Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2020. Fecioarele sunt realiste și intuitive

Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2020. Fecioarele sunt realiste și intuitive
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 10/11/2020, 06:22
Actualizat: 10/11/2020, 17:01

Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma un aspect de susținere între Soarele din zodia Scorpion și Neptun, planeta viselor și a misticului, aspect care ne va impulsiona creativitatea, imaginația, intuiția, dar și iluzionarea și idealizarea. Însă, Luna se află în zodia Fecioară și de aici ne susține să ne menținem atitudinea pragmatică și realistă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Trăiești pasional în plan intim și ai ocazia să-ți dai frâu liber imaginației. Posibil să reiei o legătură cu cineva din trecut sau să repui în funcțiune o poveste din trecut.

Carieră

Lucrezi cu spor, eficient, ai parte de susținerea colegilor și îți vin idei practice care se dovedesc benefice pentru colectivitate și desfășurarea unui proiect.

Bani

Nu este exclus să primești vești bune despre salarizare sau o sumă de bani să-ți intre în conturi.

Sănătate

Ai parte de o zi bună în planul sănătății și chiar te poți dedica relaxării și activităților relaxante. Simți că o situație legată de sănătate se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Taur – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi excepțională în dragoste. Ești romantic, te apropii de persoana iubită și dacă ești singur poți cuceri cu mai multă ușurință.

Carieră

Ai idei foarte ceative care te pot ajuta foarte mult să te pui în valoare într-una stfel de context. Imaginația ta poate atinge cote înalte. Ai idei bune despre cum să faci să funcționeze un proiect.

Bani

Începi să te gândești din ce în ce mai serios la o discuție financiară pe care urmează să o porți. Un contract are nevoie de refresh.

Sănătate

O ieșire cu prietenii la o scurtă plimbare sau faptul că dedici unei activități artistice te poate ajuta astăzi să te relaxezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Te preocupi mult astăzi de casă și familie și ești foarte practic în abordarea acestui context. Dacă ceva nu avea explicații sau logică pentru tine, acum începe să aibe.

Carieră

O zi foarte bună la locul de muncă în care-ți pui în evidență calitățile artistice, creativitatea și imaginația. Colegii te susțin și poți primi aprecieri.

Bani

S-ar putea ca familia să te ajute cu o sumă de bani sau cel puțin să-ți dea un sfat bun care să te repună în mișcare și să-ți dea încredere în tine.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună, mai ales că îți integrezi emoțiile în prezent și le înțelegi conotațiile. Trecutul a fost plin de surprize.

Horoscop zilnic Rac – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct forte și asta te va ajuta foarte mult să te apropii de partener și să ajungeți la idei și viziuni de viitor comune.

Carieră

Poți fi foarte practică în abordarea unui subiect legat de un proiect în care ești implicată și asta îți va aduce bucurii. Zi bună pentru cei care dau examene sau suțin interviuri.

Bani

Situația financiară pare că se îmbunătățește sau cel puțin ție îți vin idei bune despre cum să faci asta. Nu te iluziona, însă, prea tare.

Sănătate

Dacă vei discuta cu un prieten despre ceea ce te macină, vei vedea că jumătate din dilemele sau problemele tale sunt ca și rezolvate.

Horoscop zilnic Leu – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Relația cu familia pare că se îmbunătățește și puteți ajunge la un acord comun. În cuplu se reaprinde pasiunea și asta te va ajuta să te apropii de partener mai mult.

Carieră

Simți nevoia să te pui mai mult în evidență profesional, să ieși în față, să te remarci și azi ai șansele să-ți dai seama că poți face asta dacă-ți folosești un talent.

Bani

Din punct de vedere financiar este o zi favorabilă să scoți bani în urma unor activități profesionale sau care sunt legate de aspirațiile tale. Poate ai munci din plăcere, dar iată că pot veni și beneficii materiale. Se discută tema unei moșteniri sau a unui credit.

Sănătate

Ține cont că puterea de a somatiza astăzi este foarte mare, așa că ai grijă ce gândești pentru că poți materializa în privința sănătății.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită este un punct forte al zilei. Poți discuta despre tot ce te-a deranjat și despre ceea ce vrei să lași în spate pentru că poți primi înțelegere.

Carieră

Luna îți traversează zodia astăzi și-ți oferă multă energie să faci lucrurile așa cum îți dorești. Ești practică, creativă și ai parte de idei inspirate în plan profesional care te pot ajuta să te pui în evidență. Posibil să apară și neînțelegeri cu colaboratorii, dar e faci față.

Bani

Nu te grăbi încă să iei decizii financiare și nici să faci negocieri majore. Mai așteaptă câteva zile și apoi vei vedea că ai șanse mari să iasă lucrurile așa cum îți dorești.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te simți bine, ești realistă și deschisă analizei, conștientizărilor, dar și curățeniei, așa că poți începe prin a te elibera de tot ce e toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Balanță – 10 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca amintirile să te năpădească sau poate cineva din trecut să te caute pentru a rezolva ceva și astfel o pasiune se poate reaprinde

Carieră

Ai parte de multă creativitate, simț artistic și imaginație și dacă lucrezi într-un mediu artistic poți avea un are succes astăzi.

Bani

Ai intuiție financiară și azi te poți baza pe ideile care-ți vin despre cum să faci bani. Poți primi vești bune despre salarizare sau poți să discuți cu cineva despre ceea ce ți se oferă și astfel să-ți dai seama că valorezi mai mult.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Te echilibrezi și orice ai întâlni în calea ta, refuzi să te enervezi și să pui la suflet.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să stai de vorbă cu prietenii, să ieșiți la o scurtă plimbare și să puneți la cale planuri de viitor practice, chiar dacă este un context social imprevizibil. Relația cu persoana iubită se bucură de momente romantice și vă puteți dedica activităților împreună.

Carieră

Ai idei foarte bune despre cum să faci să funcționeze un proiect și ar trebui să le pui în practică. Creativitatea, originalitatea, simțul artistic funcționează la cote înalte astăzi.

Bani

Îți vin idei foarte bune despre o situație care are și o latură financiară, însă ai grijă să nu manipulei fără să vrei.

Sănătate

Soarele, energia, este în zodia ta și face aspecte foarte bune, așa că în ciuda frământărilor tale, azi te poți relaxa și bucura de voie bună.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Este posibil să te mai gândești la unele aspecte legate de trecutul tău, să simți nevoia să faci ordine și curățenie în viața ta.

Carieră

O zi foarte bună pentru carieră în care te poți pune ușor în lumină dacă îți asculți intuiția și dai frâu liber imaginației creative!

Bani

Încă se mai întrevăd unele încordări legate de situația financiară, dar încep ușor, ușor să se disipe și să apară noi viziuni.

Sănătate

Faptul că-ți reevaluezi emoțiile și vrei să faci pace cu trecutul este deja un prim pas făcut către o stare de spirit bună.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte astăzi de unele conștientizări importante care să aibă impact și asupra vieții de cuplu și astfel să înțelegi de ce unele lucruri în viața ta funcționează așa.

Carieră

Este o zi bună să realizezi că mai trebuie să înveți ceva și astfel să ajungi să-ți atingi acele obiective la care aspiri. Posibil ca unii nativi chiar sdă se înscrie acum la cursuri și seminarii. Un proiect în care ești implicat va da roade bune dacă îți aduci aportul creativ.

Bani

Ai idei creative, ingenioase despre cum să aduci îmbunătățiri bugetului, însă fără a te lega de ceva anume, ci menținându-ți un spirit liber.

Sănătate

Te bucuri de sănătate, energie, vitalitate și dai dovadă de multă reponsabilitate vizavi de timpul alocat odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Chiar dacă sunt nemulțumiri, familia se dovedește a-ți fi aproape și chair este un stâlp important în luarea unor decizii.

Carieră

Poți discuta cu succes despre acte, documente care privesc un bun de patrimoniu. Imaginea ta va avea parte de îmbunătățiri, dacă scoți la lumină ideile inspirate pe care le ai și-ți evidențiezi talentele.

Bani

Ai intuiție financiară foarte bună și acest aspect te poate ajuta să iei decizii curajoase, dar înțelepte.

Sănătate

O zi foarte bună să te echilibrezi emoțional și să scapi de niște frici și temeri care au pus stăpânire pe tine de ceva vreme, dar pe care ai preferat să le ascunzi.

Horoscop zilnic Pești – 10 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea în cuplu este un punct forte al zilei, așa că nu ezita să spui ce ai pe suflet, să-ți exprimi sentimentele și să-ți faci planuri de viitor alături de persoana iubită.

Carieră

Îți analizezi destul de rațional o serie de convingeri profesionale și nu este exclu să ajungi la concluzia sau să iei decizia că trebuie să mai înveți ceva, că trebuie să te dezvolți profeisonal. Posibile tensiuni cu colaboratorii, asociații sau reprezentanții unor instituții.

Bani

În continjuare este de preferat să dai dovadă de prudență în orice acțune financiară întreprinzi și evită cheltuielile.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, mai ales dacă ești în echilibru cu gândurile tale și cu partenerul de viață.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...