HOROSCOP 23 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură de o zi în care toate planurile merg ca pe roate

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură de o zi în care toate planurile merg ca pe roate
Publicat: 23/01/2020, 08:52

Spre seară, Soarele din Vărsător aderă la un aspect disonant de careu cu Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) sunt provocate să se adapteze din mers la schimbare.

HOROSCOP 23 IANUARIE BERBEC

Randamentul tău se menține și astăzi la cote destul de ridicate, dar spre deosebire de ieri, șansele sunt mai ridicate astăzi să nu iei cele mai bune decizii în plan financiar, mai ales cât este vorba de investiții. Așadar, există riscul să îți direcționezi o bună parte din resurse către proiecte care nu îți oferă nicio garanție. Nu îi permite prieteniei care te leagă de anumite persoane să îți încețoșeze rațiunea și să te aducă în pragul unor pagube din care o să-ți revii cu greu mai încolo. Gândește-te bine dacă ar fi indicat să manevrezi astăzi sume mai mari.

HOROSCOP 23 IANUARIE TAUR

Ești într-o formă destul de bună astăzi, semn că se mențin tendințele de ieri din acest punct de vedere, dar există riscul ca, pe seară, să îți piară starea de spirit pozitivă. Acest lucru se datorează unor discuții în contradictoriu cu persoanele cu care derulezi afaceri sau cu cel(a) cu care formezi un cuplu. Cu toții aveți personalități foarte puternice care vă împiedică uneori să ajungeți la un armistițiu. Aceasta este una din zilele în care trebuie să lăsați de la voi pentru ca lucrurile să nu evolueze în direcția greșită. Altfel, totul poate ajunge să culmineze cu un conflict.

HOROSCOP 23 IANUARIE GEMENI

Dacă activezi în cadrul unui parteneriat sau tu și partenerul țineți banii la comun, s-ar putea ca astăzi să nu vă fie greu să vă puneți de acord dacă ar fi oportun să investiți o parte din resursele deținute împreună. Așadar, finanțele nu vor constitui un subiect spinos, în raport de care să vă fie greu să ajungeți la un consens. Există însă alți factori perturbatori care îți pun la încercare răbdarea și profesionalismul. Este vorba despre o serie de urgențe și decalaje la serviciu, care riscă să te aducă în pragul exasperării dacă nu ai grijă cum le gestionezi.

HOROSCOP 23 IANUARIE RAC

În prima parte a zilei, te înțelegi bine cu partenerul și comunicați eficient pe diverse teme importante de pe agenda zilei, dar s-ar putea ca, spre seară, să se schimbe placa. Ceva din comportamentul persoanei iubite îți ridică suspiciuni cu privire la loialitatea sa. Nu simți că mai investește la fel de mult ca în trecut în relația de cuplu, iar toate aceste îndoieli riscă să vă aducă în punctul în care conflictul este inevitabil. În loc s-o iei pe această rută, mai bine încerci să lămurești ceea ce se întâmplă cu cel drag. Poate nu-i vorba de ceva serios.

HOROSCOP 23 IANUARIE LEU

Lucrezi și astăzi din greu la serviciu, iar rezultatele nu întârzie să apară. Dar odată ce ajungi acasă, există posibilitatea să nu te bucuri de privilegiul unei seri petrecute în liniște alături de cei dragi. Partenerul ar putea avea ceva să îți reproșeze în legătură cu nivelul de implicare de care ai dat dovadă în ultimele zile pe plan casnic sau domestic. O bună parte din energia ta s-a îndreptat acum în direcția locului de muncă, ceea ce înseamnă că poate ai neglijat într-o anumită măsură ceea ce aveai de făcut în familie sau în gospodărie. Încearcă să te revanșezi.

HOROSCOP 23 IANUARIE FECIOARĂ

Ești creativ(ă) și debordezi de inspirație în prima parte a zilei, semn că lucrezi cu drag și spor în cadrul acelor sarcini de serviciu care îți pun mintea la contribuție și care te provoacă să te folosești de abilitățile tale vocaționale. Tot atunci, dacă ești liber(ă), se recomandă să petreci mai mult timp cu copiii, partenerul sau cu persoana pe care încerci să o cucerești. Atitudinea veselă și deschisă te va ajuta să construiești momente memorabile alături de ei. Unele urgențe sau decalaje ar putea face ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să stea peste program la muncă-n această seară.

HOROSCOP 23 IANUARIE BALANȚĂ

Familia și gospodăria rămân centrul tău de interes și astăzi, dar ai grijă pentru că ele se pot transforma într-o sursă de slăbiciuni. S-ar putea să ajungi în situația de a-ți fi dificil să îi refuzi pe partener sau copii atunci când vezi că și-ar dori să le achiziționezi ceva care costă mai mult decât ar fi înțelept să cheltuiești. Așadar, s-ar putea să ajungi în situația în care cedezi și intri în banii alocați pentru weekend pentru a le face hatârul. Ori poate nu ai de ales și trebuie s-o faci pentru că se apropie aniversarea unuia intre ei.

HOROSCOP 23 IANUARIE SCORPION

Ești comunicativ(ă) și te faci ușor plăcut(ă) de toți cei din jur, indiciu cum că faci o treabă la fel de bună ca ieri în această direcție. S-ar putea însă ca lucrurile să nu meargă la fel de bine în raport cu unii membri ai familiei. Carisma și abilitățile tale de relaționare cu ceilalți, așa potențate cum sunt ele acum, nu fac față diferențelor voastre de mentalitate. Indicat ar fi să nu iei asta drept un afront personal. Este o realitate pe care trebuie să o tratezi ca atare și să înveți să lucrezi cu ea cât de bine poți.

HOROSCOP 23 IANUARIE SĂGETĂTOR

Se mențin și astăzi pronosticurile bune în plan financiar, în sensul că te întâlnești și pe parcursul acestei zile cu oportunități de a-ți consolida situația materială. S-ar părea totuși că nu se face primăvară prin simpla intervenție a lor. O veste mai puțin proastă, o vorbă aleasă neinspirat sau un gest pe care îl consideri deplasat riscă să-ți strice ziua, amintindu-ți de momente nu prea plăcute din trecut. Încearcă să treci aceste senzații prin filtrul rațiunii, căci există posibilitatea ca ele să nu fie altceva decât unele asocieri greșite. Analizează atent prin ce treci și vezi dacă există asemănări reale.

HOROSCOP 23 IANUARIE CAPRICORN

Per ansamblu, starea ta de spirit de astăzi este una bună. Te simți bine în pielea ta, iar acest lucru este evident pentru toată lumea. Chiar și așa, asta nu înseamnă că nu te confrunți și tu cu unele probleme: ar putea fi vorba, de exemplu, despre unele răsfățuri pe care ți le-ai dori, dar nu ți le permiți ori despre anumite relații sau proiecte care necesită investiții care te-ar destabiliza acum pe plan economic. În situații ca acestea, este foarte important să nu îți pierzi calmul. Ai nevoie de o minte limpede pentru a descoperi cele mai bune soluții.

HOROSCOP 23 IANUARIE VĂRSĂTOR

Nu se poate spune că ești într-o formă mentală care lasă de dorit, dar nici nu ești în apele tale. Până spre seară, când riscă să apară unele tensiuni între tine și unii membri ai familiei, s-ar putea să cooperezi bine cu această dispoziție în care te afli, dar odată ce se dă startul unor schimburi de replici acide cu cei dragi, s-ar putea să le resimți efectul mai puternic decât de obicei. Este important așadar să cultivi un climat armonios între tine și membrii familiei, din dorința autoconservării dacă nu pentru a consolida relațiile amiabile cu anumite rude apropiate.

HOROSCOP 23 IANUARIE PEȘTI

Prima parte a acestei zile te găsește cu gândul ațintit către viitor și preocupat(ă) de modul în care evoluează unele relații în care ți-ai pus multe speranțe. S-ar putea însă, ca de la orele amiezii încolo, să îți mai pierzi din avânt. Aspectele astrale care se formează spre seară te predispun la o stare mai degrabă melancolică decât orientată către oportunitățile zilei de mâine. Privind retrospectiv, este normal să constați că ai fi acționat altfel în anumite situații, dar încearcă să nu îți pierzi vremea gândindu-te la ce-ar fi fost dacă ai fi luat-o pe alt drum. Nu-i deloc productiv.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Carcasa unei balene a apărut în mod misterios pe prova unei nave de croazieră