsit o soluție până acum. De asemenea, negocierile și tratativele purtate acum se dovedesc a fi fost de bun augur, finalizându-se cu termeni și clauze care te avantajează.

HOROSCOP 22 IANUARIE SĂGETĂTOR

Dacă ai traversat o perioadă marcată de instabilități în plan material, mijlocul acestei săptămâni vine cu vești bune din acest punct de vedere. S-ar putea ca astrele să îți aducă în cale oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unei părți din economiile pe care le-ai realizat până acum. Așadar, există posibilitatea să te bucuri imediat de rodul acestor șanse de câștig sau poate fi nevoie să mai aștepți puțin până când ai parte de ele. În ambele cazuri, trebuie să te ferești să faci cheltuieli care nu se impun în această perioadă. Dă dovadă de chibzuință.

HOROSCOP 22 IANUARIE CAPRICORN

Starea ta de spirit de astăzi este una pe care ți-o împărtășesc doar nativii(ele) unui număr mic de zodii. În cazul unora dintre voi, aceasta s-ar putea datora unor mici bucurii de cuplu sau pe care ți le-au oferit cei mici. În ceea ce îi/le privește pe alții(tele), acest sentiment de pace și mulțumire interioară se datorează faptului că se simt inspirați(te) de ceea ce fac la serviciu sau în cadrul unui proiect extraprofesional. Oricare ar fi situația, cert este că ziua de astăzi este una în care trebuie să-ți aloci timpul și resursele necesare pentru a te răsfăța puțin.

HOROSCOP 22 IANUARIE VĂRSĂTOR

Nici dispoziția ta nu lasă de dorit, dar nu se poate spune nici că jubilezi pe parcursul acestei zile. Tu pari a-ți găsi împlinirea de cu fiecare zi în momente obișnuite de familie, în ritualuri numai de voi cunoscute și practicate, în situații care te fac să prețuiești prezența celor dragi lângă tine. Iar pe toate acestea le apreciezi cu atât mai mult dacă ați trecut prin situații dificile, pe plan colectiv sau individual, care v-au schimbat atitudinea unii față de ceilalți. Așadar, nu este o pierdere de vreme să-ți petreci dup-amiaza alături de apropiați, fără să faci mare lucru.

HOROSCOP 22 IANUARIE PEȘTI

Unele relații stabilite recent sau idealuri pe care ți le-ai conturat nu demult te animă astăzi să faci progrese palpabile în direcția consolidării și/ sau apropierii de ele. În acest sens. ai parte de întâlniri cu oameni și situații care îți înlesnesc calea către cercuri de persoane care îți împărtășesc viziunile și te pot ajuta să îți transpui în realitate visurile. Așadar, sunt de bun augur ieșirile astăzi, indiferent dacă te întâlnești cu prietenii sau profesioniști din domeniul tău de activitate. Oricare dintre ei ar putea lăsa o amprentă pe parcursul tău profesional, prin sfaturi sau experiențe din trecutul lor.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Test de cultură generală. De ce este special nasul cămilelor?