HOROSCOP 5 noiembrie 2019. Zodiile care astăzi sunt favorizate din plin de astre

HOROSCOP 5 noiembrie 2019. Zodiile care astăzi sunt favorizate din plin de astre
Publicat: 05/11/2019, 09:17

Berbec

Din nefericire, lucrurile nu merg astăzi tocmai cum te-ai așteptat. S-ar putea să îți fi făcut speranțe prea mari în legătură cu modul în care evoluează unele proiecte sau în legătură cu perspectiva obținerii unui împrumut. Nu se anunță vești bune nici dacă te așteptai ca cineva să îți dea o mână de ajutor la elaborarea sau dezvoltarea unei strategii de business sau de viitor în general. Unde mai pui că s-ar putea să apară probleme și în raport cu partenerul de viață și/ sau afaceri, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fiți pe aceeași lungime de undă.

Taur

Nici pe tine nu te așteaptă o zi prea grozavă în plan profesional. Este posibil ca sarcinile de serviciu primite să fie mai dificile sau mai încurcate decât ai fi crezut. Nu se poate spune neapărat că te depășesc ca nivel de complexitate, dar s-ar putea să îți dea ceva bătăi de cap, cel puțin în primă fază. La acest impediment se mai adaugă și dificultățile în comunicarea cu partenerul de afaceri, clienții și/ sau colaboratorii, ceea ce nu face decât să pună cireașa pe tort. Încearcă să vezi dacă nu cumva neclaritățile și confuziile sunt, de fapt, sursa problemelor.

Gemeni

În cazul tău, provocările din partea astrelor vizează mai degrabă sectorul familia, dar mai ales relația cu persoana iubită. În prima parte a zilei , s-ar putea să ai parte de unele fricțiuni cu unul dintre copii și/ sau cu partenerul de viață, ceea ce poate conduce la o inflamare rapidă a spiritelor în familie. Pe dup-amiază, așteaptă-te ca tensiunile să ia amploare dacă nu ai reușit să ne atenuezi de dimineață. Problema constă cel mai probabil în faptul că atât tu, cât și cel drag aveți personalități puternice, care arareori lasă de la ele fără să țină cont de asta.

Rac

Încercări se preconizează azi atât în plan profesional, cât și la nivel de cuplu. Pe de-o parte, te confrunți cu sarcini de lucru cu termene-limită reduse, așteptări mari și cerințe incerte, care te provoacă să te folosești mai degrabă de intuiție decât de un set de obiective clare pe care trebuie să le atingi. Stresul și presiunea acumulate la serviciu potastfel să se acumuleze, conducând la tensiuni în familie dacă nu le lași la pragul casei. Așadar, sunt posibile discuțiile în contradictoriu cu partenerul pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau domestic. Încearcă să le înăbuși din fașă.

Leu

Și tu te afli în pericol de a te lansa în declarații periculoase, fără să le treci în prealabil prin filtrul rațiunii. Această tendință riscă să se manifeste și acasă, și la locul de muncă; din câte se pare, îți scapă azi înțelesul noțiunii de „critică constructivă”, ceea ce conduce la afirmații care nu fac decât să despice firul în patru sau să vehiculeze reproșuri pentru care nu ai nicio rezolvare clară. Nu este nimic în neregulă cu faptul că faci observații, dar când spui lucrurilor pe nume, gândește-te și la o serie de argumente și soluții în privința celor spuse.

Fecioară

În ceea ce te privește, tensiunile cu partenerul de viață ar putea viza unele chestiuni mai practice. Ceva îl nemulțumește pe cel drag la felul în care alegi să abordezi unele probleme de ordin gospodăresc și/ sau familial ori poate că modul tău de a gestiona finanțele a cam lăsa de dorit în ultima perioadă. În orice caz, cert este că aduce probe și exemple valide în favoarea criticilor pe care ți le aduce, ceea ce ar trebui să te facă să lași orgoliul deoparte și să privești lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă. S-ar putea să ajungi să îi dai dreptate.

Balanță

Finanțele joacă și în cazul tău rolul de măr al discordiei între tine și apropiați. S-ar putea însă ca, în ceea ce te privește, să fie vorba despre unele discuții în contradictoriu cu familia de origine, care poate că nu se arată prea mulțumită de modul în care îți gestionezi banii. Lucrurile care te fac pe tine fericit(ă) și îți conferă satisfacție sau o stare de confort le par lor ca fiind saci fără fund unde se pierde o prea mare parte din bugetul de care dispui. Oricum ai aborda subiectul, nu-i vei mulțumi, deci mută discuția pe altă temă.

Scorpion

În cazul tău, s-ar putea ca disensiunile cu familia, de origine sau cea pe care ți-ai format-o tu, să pornească de la o vorbă spusă la nervi, o frustrare care iese la iveală într-un moment nepotrivit sau o nemulțumire pe care ceilalți nu o găsesc ca fiind fondată. Spiritele riscă să se încingă destul de tare, iar în astfel de situații, cel mai deștept cedează. Lasă acalmia să se instaleze și reia subiectul atunci când ceilalți se mai calmează. Orice discuție purtată atunci când orgoliile sunt supradimensionate riscă să nu conducă nicăieri și să faci mai mult rău decât bine.

Săgetător

Dacă ești implicat(ă) într-un proiect sau ai o activitate antreprenorială ori cu bătaie lungă pe rol, este important să nu lași loc de interpretări și să dai dovadă de claritate în exprimare. De asemenea, în cazul în care ai impresia că scârție interacțiunile cu ceilalți, caută să explici de două ori lucrurile și încurajează să se pună întrebări dacă există nelămuriri. Aceeași recomandare ți se aplică și ție în eventualitatea în care nu înțelegi ceva. Problemele de comunicare cu care te întâlnești pot duce altfel la pagube. Nativii(ele) care depun un proiect de finanțare trebuie să fie atenți(te) la cerințe.

Capricorn

Nativii(ele) acestei zodii cu ambiții de promovare sau mărire salarială s-ar putea să nu aibă astăzi parte de sprijinul necesar din partea astrelor. Mai exact, nu li se sugerează să deschide astăzi subiectul cu șefii pentru că riscă să nu îi prindă în dispoziția necesară pentru a ataca un astfel de subiect. Este de înțeles dacă încep să își facă griji cu privire la direcția în care vor merge lucrurile în viitor din punct de vedere financiar, dar li se recomandă să nu dea curs gândurilor negative. Este vorba doar de niște circumstanțe trecătoare care nu-i vor afecta prea mult.

Vărsător

Unele limite personale pe care doar tu le vezi riscă să îți afecteze destul de mult performanțele la locul de muncă, mai ales în cazul în care te afli într-o poziție de încredere sau porți pe umeri în această perioadă responsabilitatea unor sarcini care pot avea un impact de durată asupra imaginii tale la serviciu și deci a ascensiunii tale profesionale. Nu ai timp de pierdut cu griji și frămâtări, ci trebuie să dai dovadă de o atitudine proactivă, implicată și încrezătoare în reușită. În caz contrar, ai putea pierde șanse importante de afirmare în fața superiorilor. Nu le rata.

Pești

Nici pe tine nu te ocolesc îndoielile cu privire la forțele proprii și capacitatea de a reuși să atingi obiectivele pe care ți le-ai propus. Și în cazul tău însă este vorba de unele neajunsuri mai mult imaginare decât fundamentate în realitate, semn că o detașare de tiparele de gândire negative și coercitive te va ajuta să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai indulgentă cu tine însuți(ăți) și mai încrezătoare. Caută așadar să îți asumi o mentalitate de învingător(oare) și să urmărești mai degrabă oportunitățile ascunse în încercări decât provocările pe care ți le rezervă ele în primă fază. Fii optimist(ă).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
"E Crăciunul pentru spălătoriile auto!" Un internaut nu și-a mai recunoscut mașina în parcare din...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Oamenii de știință au folosit Inteligența Artificială pentru a edita ADN-ul uman