HOROSCOP ANUL 2020. Zodiile care vor prospera în noul an și semnul astral care se va maturiza pe deplin

HOROSCOP ANUL 2020. Zodiile care vor prospera în noul an și semnul astral care se va maturiza pe deplin
HOROSCOP, 30 aprilie 2020. O perioadă cu şanse excelente de afirmare, pentru Berbeci
Publicat: 31/12/2019, 11:34

Horsocop 2020 Berbec

În cazul tău, anul 2020 este despre carieră. Cu excepția lunilor aprilie, mai și iunie, când te focusezi pe unele planuri de viitor sau proiecte de viitor, sectorul profesional este cel care figurează mai tot timpul în topul priorităților tale din acest an. Ce-i drept, te așteaptă o perioadă grea pe acest plan: multă muncă, obstacole pe măsură, dar până în decembrie, reușești să îți consolidezi statutul la serviciu sau chiar să-l îmbunătățești durabil. În felul acesta, ai putea să urci și pe scara socială, în condițiile în care poziția obținută la locul de muncă te propulsează în cercuri selecte.

Taur În ceea ce te privește, anul nou este unul în care strângi legăturile cu străinătatea sau alte locuri la mare depărtare de casă – te angajezi sau urci în ierarhia unei companii străine, întreprinzi călătorii peste hotare sau la distanțe considerabile, cunoști și dezvolți relații cu persoane cu alte origini. Aceste contacte îți îmbogățesc perspectiva asupra vieții și te provoacă să privești lumea din alte perspective. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestei zodii, 2020 va fi un an în care se concentrează pe perfecționare/ reconversie profesională ori pe continuarea studiilor, mai ales dacă angajatorul le-o cere în lunile de primăvară.

Horsocop 2020Gemeni

Anul 2020 este unul în care trebuie să regândești modul în care te raportezi la ceilalți, dar mai ales la cel drag, respectiv la persoanele cu care derulezi afaceri – parteneri, colaboratori sau clienți, cu atât mai mult cu cât câștigi și/ sau deții finanțe în comun cu unii dintre aceștia. Raportul de forțe din aceste relații poate fi pus la încercare în acest plan, dar perioada cuprinsă între lunile aprilie și iunie îți poate fi sfetnic bun în această privință. Au loc evenimente și experimentezi lucruri care te maturizează și-ți arată ce să schimbi în relația ta cu ei.

Horsocop 2020Rac

Parteneriatele de viață și de afaceri ar trebui să constituie o prioritate și pentru tine în anul 2020, mai ales dacă urmărești să le duci la un alt nivel – căsătorie sau conceperea/ dezvoltarea unei afaceri prospere. Nu îți va fi ușor să perfecționezi relația cu celălalt: ies la iveală, mai ales în lunile de primăvară, diferențe de personalitate și viziune, lipsuri și neajunsuri individuale pe care va trebui să le navigați împreună pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Trebuie să-ți dai seama de timpuriu că este vorba despre un an al maturizării pentru toți cei implicați în aceste relații.

Horsocop 2020Leu

În cazul tău, munca și sănătatea ar trebui să te preocupe cel mai mult în 2020. Cele două sectoare sunt strâns legate în acest an: dacă forma ta fizică nu este la înălțime, nici nivelul tău de randament nu va fi cel pe care ți-l dorești, iar dacă atmosfera de la serviciu nu este armonioasă, iar relațiile cu colegii de muncă sunt tensionate – ceea ce e foarte probabil să se întâmple în aprilie, mai și iunie -, s-ar putea să resimți fizic urmările presiunii constante pe care o resimți la birou. Adoptă un stil de viață și o etică profesională echilibrate.

Fecioară În ceea ce privește nativii(ele) care încearcă să își întemeieze sau să își extindă familia, acest an va fi unul cu piedici destul de mari. Ai putea constata, în lunile de primăvară, că tu și partenerul nu sunteți pregătiți așa cum credeați pentru o astfel de responsabilitate ori poate că întâmpinați dificultăți de natură fiziologică. Cei(le) care se află la început de relație ar putea găsi complicată tranziția către un cuplu oficial. Nu sunt excluse nici provocările în raport cu copiii, indiciu că ar fi indicat să petreceți mai mult timp împreună. Fă din cel drag și copii o prioritate.

Horsocop 2020Balanță

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, anul 2020 este despre familie: s-ar putea să te distanțezi temporar de unele rude apropiate sau poate că traversați împreună un moment dificil în perioada cuprinsă între aprilie și iunie. În cazul altor persoane născute în această zodie, chestiunile imobiliare aduc provocări în ceea ce privește închirierea/ achiziționarea/ înstrăinarea unui imobil sau a unei locuințe. Toate aceste schimbări, în raport cu membrii familiei sau cu situația locativă, riscă să miște ceva în universul tău interior. Pe fundalul acesta, se readuc în actualitate temeri sau frustrări din trecut care pot servi drept platformă de evoluție.

Horsocop 2020Scorpion

Felul în care te raportezi la cei din jur suferă mari transformări în 2020. De regulă, ești o persoană care își rezervă precauții în interacțiunile cu ceilalți, iar pe fondul climatului astral al acestui an, dar mai ales al lunilor de primăvară și al începutului verii, îți iei și mai multe măsuri de precauție. Permiți faptelor să vorbească în locul tău, dar lași impresia unei persoane rigide, care nu este dispusă să se schimbe. Astfel, poate fi dificil să formezi noi colaborări sau relații. Familia poate deveni o prioritate temporară în aprilie, mai sau iunie, când solicită implicarea ta maximă.

Horsocop 2020Săgetător

În cazul tău, 2020 se prefigurează, cel puțin în aprilie, mai și iunie, ca un an dificil din punct de vedere financiar. Oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/ sau valorificare a economiilor prin investiții s-ar putea să nu fie atât de numeroase sau substanțiale pe cât ți-ai dori să fie. Dar află că astrele, prin aparentele obstacole pe care ți le scot în cale, caută să te ajute să îți consolidezi situația financiară. E drept, vei trage greu pentru profiturile dorite în acest an, dar la finalul său, vei constata că tot efortul a meritat pe deplin, în ciuda dificultăților.

Horsocop 2020Capricorn

Anul nou va fi unul al maturizării depline pentru tine. Cu excepția lunilor de primăvară și a începutului verii, atunci când te concentrezi pe unele aspecte financiare, lucrezi la tine în cea mai mare parte a lui 2020. Faci schimbări de substanță în privința modului în care te raportezi la propria persoană și la cei din jur, recurgi probabil la schimbări vizibile de look, încerci cu tot dinadinsul să te apropii de ceea ce tu consideri că este adevăratul tău potențial. Vor exista multe evenimente care te vor determina să iei calea transformărilor, cu toate că nu ești adeptul lor.

Horsocop 2020Vărsător

În acest an, te vei elibera de multe dintre fricile și frustrările cu care te lupți, mai mult sau mai puțin conștient, de cel puțin un an. Aprilie, mai și iunie pot fi lunile în care resimți cel mai mult efectele deopotrivă eliberatoare și dureroase ale acestui proces, dar în restul anului, parcurgi această etapă din viața ta într-un mod asumat și metodic. Nu încape discuția că va trebui să iei unele decizii importante: ieși din zona de confort și plonjezi în necunoscut, tăind cordonul ombilical ce te leagă de situații și oameni pe care-i cunoști, dar nu-ți fac bine.

Horsocop 2020Pești

În ceea ce te privește, 2020 vine cu o reconfigurare a planurilor de viitor și/ sau a inițiativelor tale antreprenoriale, mai ales în lunile de primăvară și la începutul verii, atunci când se semnalează faptul că unele dintre ele nu mai sunt conforme cu viziunile tale și/sau ale persoanelor implicate. Procesul de desprindere nu va fi ușor: implică să te distanțezi de ce credeai că este o prioritate pentru tine, de oameni și situații care-ți cultivau interesul și entuziasmul pentru viziuni care nu mai concid cu cine ești acum, dar acest proces va elimina balastul, menținând ce contează cu adevărat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer