Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2020. Fecioarele au voință și putere interioară

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2020. Fecioarele au voință și putere interioară
FOTO: Pixabay
Publicat: 15/09/2020, 06:35

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, pe cer se petrec două aspecte majore, importante, care merită amintite. Primul aspect este unul tensionat între Venus, planeta iubirii din zodia Leu, și Uranus retrograd, planeta surprizelor, din zodia Taur. Acest context vorbește de răsturnări de situație în plan sentimental, dar și de cheltuieli nechibzuite, în special pe lux.

Al doilea aspect care trebuie punctat este unul de susținere dintre Soare, energia noastră, aflat în zodia Fecioară, și Pluton retrograd, planeta transformărilor interioare, din zodia Capricorn, aspect care ne oferă voință puternică și o mare capacitate de a ne atinge obiectivele profesionale, mai ales dacă până acum le-am tratat superficial.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Azi dai dovadă de mult curaj să-ți manifești emoțiile și sentimentele, însă nu o face într-un mod autoritar. Așteaptă-te ca partenerul să nu simtă la fel sau, cel puțin, să nu-ți răspundă așa cum te-ai fi așteptat. Iată unul din testele lui Marte retrograd din zodia ta: nu deveni agresivă și impunătoare!

Carieră

Ai parte de o zi excepțională în carieră. Munca ta va fi recunoscută, eforturile depuse de tine până acum te vor urca pe un piedestal binemeritat. Totodată, ai voința necesară pentru a-ți atinge niște obiective profesionale și determinarea pentru a munci până la epuizare, dacă este nevoie.

Bani

Evită cheltuielile iresponsabile și nechibzuite, mai ales pe obiecte de lux sau pentru distracții. Chiar dacă vrei să faci un cadou persoanei iubite, nu trebuie să arunci o avere. Poate fi și ceva simbolic

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună și simți că orice ți s-ar întâmpla, tu te vei regenera și chiar așa este: nimic nu te poate doborî pentru că te vei ridica mai puternică.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Îți dorești atât de mult să-ți schimbi niște principii de viață, niște crezuri și credințe, în special legate de domeniul sentimental, încât astăzi fie ai parte de niște conștientizări profunde, fie îți dai seama, în urma unor evenimente și situații trăite, pe care le vei percepe ca bizare, că ești, într-adevăr pe drumul cel bun. În cuplu te apropiii foarte mult de partener.

Carieră

Posibil ca din punct de vedere profesional să resimți o constrângere astăzi, să resimți un context ca privându-te de libertate. Unii nativi chiar se pot gândi să facă schimbări legate de carieră pentră că resimt un haos profesional în acest moment.

Bani

Casa este locul în care te simți confortabil, însă astăzi ar fi bine să eviți să faci cheltuieli pe obiecte decorative pentru că vei tinde să dai mai mulți bani decât ți-ai propus sau chiar să cumperi ceva ce nu se potrivește sau mai târziu îți dai seama că nu-ți place.

Sănătate

Ai șansa să afli remediul necesar sau chiar să vindeci niște afecțiuni ce țin de zona capului sau, în alte cazuri, de zona ginecologică.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Ai mult curaj să spui lucrurilor pe nume și poți să fii destul de directă cu prietenii, însă astfel te vei face înțeleasă. Posibil ca în plan sentimental să te caute o fostă iubire sau tu să fii surprinsă de amintirile despre un fost partener care nu contenesc.

Carieră

Dai dovadă de o voință extremă în atingerea obiectivelor la locul de muncă și, în plus, ai toată energia necesară pentru a duce tot ce ai de bifat în program la capăt. Poți vorbi mai mult cu colegii, mai ales că nevoia de comunicare este mare.

Bani

Dacă trebuie să negociezi ceva astăzi, vei da dovadă de mult curaj și ambiție astfel încât totul să iasă cum îți dorești. Unii nativi pot primi sprijin financiar de la prieteni sau persoane din anturaj

Sănătate

Stare excepțională de sănătate, energie, vitalitate și foarte multă încredere în propria persoană. Un moment al transformărilor interioare puternice, al eliberării de frici. Vești bune dacă aștepți un rezultat ginecologic.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

În plan amoros se întrevăd momente fierbinți, pasionale și ocazia de a-ți dezvălui cele mai profunde trăiri și astfel de a te apropia mai mult de partener.

Carieră

Se întâmplă lucruri bune în plan profesional și azi ai curajul necesar pentru a-ți etala cu mândrie și încredere în tine nișta talente și abilități. Crește stima de sine și asta te ajută mult îna scensiunea la care visezi.

Bani

Ai tendința de a cheltui nesăbuit mai ales dacă ieși cu prietenii sau mergi la o petrecere. Unii nativi pot investi într-un proiect, însă trebuie să se asigure înainte că este ceea ce-și doresc cu adevărat.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și ești plină de energie, însă ai grijă să nu te suprasoliciți sau să te confrunți cu insomnii din cauza vitalității tale.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Azi dai dovadă de încredere în tine și ai mare curaj să-ți expui cu hotărâre punctul de vedere. Îți vei susține foarte puternic principiile și credințele, valorile pe care le ai și acest aspect poate aduce rezultate nesperate în relația de cuplu. Totuși, așteaptă-te și la răsturnări remarcabile de situație și surprize, însă nu uita că nu deții adevărul absolut, iar dacă asta crezi, mai lucrează, mai reevaluează.

Carieră

Se petrec lucuri și evenimente foarte bune la locul de muncă, cu un real potențial transformator și vei da dovadă de foarte multă determinare și ambiție și putere interioară să faci totul ca la carte. Cei care se folosesc de talentele și abilitățile lor pot fi apreciați și stima de sine poate crește foarte mult, aspect care va aduce cu sine productivitate.

Bani

Vești foarte bune din punct de vedere financiar. Fie munca îți este răsplătită la devărata valoare, fie primești bonusuri și prime pentru orele suplimentare. Dacă vrei să ceri o mărire de salariu, poți profita de ziua de azi.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme pentru starea de sănătate. Ești un fel de Pasărea Phoenix astăzi așa că ai mai multă încredere în tine și ține cont că tu ești cea care își creează realitatea exterioară pornind din interior.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Ai puterea și voința necesare să faci acele schimbări profunde, interioare, legate de viața sentimentală. Dacă ești parte a unui cuplu, azi vei trăi momente intime intense. De asemenea, cei care așeaptă să devină părinți pot primi o veste plăcută astăzi.

Carieră

Nu ești deloc mulțumită de o situație profesională, ba chiar te poți izbi de o răsturnare de situație care să nu fie deloc pe placul tău, însă vei vedea ulterior că nu este chiar atât de rău pe cât o vezi acum.

Bani

S-ar putea să nu fii pe deplin mulțumită de o decizie financiară sau de o negociere salarială și de aceea nici nu trebuie să te grăbești să iei o decizie. Mai analizează!

Sănătate

Azi ai parte de schimbări mari de dispoziție, însă vei avea aceea putere interioară incredibilă nu să disimulezi, ci să conștientizezi că nu ai motive să te îngrijorezi. Vești bune din zona ginecologiei în continuare pentru nativii care le așteaptă.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Poți fi destul de vocală și mai ales directă în comunicarea cu prietenii, în felul în care relaționezi cu ceilalți, ba chiar poți avea mai mult curaj ca de obicei să lupți pentru a obține ceva ce-ți dorești de la partener. Ai grijă să nu exagerezi și așteaptă-te și la unele surprize neprevăzute în plan sentimental.

Carieră

Vin vești bune în plan profesional și partea și mai frumoasă este că ai curaj să te afirmi, să te expui sau să lupți pentru atingerea unui obiectiv în carieră.

Bani

Șanse foarte mari astăzi de a obține niște avantaje materiale în urma unui partenriat, colaborare, proieci în care ești implicată.

Sănătate

Concentrează-te mai mult pe gândurile tale, analizează-le din alt unghi, pentru că ai ocazia să transformi într-un mod constructiv niște emoții, niște trăiri interioare, să te regenerezi și să lași trecutul în spate. Familia poate fi sursă de regenerare și reîncărcare pentru tine.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Reaprinzi pasiunea în cuplu și trăiești momente cu adevărat transformatoare alături de partenerul de viață. Petreci timp cu prietenii și poți primi sfaturi foarte bune de la aceștia.

Carieră

Din punct de vedere profesional ai parte de o zi foarte bună, în care se va remarca mult curajul tău de a acționa, de a ieși în față și a te expune, de a alupta pentru a-ți atinge niște țeluri.

Bani

În continuare se cere prudență în modul în care-ți administrezi veniturile. Evită cumpărăturile pentru casă, mai ales dacă sunt nejustificate. Poți fi nevoită să achiți ceva din trecut de care ai uitat.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și dacă până acum te-ai confruntat cu neplăceri, vei observa că acestea se vor ameliora.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Azi ai ocazia să discuți cu persoana iubită, cu mult curaj și cu multă îndrăzneală, un aspect legat fie de situația financiară, fie legat de sexualitate, de viața intimă.

Carieră

Profesional ai aspecte foarte bune și cel mai probabil imaginea ta, statutul, reputația se vor bucura de stimă și apreciere. Te pui în valoare și ai mai multă ambișie să-ți atingi niște scopuri.

Bani

Temerile financiare, printr-un motiv sau altul, ca urmare a unui context se pot dizolva astăzi. Poate decizi să-ți iei un job suplimentar sau să te mobilizezi și să-ți monetizezi un talent.

Sănătate

Fie vin vești bune legate de starea de sănătate, poate un rezultat al unor analize, fie ai ocazia să scapi de niște frici și temeri care-ți provocau insomnii. Schimbi niște idei, principii și reușești să-ți recapeți încrederea în propria persoană. Ai voință mare și stima de sine crește!

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Nu-ți prea place ce se petrece în viața ta sentimentală, mai ales dacă ești împlicată într-o aventură sau într-o relație extraconjugală, ascunsă. Posibil să ai parte de niște surprize neașteptate și greu de anticipat astrologic.

Carieră

Niște proiecte care implică spiritualitatea, dezvoltarea ta personală sau perfecționarea profesională iau amploare astăzi. Succes în relațiile cu străinătatea.

Bani

Demersurile financiare tale legate de obținerea unui bun de patrimoniu, unei moșteniri nu se vor petrece conform cu calclele tale. În unele cazuri este vorba de prea mulți bani investiți într-o casă și chiar de conflicte cu partenerul de viață din acaestă cauză.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schim se poate observa foarte mult stres profesional, la locul de muncă sau pentru atingerea unui obiectiv.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

În plan sentimental pot să apară unele surprize, să te deranjeze atitudinea partenerului și chiar încep să se contureze nemulțumiri interioare, profunde pe care, deocamdată, nu simți să le expui. Atebție la tendința de infidelitate, de a relua un dialog cu un fost partener.

Carieră

O zi favorabilă semnării unor parteneriate, asocieri și contracte, în unele cazuri chiar contracte de imagine. Ai curaj și nu te lăsa impresionată de nimic. Menține-te pe poziții!

Bani

Zi favorabilă negocierilor. Unii nativi pot obține, după multe lupte, un credit, o moștenire, pot câștiga un proces.

Sănătate

Ai o mare voință să faci lucrurile să funcționeze bine în viața ta și în mintea ta, așa că azi te poți debarasa de frici și temeri și de acele coșmaruri care ți-au frământat nopțile.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Dai dovadă de multă voință și multă ambiție în rezolvarea unei probleme, unui context sentimental. Ai mare încredere în persoana iubită și de aici pornesc transformările, în special legate de modul în care-ți oferi iubirea, în care-ți manifești sentimentele.

Carieră

Pot veni vești neașteptate de la muncă care să-ți dea planurile peste cap. Poate fi vorba de o schimbare bruscă de program sau de noi sarcini și responsabilități pe care trebuie să le îndeplinești. Zi favorabilă pentru proiectele tale și afacerile personale, colaborările, în care ești implicată.

Bani

Azi ai curaj să vorbești despre niște probleme financiare, despre niște lipsuri cu care te confrunți sau poate că, în urma unui context de la muncă, prinzi încredere în tine și îți revendici niște trepturi, poate chiar ceri o mărire de salariu.

Sănătate

Azi ești mai stresată și mai agitată decât de obicei, și ar fi recomandat să nu te suprasoliciți și să acorzi timpul necesar odihnei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât