HOROSCOP 7 noiembrie 2019. Zodia care astăzi prosperă și ar putea avea parte de evenimente deosebit de plăcute

HOROSCOP 7 noiembrie 2019. Zodia care astăzi prosperă și ar putea avea parte de evenimente deosebit de plăcute
Publicat: 07/11/2019, 08:10

Berbec

Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, simțul tău intutiv prosperă. Fie că este vorba de evenimente plăcute sau mai puțin plăcute, cert este că ai senzația că știi ce se va întâmpla de dinainte. Nu puține vor fi așadar momentele pe parcursul zilei în care te încearcă un deja-vu sau o premoniție. De regulă, nu ești o persoană care să creadă prea mult în astfel de lucruri, dar ține cont că astăzi primul instinct s-ar putea să fie cel adevărat. Caută așadar să fii conștient(ă) de ceea ce îți transmite vocea interioară. Ascult-o atent(ă) și nu îți va părea rău.

Taur

Astrele îți atrag astăzi atenția asupra vieții sociale și a proiectelor pe care le derulezi și/ sau în care ești implicat(ă). Recomandarea lor ar fi aceea de a nu te arunca cu capul înainte și de a fi precaut(ă) în ceea ce privește pronosticurile celorlalți. Există riscul ca în spatele unor zâmbete aparent binevoitoare să se ascundă intenții malițioase de care ai putea deveni conștient(ă) prea târziu. Fii așadar cu băgare de seamă și dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, s-ar putea chiar să fie vorba de o iluzie. Încearcă să dai dovadă de o atitudine realistă.

Gemeni

Conjuncția Lunii cu Neptun din casa carierei a horoscopului tău general îți semnalează faptul că viața profesională ar trebui să te preocupe mai mult astăzi. Nativii(ele) acestui semn care sunt în căutarea unui serviciu ar trebui să nu cadă în plasa unor oferte de muncă ce sună prea bine. Este important să pună întrebări și să se asigure că nu riscă să facă o alegere nepotrivită. Același sfat se aplică și în cazul Gemenilor care urmăresc să lucreze la o altă companie sau chiar să își schimbe domeniul de activitate cu totul. Prudența vă este un aliat de nădejde acum.

Rac

Aspectele la care aderă astrele astăzi îți indică faptul că unele principii și valori după care te ghidezi riscă să nu te conducă în direcția dorită. Nu ți-ar strica așadar să le privești dintr-o perspectivă critică și să analizezi unde anume te-au adus. Ai putea constata că ai fi făcut unele lucruri altfel și poate ți-ar fi fost mai bine dacă ai fi afișat mai multă obiectivitate în raport cu ele. Pe plan concret, nativii(ele) care trebuie să interacționeze cu instituțiile statului în vedere obținerii unor aprobări sau avize s-ar putea să nu aibă parte de succes în acest sens.

Leu

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat profesional sau ești implicat(ă) într-o afacere cu persoana iubită, ar fi bine de știut că puteți fi induși în eroare în legătură cu oportunitatea unor investiții realizate din resurse comune. Dacă vi se pare că v-ați expune unui risc prea mare, s-ar putea să nu vă înșelați. Este drept că uneori este nevoie de o atitudine care nu ține cont de impedimente, dar situația de față face excepție de la regulă. Vestea bună este însă că, în plan sentimental, climatul astral îți este favorabil. Rezonezi pe aceeași frecvență cu cel drag.

Fecioară

Pe fundalul cosmic al zilei de astăzi, Fecioarele se bucură de bună înțelegere cu persoana iubită. Vorbesc aceeași limbă cu cel drag și își înțeleg unul altuia nevoile și dorințele. S-ar putea ca aceste previziuni favorabile să nu se aplice însă acelora implicați(te) în negocieri care privesc stabilirea unui parteneriat, a unei colaborări ori dobândirea unui contract cu un client important. Li se recomandă să fie atenți încotro o iau discuțiile, astfel încât să aibă viteza de reacție necesară pentru a o readuce pe direcția favorabilă lor. În caz contrar, ar putea fi duși(se) de nas fără să-și dea seama.

Balanță

Pentru a da dovadă de randament astăzi în plan profesional, asigură-te că apelezi și la alte atuu-uri personale decât experiența de muncă și cunoștințele pe care le deții în domeniu. Uneori, contează la fel de mult să știi să speculezi o conjunctură, să citești printre rânduri și să privești lucrurile dintr-o perspectivă alta decât cea practică. S-ar putea așadar să fie nevoie să dai dovadă de creativitate și să îi asculți activi pe cei care îți solicită să te ocupi de o sarcină sau alta. În cazul în care te simți ușor obosit(ă), caută să te răsfeți cumva după program.

Scorpion

Contextul astral de astăzi este unul mai mult decât potrivit dacă ai planuri cu copiii și/ sau persoana iubită. În cazul în care nu ai pregătit ceva special pentru astă seară, timpul nu este pierdut. Gândește-te la o activitate care v-ar putea aduce mai aproape. Poate că aveți hobby-uri comune care v-ar putea ajuta să vă cunoașteți mai bine unul altuia preocupările, petrecând astfel timp de calitate împreună. La fel de favorizați(te) sunt și nativii(ele) care sunt la prima întâlnire cu acel cineva special sau care își caută curajul de a aborda persoana de care sunt interesați(te). Norocul îi urmează.

Săgetător

Se întrevede astăzi o zi în care nu vei duce lipsa armoniei în familie, dar mai ales în raport cu părinții. Așadar, se poate spune că, dacă ați trecut printr-o perioadă mai tensionată, apele se liniștesc și vă regăsiți disponibilitatea de a accepta sau măcar de a tolera viziuni care nu se suprapun neapărat cu ale voastre. Cu toate acestea, este important să nu cădeți în cealaltă extremă, în care ignorați unele probleme de relaționare, măturându-le sub preș. Profită de această oportunitate pentru a le împărtăși pe un ton calm și conciliant ce anume te deranjează poate în comportamentul lor.

Capricorn

Afișezi astăzi multă empatie în raport cu cei din jur, dar s-ar putea să îți lipsească acea componentă pragmatică de care este nevoie pentru a te face pe deplin înțeles(asă) în plan profesional. Caută să nu lași loc de interpretări atunci când relaționezi cu cei din sfera muncii. Fii asertiv(ă) și încrezător(oare) în ideile și opiniile tale. În discuțiile cu cei dragi însă, mizează pe capacitatea ta de a te transpune în pielea lor și oferă-le oportunitatea să își spună păsul. În cazul în care te afli în situația de a semna un contract, asigură-te că ai citit bine clauzele.

Vărsător

Nu duci lipsă azi de oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de modalități prin care îți poți valorifica economiile. Problema apare însă atunci când trebuie să le selectezi pe cele cu riscul cel mai mic. Aspectele astrale de astăzi s-ar putea să te inducă în eroare să le alegi pe cele care, de fapt, au cele mai mici șanse de a fi fezabile. În cazul în care sesizezi un astfel de pericol, apelează la o părere obiectivă. O altă viziune asupra lor te poate ajuta să le triezi mai bine și să te concentrezi pe cele care realmente merită.

Pești

Cu Luna și Neptun conjuncte în semnul nașterii tale, nu este de mirare dacă te simți bine în pielea ta. Ai parte de un tonus mental și fizic bun, ceea ce te ajută să interacționezi mai eficient cu cei din jurul tău. Ține însă cont de faptul că, în anumite contexte, ai putea da impresia unei persoane care nu este fermă în idei și gândire. Acest lucru se datorează probabil faptului că nu îți dorești să superi pe nimeni, alegând să-ți modulezi discursul după cel de lângă tine. Dă dovadă de mai multă autenticitate și nu vei fi judecat(ă) greșit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier