HOROSCOP 9 decembrie 2019: Ce surprize au pregătit astrele pentru ultimele săptămâni ale anului

HOROSCOP 9 decembrie 2019: Ce surprize au pregătit astrele pentru ultimele săptămâni ale anului
Publicat: 09/12/2019, 08:00

Berbec

Mercur intră astăzi în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că, în săptămânile care urmează, ai putea afla sau studia lucruri care îți influențează direct dezvoltarea personală. Ori poate întâlnești persoane – care locuiesc în străinătate, au o altă religie sau origine culturală ori sunt o somitate în domeniul în care lucrezi – care te învață lucuri noi despre viață și până la urmă, despre tine. Nu este exclus chiar să întreprinzi mai multe călătorii în perioada următoare, care vor avea și ele un rol revelator. Săptămânile acestea sunt dedicate evoluției tale către adevăratul tău potențial.

Taur

În horoscopul tău general, Mercur va ocupa casa banilor și a bunurilor pe care le câștigi în asociere cu, prin intermediul sau pe care le deții cu partenerul de viață și/ sau afaceri, iar acest lucru indică faptul că oportunitățile de suplimentare a resurselor comune și/ sau valorificare a economiilor făcute cu aceste persoane depinde de felul în care reușești să îți armonizezi viziunea cu alți oameni. Poate tu te temi mai puțin în a-ți asuma riscuri financiare, iar ei/ele sunt mai precauți(te) ori viceversa. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să vă puneți de acord în prealabil.

Gemeni

În cazul tău, Mercur se va instala în casa parteneriatului de viață și de afaceri, revitalizând felul în care comunici cu persoana iubită și cu cei cu care derulezi activități profesionale, indiferent dacă vorbim de asociați, clienți sau colaboratori. Mai exact, această planetă îți va oferi imboldul de îndrăzneală de care ai nevoie pentru a pune pe tapet subiecte de discuție pe care altfel nu le-ai fi abordat. În plus, te interesează să înțelegi mecanismele care i-au condus la viziunea pe care o au despre diverse lucruri pentru că știi că așa ai putea dezvolta o relație sănătoasă cu ei.

Rac

Mercur intră astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce te face să ai mai mult curaj în a aplica tehnici de lucru care presupun să îți depășești zona de confort. De asemenea, ești mai îndrăzneață în felul în care comunici cu colegii de muncă, în sensul că nu te mai dai în lături să îți faci cunoscut punctul de vedere, cu toate că nu toată lumea s-ar putea să fie de acord cu el. Dacă nu o duci prea bine cu sănătatea, aceasta ar fi o perioadă bună să te documentezi cu privire la alternative de tratament.

Leu

Cu Mercur în casa iubirii și a copiilor, viața ta sentimentală și relația cu cei dragi se revitalizează. Nu îți mai este deloc greu să dai în mintea celor mici și să încerci lucruri care nu îți stau în fire. Din neant, ești parcă mai spontan(ă), iar acest lucru are un efect pozitiv asupra legăturii cu membrii familiei. În cazul în care nu ți-ai întemeiat încă o relație sau o familie, află că oportunitățile de flirt din această perioadă, deși mai numeroase decât de obicei, s-ar putea să nu ducă la ceva mai mult. Așadar, este important să-ți gestionezi așteptările.

Fecioară

În casa familiei, Mercur promite să aducă unele schimbări în felul în care comunici cu persoanele dragi. Vestea mai puțin bună este că, pe parcursul tranzitului său, s-ar putea să devină mai evidentă prăpastia dintre generații. În același timp însă, ar putea să îți fie mai ușor să depășești momentele tensionate printr-o glumă sau un banc care vă mai distrage atenția de la diferențele dintre voi. Tot ceea ce trebuie să faci așadar este să dai dovadă mai des de umor și să abordezi tact și diplomat acele situații care pot conduce la conflicte. În felul acesta, nu apar probleme.

Balanță

Prezența lui Mercur în casa comunicării din horoscopul tău general îți potențează pentru câteva săptămâni abilitățile de socializare și expresie. Ești mai vorbăreț(eață) decât de obicei, poate chiar mai îndrăzneț(ață), știi să te faci plăcut(ă) prin felul în care comunici, dar poți avea de suferit de pe urma faptului că dai dovadă uneori de o sinceritate frapantă. Prin urmare, este foarte important să treci prin filtrul rațiunii tot ceea ce intenționezi să le împărtășești celor din jur. Iar dacă te așteaptă o perioadă cu interviuri profesionale sau întâlniri importante, nu ar fi rău chiar să îți exersezi discursul în oglindă.

Scorpion

Mercur ajunge în această luni în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, aducând cu sine ponturi despre oportunități de rotunjire a veniturilor și investiții. În felul acesta, nu ar trebui să îți lipsească ideile despre cum ai putea să îți consolidezi sau să îți îmbunătățești situația financiară. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent(ă) întrucât există riscul de a-ți asuma riscuri mai mari decât ar fi înțelept. Caută să profiți doar de acele șanse de câștig care îți oferă unele garanții că lucrurile vor evolua în favoarea ta. Altfel, s-ar putea să te alegi cu pierderi.

Săgetător

Cu Mercur în semnul nașterii tale, ești peste poate de expresiv(ă) și efervescent(ă) în săptămânile care urmează. Se vede că te simți bine în pielea ta, iar ceilalți rezonează la atitudinea ta pozitivă. Ține însă cont de faptul că nu ești la adăpost de faux pas-uri sociale. Așadar, este foarte important să îți adaptezi atitudinea în funcție de context și interlocutori. Prietenii s-ar putea să aprecieze atitudinea ta francă, fără ocolișuri, dar în conjuncturile profesionale sau de ordin formal, s-ar putea să nu cadă tocmai bine. Urmărește deci să nu ajungi să frizezi ridicolul printr-o abordare care este nelalocul ei.

Capricorn

Ingresul lui Mercur în casa subconștientului din horoscopul tău general îți poate produce multe momente de deja-vu, mai ales în cadrul anumitor discuții, cu apropiații și nu numai. Sau poate că porți unele conversații care îți aduc aminte de lucruri din trecut sau îți deschid ochii și îți aduc revelații binemeritate. La fel de posibil este să fii mai defensiv(ă) cu principiile și valorile tale, cu toate că unele dintre ele ar necesita niște ajustări. Așadar, casă bine ochii și vezi dacă nu cumva te lezezi prea ușor. Acesta s-ar putea să fie un semnal că trebuie lucrat la ele.

Vărsător

Prezența lui Mercur în casa vieții sociale și a proiectelor de viitor este una mai mult decât benefică, dat fiind că te pune în contact cu diverse persoane care își vor pune amprenta pe felul în care va arăta ziua de mâine în cazul tău. Indiferent dacă ajungeți să colaborați, să te sponsorizeze sau doar să te sprijine în anumite situații-cheie, cert este că vei avea mult de câștigat de pe urma oamenilor pe care-i cunoști în săptămânile care urmează. Entuziasmul de care dau dovadă și curajul pe care îl au în a-și urma visurile ar trebui să te inspire.

Pești

Mercur poposește astăzi în casa carierei din horoscopul tău general și promite să te sprijine în a comunica mai bine cu superiorii și alți factori de decizie la nivel profesional. S-ar putea să îndrăznești mai mult în conversațiile cu ei, aducându-le în atenție lucruri observate de multă vreme pe care nu ai avut curajul să le verbalizezi până acum. Sau poate că îți găsești forța de a le prezenta o idee sau un proiect în care ai încredere. Este foarte important totuși să ai grijă să nu sari calul. S-ar putea să ajungi în astfel de situații ceva mai complicate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă