HOROSCOP 9 IANUARIE 2020. Trei zodii vor fi astăzi extrem de sensibile

HOROSCOP 9 IANUARIE 2020. Trei zodii vor fi astăzi extrem de sensibile
Publicat: 09/01/2020, 08:29

HOROSCOP 9 IANUARIE BERBEC

Ziua de azi te surprinde preocupat(ă) de unele chestiuni locative sau care țin de gospodărie sau viața domestică. Astrele nu prefigurează provocări (sau nu altele decât există deja) la acest nivel, prilej numai bun să te concentrezi pe acest sector după ce te întorci de la serviciu. Dacă încă nu ți-ai făcut un program pe azi, află că poți duce la bun sfârșit sarcini casnice sau alte treburi care privesc familia ta. S-ar putea să te surprindă randamentul și tactul de care dai dovadă pe acest plan, deci încearcă să profiți de climatul cosmic favorabil de pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 9 IANUARIE TAUR

Astrele îți potențează astăzi abilitățile de comunicare și socializare, semn că excelezi în orice context care presupun să îți faci auzite opiniile și să împărtășești idei cu cei din jur. Aceste conjuncturii includ – dar nu se limitează la – interviuri de angajare, întrevederi de afaceri cu potențiali colaboratori sau clienți, ședințe de creație și brainstorming, pitch-uri și chiar sesiuni de negocieri în care ți-ai pus multe speranțe. Faptul că știi când să te oprești să asculți și faptul că reușești să citești printre rânduri te ajută să vezi dincolo de aparențe și să îți adaptezi rapid strategia de abordare a interlocutorului.

HOROSCOP 9 IANUARIE GEMENI

Centrul tău de interes de astăzi ar trebui să îi reprezinte finanțele. Indiferent dacă ți-ai revenit de pe urma sărbătorilor sau resimți încă efectul cheltuielilor pe care le-ai făcut pentru pregătirea lor, cert este că Luna îți atrage azi atenția asupra importanței economisirii și a calculării atente a riscurilor în plan economic. Tot pe fondul tranzitului ei s-ar putea să apară șanse de câștig sporit prin intermediul unor oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unor resurse deja existente prin intermediul unor investiții. Nu te arunca însă cu capul înainte, ci cântărește îndelung ce urmează să faci.

HOROSCOP 9 IANUARIE RAC

Luna poposește astăzi în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni este despre tine. Primești multă atenție din partea celorlalți, toți ochii sunt pe tine, motiv pentru care este important să faci o figură frumoasă indiferent de circumstanțele în care te regăsești pe parcursul acestei zile. Caută așadar să fii atent(ă) cum te prezinți, informează-te cu privire la discuțiile în care te vei angrena și caută să dovedești mult tact și diplomație. Este de înțeles dacă ai emoții, mai ales în situații de maximă importanță pe termen lung, dar ești mai pregătit(ă) decât crezi.

HOROSCOP 9 IANUARIE LEU

Cu Luna în casa subconștientului din horoscopul tău general, este de înțeles dacă nivelul tău de sensibilitate este destul de ridicat astăzi. Așadar, este foarte important să nu îți accentuezi starea rememorând situații mai puțin plăcute din trecut ori concentrându-te într-un fel sau altul pe temeri și frustrări la care mai ai încă de lucrat pentru a te vindeca pe deplin de ele. Caută așadar să te înconjori de oameni pozitivi și să eviți mediile care îți influențează negativ starea de spirit. În caz contrar, s-ar putea ca tonusul tău mental să fie destul de puternic afectat de acest tranzit.

HOROSCOP 9 IANUARIE FECIOARĂ

Planurile de viitor avute pe rol și proiectele în care ești angrenat(ă) și/ sau pe care le derulezi în această perioadă reprezintă o prioritate pentru tine. Astăzi pot apărea oportunități de a le duce la un nivel următor sau de a face progrese notabile în ceea ce le privește. Poate fi vorba despre o discuție care îți oferă idei despre cum anume să le dezvolți ori întâlnești persoane dispuse să îți dea o mână de ajutor, fie sprijinindu-te fizic într-o anumită chestiune, fie acordându-ți suportul financiar de care ai nevoie acum. În orice caz, cer este că viitorul arată bine.

HOROSCOP 9 IANUARIE BALANȚĂ

Pe plan profesional, perspectivele acestei zile sunt bune. Te înțelegi bine cu superiorii, părerea ta contează în ceea ce îi privește și reziști bine la presiunile la care ești supus(ă) în plan profesional. Este drept că nu te așteaptă o zi prea ușoară, în sensul că programul este încărcat și responsabilitatea care îți revine destul de ridicată. Dar cu toate acestea, ești în formă bună și gata să uimești prin abilitatea ta de a duce la bun sfârșit tot ce ți s-a delegat. Știi că ascensiunea ta profesională depinde de modul în care gestionezi asemenea situații, ceea ce te motivează.

HOROSCOP 9 IANUARIE SCORPION

Din pricina climatului astral de astăzi te sensibilizezi foarte ușor. În consecință, nici nu îți ia mult să te lezezi din cauza unor lucruri care altfel nu te-ar fi deranjat. Ții mult la principiile tale și nu faci rabat de la ele prea ușor. Ține totuși cont că dacă ți se pare că se atentează la ele, s-ar putea să nu fie vorba decât de o impresie falsă. Ori de un gest sau o vorbă pe care le-ai interpretat eronat. Activează-ți filtrul rațiunii în situații ca acestea și încearcă să vezi dincolo de aparențe. În felul acesta, eviți unele neînțelegeri.

HOROSCOP 9 IANUARIE SĂGETĂTOR

Și tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care iau prea personal anumite lucruri. În cazul tău, este vorba cel mai probabil de unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/ sau afaceri. Ești o persoană care pune mare preț pe buna înțelegere dintre tine și persoana cu care conviețuiești sau cu care derulezi afaceri, fapt pentru care te supără tare situațiile în care ajung să te dezamăgească într-un fel sau altul. Înainte să iei ceea ce îți spun sau fac ca pe o lovitură, încearcă să discuți cu ei și să îți verbalizezi eventualele nemulțumiri pe un ton calm.

HOROSCOP 9 IANUARIE CAPRICORN

Partenerul de viață și/ sau de afaceri ar putea fi într-o pasă destul de sensibilă astăzi. Se emoționează destul de ușor, pun la suflet și acordă importanță unor lucruri pe care poate tu nu le consideri decât un fleac. Spre deosebire de ei, ești o persoană rațională cu orientări practice care nu se lezează prea ușor, semn că dacă vrei să vorbești pe limba lor, este important să ai grijă cum îți construiești discursul. S-ar putea să ia în nume de rău anumite lucruri sau să se ofenseze dacă acționezi așa cum o faci tu în mod normal. Ai grijă.

HOROSCOP 9 IANUARIE VĂRSĂTOR

Tonusul tău fizic nu este unul prea bun astăzi, semn că rezistența ta la stres și capacitatea de a face față la efort sunt mai reduse decât de obicei. În principiu, dacă este posibil, recomandarea astrelor ar fi aceea de a nu te suprasolicita cu sarcini de serviciu care presupun perioade lungi de concentrare sau oboseală mare la nivel fizic. Axează-te pe ceva mai ușor, care-ți permite să iei pauze atunci când simți nevoia. În plus, s-ar putea ca atmosfera de la locul de muncă să fie destul de încărcată, ceea ce poate atârna și mai greu pe umerii tăi.

HOROSCOP 9 IANUARIE PEȘTI

Aceasta este o zi perfectă pentru a te concentra pe relația cu cei dragi, dar mai ales pe cea cu persona iubită și/ sau copiii. Așadar, dacă nu ți-ai conceput un program clar pentru după serviciu, nu ar fi rău să te gândești la unele activități menite să vă aducă împreună și care v-ar permite să petreceți timp de calitate împreună. Poate aveți preocupări de timp liber în comun sau există planuri pe care le-ați tot amânat și pentru care ați avea mai mult timp astăzi. Îți va prinde foarte bine să stai mai mult în compania persoanelor dragi ție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?