Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Scorpionii rup relații

Horoscop săptămânal 7 - 13 septembrie 2020. Scorpionii rup relații
Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni
Publicat: 07/09/2020, 06:26

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea în retrogradare a lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Berbec, zodia sa de domiciliu, unde își manifestă cel mai puternic energia.

Acest aspect se petrece prima dată după 32 de ani, iar contextul astrologic al momentului este unul foarte tensionat, prin urmare nu este exclus să apară conflicte, atât în plan personal, cât și în plan socio-politic. Marte va menține acest mers aparent retrograd până pe data de 14 noiembrie 2020, perioadă în care va trebui să depunem un real efort pentru a ne menține calmul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Chiar dacă primele zile ale săptămânii pot fi mai tensionate în dragoste, cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin acest sector șansele unei îmbunătățiri a relației sunt mari. Important este ca tu să nu devii execesiv de critică și ironică și să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partener, mai ales că aspectele legate de comunicare sunt foarte bune. Deci poți opta pentru dialog calm în loc de ceartă și lucrurile vor funcționa mult mai bine.

Carieră

Este o săptămână delicată, așa că va trebui să depui un real efort pentru a nu intra în conflicte cu superiorii. Numără până la 10 înainte de a da o replică unui șef și canalizează-ți energia pe terminarea sarcinilor pe care le ai în program. Atenție la ofertele care-ți vin acum pentru că te-ai putea iluziona destul de ușor. Chiar dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, ai răbdare săptămâna aceasta.

Bani

S-ar putea ca în primele zile din săptămână să ai parte de niște surprize financiare, poate chiar să negociezi neașteptat de profitabil un parteneriat, o colaborare, să intri într-o asociere din care să scoți profit. Evită câștigurile rapide și mai ales necinstite.

Sănătate

Mare grijă la sănătate! Și nu doar săptămâna aceasta, ci pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Marte. Dat fiind că este guvernatorul tău și retrogradează chiar în zodia ta, nu este exclus să ai parte de unele accidentări, lovituri, în special în zona capului. De asemenea, evită acțiunile impulsive și ai mare grijă cu focul, dar și cum conduci.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia săptămâna aceasta să înțelegi la un nivel mult mai profund o situație sentimentală. Deși aspectele nu sunt negative, conștientizarea realității te poate determina să iei decizii radicale. Pe de altă parte, nu este exclus ca un fost partener să revină în viața ta și să te frământe foarte mult acest aspect sau să ai tendința de a da curs unei relații clandestine, ascunse.

Carieră

Zona profesională este foarte bine aspectată și ai ocazia să aduci un refresh unui proiect sau să pui în lumină o pasiune avută, chiar să o duci la rang de meserie. Comunicarea cu colegii va fo foarte bună și ai mari șanse să ajungi la o viziune de grup comună care să fie în avantajul tău și să-ți stimuleze eficiența.

Bani

Nu te teme să negociezi săptămâna aceasta, mai ales dacă este vorba de negocierea salariului sau a unei remunerații care vine în urma muncii depuse. Unii nativi pot primi oferte financiare de la un fost loc de muncă sau de la un fost colaborator.

Sănătate

Primești vești legate de starea de sănătate și unele vulnerabilități pot ieși la suprafață acum pentru a fi tratate și vindecate. Pe de altă parte, atenție la cuvintele tale care pot răni pe ceilalți. Nu-ți revărsa frustrările asupra lor!

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Va trebui să dai dovadă de multă înțelepciune în dialog pentru că fără să vrei poți să rănești persoana iubită sau poți să-ți faci să sufere propriii copii, dacă ești părinte, sau poți fi prea direct cu prietenii. Unii nativi vor fi deosebit de sinceri cu prietenii și-și vor expune vulnerabilitățile, cerându-le un sfat. Dacă ești singură poți cunoaște pe cineva prin intermediul mediului online sau într-o deplasare, dar evită să flirtezi dacă nu ai gânduri serioase.

Carieră

Marte, guvernatorul muncii tale, intră în retrogradare și s-ar putea ca acest aspect să-ți aducă o serie de tensiuni cu colegii de muncă, obstacole în desfășurarea activităților zilnice, nemulțumiri și neîmpliniri profesionale. Totodată, ai grijă la activitățile întreprinse pentru că există riscul să te rănești la muncă.

Bani

Din punct de vedere financiar nu se întrevăd probleme, însă ai grijă ca spre finalul săptămânii să nu cazi pradă tentației de a cheltui pe fond emoțional, poate pentru a umple un gol, pentru a trata o rană sentimentală.

Sănătate

S-ar putea ca primele două zile din săptămână să vină cu o stare de oboseală mai accentuată, mai ales dacă te-ai dedicat unor activități care te-au obosit peste weekend, însă cu odihnă îți vei reveni ca prin minune.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Ai mare grijă la conflictele care apar în cuplu acum pentru că va trebui să dai dovadă de efort pentru a le aplana, să fii înțeleaptă și dispusă să lupți pentru relația ta. Partenerul poate fi mai nervos ca de obicei și poate exagera în atitudinea pe care o are față de tine, iar dacă tu vei da curs disputelor se poate ajunge până la despărțire.

Carieră

Aceeași atenționare din planul sentimental se răsgrânge și asupra sectorului profesional, unde Marte retrogradează, și poate aduce tensiuni și conflicte cu superiorii. Cel mai bine ar fi să-ți reevaluezi niște acțiuni profesionale, țelurile și aspirațiile pe care le ai și să vezi ce este de făcut în viitor. Nu lua decizii acum pentru a nu le regreta ulterior.

Bani

Un parteneriat de afaceri sau o colaborare poate trece prin blocaje, se pot îngreuna acțiunile legate de un proiect și acest aspect poate aduce și nemulțumiri financiare. Cu toate astea, ține cont că ești susținută în negocieri, deci poți reuși, printr-un dialog echilibrat, să salvezi ce se poate salva.

Sănătate

Îți faci unele gânduri referitoare la starea ta de sănătate, însă este foarte bine că te preocupă pentru că ai șanse mari să tratezi în perioada următoare. Programează-ți niște analize, dar pentru săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

În familie pot apărea tensiuni și momente de explozii nervoase, mai ales dacă la mijloc sunt principii de viață diferite, viziuni de viitor diferite. Părinții pot fi mai impunători, iar tu cu greu vei accepta să ți se spună ce să faci, de fapt nu vei accepta și astfel conflictul este asigurat.

Carieră

Ai mari șanse de dezvoltare profesională dacă-ți refaci o strategie de atac, dacă conștientizezi că trebuie să mai înveți ceva pentru a ajunge acolo unde-ți dorești, indiferent că este un nou job, o nouă funcție sau o nouă direcție în carieră. Învață o limbă străină, înscrie-te la un curs, seminar, luptă și nu te aștepta să primești ceva pe tavă.

Bani

Sectorul financiar este bine aspectat, semn că nu duci lipsă de bani, ba chiar ai energia necesară pentru a-i face. Interesant este că interesul tău pentru bani poate afecta pe cineva apropiat, iar acest aspect se va observa foarte bine acolo unde sunt de împărțit bunuri materiale, unde se fac partaje și se negociază moșteniri.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, face aspecte foarte bune, de susținere, cu planetele retrograde din casa sănătății, deci poate fi o perioadă de reevaluare a stării generale, însă rezultatele vei începe să le vezi abia de săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Retrogradarea lui Marte îți poate aduce ocazia de a reevalua viața intimă, fie o relație sexuală, fie o aventură avută. Posibil ca o relație ascunsă să nu mai funcționeze sub acest statut și fie să se încheie, fie să fie oficializată. Nu uita că pe casa iubirii sunt planete grele, retrograde, care-ți cer lecții de învățat, îți cer responsabilitate și maturizare pentru a te bucura de progres.

Carieră

Cariera este un sector destul de bine aspectat și șansele să-ți atingi niște obiective sunt foarte mari. Nu te teme să acționezi în direcția aceasta. Transmite-ți ideile, spune-ți punctul de vedere, ascultă și ce au ceilalți de zis

Bani

Ai mare grijă la acțiunile care vizează un credit sau un partaj, litigiu, dar și la tranzacții și investiții. Nu te grăbi să acționezi fără să citești toți termenii și condițiile unui contract. S-ar putea ca o negociere să nu se încheie în favoarea ta săptămâna aceasta.

Sănătate

Te bucuri de o stare generală foarte bună și nu ai motive să-ți faci probleme de sănătate. Totuși, poți discuta pe tema vulnerabilităților tale și poți afla ce anume te împiedică să te iubești mai mult, să ai o stimă de sine mai mare.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Marte retrogradează întocmai în sectorul relațiilor, deci fără îndoială va trebui să dai dovadă de multă stăpânire de sine în această perioadă și să depui tot efortul pentru a nu lăsa un conflict să degenereze. Este o perioadă bună pentru a-ți reevalua relația, căsnicia, pentru a lupta alături de partener la consolidarea sa.

Carieră

Va trebui să dai dovadă de calm și tact inclusiv în relațiile profesionale, în parteneriatele de afaceri, cu asociații și colaboratorii, și mai ales să nu te pripești în acțiuni. Reanalizează acțiunile tale, ce ai făcut pentru ca un proiect profesional să funcționeze și vezi ce este de făcut pentru a-l duce la succes.

Bani

Ține cont că Marte este guvernator a casei financiare, iar perioada de retrogradare poate veni cu unele obstacole legate de finanțe. Posibil să simți că lucrurile stagnează, să nu primești banii la timp pe un proiect. Atenție, totodată, la conflictele cu prietenii, cu colaboratorii care pot lua naștere din cauza unor investiții greșite. Evită să dai bani cu împrumut săptămâna aceasta!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, cât se întrevăd gânduri și griji legate de starea ta de sănătate sau a cuiva drag. Este o perioadă bună pentru a descoperi remedii naturiste și tratamente homeopate. Apelează la credință pentru îmbunătățirea stării psihice.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Marte este guvernatorul tău, iar săptămâna va debuta în aspecte tensionate cu Venus, guvernatoarea relațiilor tale, prin urmare există posibilitatea nu doar să apare conflicte serioase în cuplu, ci acestea să conducă și la ruptura relației, mai ales dacă până acum s-a făcut și s-a încercat totul. Totodată, poți fi tentată să cauți un fost partener, mai ales dacă ești singură.

Carieră

Retrogradarea lui Marte se petrece pe casa muncii și șansele să apară tensiuni între tine și colegi sunt foarte mari. De asemenea, te poți supune cu greu ordinelor primite, poți întâmpina blocaje legate de modul de lucru și ar fi recomandat să nu te implici în activități de migală, care cer prea multă atenție pentru că s-ar putea să nu le dai de cap.

Bani

Săptămâna aceasta încearcă să arunci un ochi peste ultimele cheltuieli, să faci o ultimă reevaluare a situației financiare și să eviți excesele, investițiile majore. Abia de duminică, când Jupiter va reveni în mers direct prin acest sector, vei reuși să ai o viziune mai clară asupra situației financiare și chiar să te bucuri de unele oportunități.

Sănătate

Încearcă pe cât posibil ca săptămâna aceasta să te ferești de lovituri și accidentări la locul de muncă. Nu te grăbi să faci lucruri și nu te aventura în activități care au grad mare de risc.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Marte va retrograda întocmai în sectorul iubirii și nu va fi ușor pentru tine să-ți ții în frâu sentimentele. Nu este exclus să apară conflicte și tensiuni în relația cu persoana iubită, însă există și ocazia de a-ți reevalua și reanaliza unele acțiuni întreprinse în cuplu sau vizavi de o relație sentimentală și astfel să te decizi ce vrei să faci pe viitor.

Carieră

Depui efort și-ți canalizezi mare parte din energie pentru atingerea unor țeluri profesionale, însă această atitudine, deși extraordinar de benefică carierei tale, îți poate aduce reproșuri din partea familiei. Pe cât posibil, alocă timp suficient celor dragi.

Bani

Pe casa financiară sunt multe planete, deci și interesul tău vizavi de finanțe, de creșterea și stabilizarea bugetului, este mare, însă evită acțiunile riscante sau impulsive. De duminică, odatî de Jupiter, guvernatorul tău, își revine în mers direct prin sectorul financiar, vei începe să vezi altfel situația și mai ales să primești unele oferte nesperate.

Sănătate

Este o perioadă bună să-ți reevaluezi niște pasiuni, să te dedici mai mult unor hobby-uri și să încerci să le transformi în sursă de venit sau, cel puțin, să le valorifici mai mult astfel încât și stima de sine să crească. Iubește-te mai mult!

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele conflicte cu membrii familiei și să nu reușești să găsești prea uor echilibrul între ce vor ei și ce vrei tu. Nu vei accepta să ți se impună nimic, însă explică-le celorlalți această situație pe un ton calm și liniștit. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi o situație ce vizează locuința. Unii nativi pot începe renovarea unei case.

Carieră

La locul de muncă și în activitățile profesionale reușești să te faci plăcută, înțeleasă, iar comunicarea cu cei din jur, inclusiv negocierea vor fi atuuri de care trebuie să profiți acum. Apelează mai mult la înțelepciune și la experiența pe care o ai în domeniul tău pentru a-ți atinge niște obiective în carieră.

Bani

Posibil să cheltui niște bani pentru casă, mai ales dacă o construiești, o renovezi sau reamenajezi. Vor fi și nativi care vor achiziționa o vacanță, o călătorie, iar oferta va fi foarte avantajoasă.

Sănătate

Este foarte probabil ca în această săptămână să te lași mai mult plutind în propriul tău univers interior, să-ți analizezi niște emoții, niște sentimente și astfel să resimți și o furtună interioară.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

Marte va retrograda în sectorul comunicării și te poate face să devii mai conflictuală cu cei din jur, dar și să reanalizezi niște teme de dialog din trecut peste care ai trecut superficial. Este de preferat, mai ales în primele zile ale săptămânii, să nu dai naștere discuțiilor în contradictoriu în cuplu și să faci un efort pentru a fi mai înțelegătoare.

Carieră

Marte este planeta care-ți guvernează cariera așa că dincolo de tensiunile cu superiorii care vor fi aproape inevitabile, te poți aștepta ca unele acțiuni profesionale să fie încetinite. S-ar putea să nu reușești așa cum ți-ai fi dorit să-ți atingi un obiectiv sau să nu fii investită acum în funcția mult promisă. Este o perioadă bună să-ți refaci un plan de atac și să te asiguri că ești pe direcția profesională dorită.

Bani

Este o perioadă ușor neplăcută din punct de vedere financiar și este de preferat să nu-ți investețti toate resursele într-un proiect. Nu te entuziasma prea mult la promisiunile celorlalți și menține-ți prudența în toate activitățile ce implică lucrul cu banii altora.

Sănătate

Este o săptămână în care cumpătarea poate fi soluția tuturor problemelor. Nu face excese alimentare sau de orice altă natură și nu vei avea motive de îngrijorare.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 septembrie 2020

Dragoste

O serie de principii și filozofii de viață pot trece printr-un filtru destul de dur, așa că furtuna gândurilor s-ar putea să-ți dărâme multe planuri avute, să-ți dea peste cap doctrine și mentalități adânc înrădăcinate. Unii nativi pot primi vești din străinătate sau pot relua legătura cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

Carieră

Este o săptămână în care va trebui să depui eforturi pentru a te face remarcată sau pentru a-ți atinge niște idealuri, însă nu da înapoi pentru că roadele nu vor întârzia să apară, cel mai probabil începând cu jumătatea lunii. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și în abilitățile tale, să te pui mai mult în valoare pentru a-ți crește stima de sine.

Bani

Marte retrogradează în sectorul financiar, prin urmare axează-te în această săptămână pe reanalizarea modului în care-ți administrezi finanțele. Evită să faci cheltuieli nejustificate pentru că tendința de a arunca bani pe geam este foarte mare, mai ales pentru fală. Este posibil ca o sumă de bani să întârzie să-ți intre în conturi.

Sănătate

În primele zile ale săptămânii te poți simți mai obosită, mai ales dacă muncești peste program sau dacă ai un job suplimentar, o activitate extra din care obții profit la comision. Nu uita să te și odihnești corespunzător.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția