HOROSCOP 6 noiembrie 2019. Ce ar trebui să facă astăzi Berbecii pentru a li se schimba norocul fără prea multe eforturi

HOROSCOP 6 noiembrie 2019. Ce ar trebui să facă astăzi Berbecii pentru a li se schimba norocul fără prea multe eforturi
Publicat: 06/11/2019, 09:53

Berbec

Mijlocul de săptămână s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună formă. Starea ta de spirit ar putea să lase de dorit, ceea ce riscă să facă destul de apatic(ă) și prăpăstios(oasă). Este foarte important așadar să te ferești de contextele sociale în care tronează energiile negative. S-ar putea să le atragi ca un magnet, ceea ce ți-ar putea afecta dispoziția și mai mult. Înconjoară-te de oameni optimiști, încearcă să vezi partea plină a paharului și vei vedea cum norocul ți se va schimba fără să faci prea multe eforturi în acest sens. Ține doar de perspectiva ta.

Taur

Aceasta nu este o zi în care să îți pui toată încrederea în ceilalți, oricât de apropiați ți-ar fi. Nu este recomandat nici să îți creezi datorii, fie ele de natură financiară sau de un alt soi. În caz contrar, s-ar putea să rămâi cu buza umflată și prietenii sau ajutoarele să nu se recunoască la nevoie. Sau poate că ajungi să te simți obligat(ă) să faci lucruri care nu te reprezintă. Este drept că poți ajunge astfel să nutrești temeri vis-a-vis de viitor sau o senzație de paranoia în legătură cu unii oameni, dar ele te pun în gardă.

Gemeni

În cazul în care activezi într-un parteneriat profesional, derulezi afaceri cu persoana iubită sau sunteți amândoi orientați către carieră, în perioada aceasta sau în general, află că bătăliile pentru putere din cadrul relației voastre ar putea deveni astăzi mai acerbe ca oricând. Amândoi vă doriți să aveți ultimul cuvânt și să îl convingeți pe celălalt de ceva anume, dar dacă nu ești atent(ă), s-ar putea ca această formă de competiție să ajungă să frizeze agresivitatea. Caută să păstrați concurența în limitele unei curse care vă poate duce pe amândoi pe culmile succesului. În definitiv, trebuie să operați ca o echipă.

Rac

La serviciu, te așteaptă o zi dinamică și ofertantă în ceea ce privește oportunitățile, dar trebuie să știi că vin odată cu ele și o serie de provocări majore. Nu te aștepta așadar ca sarcinile de lucru pe care le primești să se încadreze în norma celor obișnuite: termene-limită sunt scurte, cerințele ambigue sau, din contră, foarte stricte, iar așteptările cel puțin la fel de mari. Prin intermediul lor, ți se supun unui test abilitățile în domeniu și experiența, dar și capacitatea de a ține sub control stresul și de a întoarce provocările în favoarea ta. Fii stăpân(ă) pe tine.

Leu

Între tine și partener și/ sau copiii, atmosfera s-ar putea să fie destul de încărcată astăzi. Acest lucru se datorează cel mai probabil lipsei de încredere care s-a strecurat între voi și care v-a adus în pragul șantajului emoțional sau al altor astfel de tertipuri menite să obțină reacția dorită din partea celuilalt. În cazul în care tendințele acestea se manifestă în cazul tău, încearcă să le controlezi pentru că-și pot pune adânc amprenta pe relația cu cei dragi. Dacă ei sunt cei care se dedau la asemenea comportamente, încearcă să le semnalezi faptul că nu vei ceda la ele.

Fecioară

În cazul tău, mijlocul de săptămână ar putea aduce tensiuni în raport cu partenerul de viață. Nu este exclus ca ele să pornească chiar de la cel drag, care se arată poate nemulțumit de modul în care abordezi unele probleme de ordin casnic sau de familie. Riscă să se ajungă repede la ceartă dacă nu reușești să îl faci să se deschidă la timp și să îți spună ce anume îl deranjează mai exact. Așadar, totul se reduce până la urmă la anumite dificultăți de comunicare pe care le experimentați în această perioadă. Încercați să le depășiți cât mai repede.

Balanță

S-ar putea ca interacțiunile cu colegii de muncă să lase astăzi de dorit. Acest lucru ține de dificultățile pe care le întâmpini în comunicarea cu ei și care riscă să vă aducă într-un punct în care conlucrarea eficientă devine un deziderat dificil de atins. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele probleme tehnice nepreconizate care le împiedică bunul mers al activităților profesionale. În raport cu partenerul și familia în general, este nevoie să dai dovadă de o atitudine atentă la forma pe care o îmbracă critica. Dacă nu ai ceva constructiv de spus, oprește-te la timp.

Scorpion

Dacă nu ești atent(ă), există riscul ca cheltuielile să îți scape astăzi de sub control. Trebuie să ai o conduită atentă și responsabilă la cumpărături pentru că achizițiile costisitoare ar putea să forțeze prea mult limitele bugetului tău de săptămâna aceasta. Așadar, dacă te gândești să te răsfeți în vreun fel sau altul sau să le faci celor dragi o surpriză, asigură-te în prealabil că nu te întinzi mai mult decât te ține plapuma. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu un buget mult redus în weekend. Caută așadar să fii prudent(ă) în ceea ce privește finanțele tale.

Săgetător

În raport cu familia, s-ar putea să ai parte astăzi de tensiuni. Sinceritatea ta frapantă s-ar putea dovedi mult prea greu de digerat pentru unii membri ai familiei neobișnuiți cu o atitudine francă așa cum este a ta. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să apelezi la minciuni mai mult sau mai puțin albe; trebuie să ai însă grijă să le menajezi orgoliul atunci când este cazul și să apelezi la rezervele de tact. Diplomația nu se numără printre punctele tale forte, dar ești o persoană care gândește bine în perspectivă și îi conștientizează multiplele beneficii în timp record.

Capricorn

Încearcă să nu lași astăzi frustrările și/ sau nemulțumirile să vorbească în locul tău. Mai mult sau mai puțin conștient, s-ar putea să faci apel la evenimente și situații din trecut care nu se aplică în prezent sau care pot avea alte urmări în circumstanțele date. Așadar, este foarte important să ai încredere într-un deznodământ fericit al situației actuale și să nu te lași purtat(ă) pe aleea amintirilor mai puțin plăcute. Altfel, s-ar putea să spui lucruri pe care riști să ajungi să le regreți cândva mai devreme sau mai târziu. Privește lucrurile cu ochi noi și va fi bine.

Vărsător

În cazul în care ești în discuții cu privire la o posibilitate de finanțare sau un împrumut, nu îți face speranțe prea mari că astăzi s-ar putea să obții victoria pe care ți-ai propus-o în această speță. S-ar putea ca negocierile să nu meargă în direcția prea bună, dar încearcă să nu îți pierzi speranța. Norocul se poate întoarce în favoarea ta dacă ai puțină răbdare și ambiție. Dacă derulezi proiecte și apar semnale că riști să încasezi o pagubă, controlează pericolul și redu-le până la valoarea cea mai mică posibil. Merită menționat că nu sunt recomandate astăzi investițiile substanțiale.

Pești

Atmosfera între tine și superiori s-ar putea să nu fie prea armonioasă astăzi. Ți se pare poate că acțiunile lor recente în raport cu tine sunt produsul faptului că au un dinte împotriva ta sau încearcă să îți pună piedici. Ține însă cont de faptul că s-ar putea să îți fie încețoșată judecata de aspectele astrale tensionate care se formează astăzi pe firmament. Așadar, nu este indicat să dai curs replicilor acide sau altor comportamente care îți pot pune piedici ascensiunii profesionale. Așteaptă să treacă actualul climat cosmic și vezi cum se arată lucrurile după. Perspectiva s-ar putea schimba totuși.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Oana Roman suferă din nou. Tragedie infinită, după ce şi-a pierdut mama: Să sărbătorești în...
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului