Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020. „Capricornii” au parte de schimbări majore

Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020. „Capricornii” au parte de schimbări majore
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 12/11/2020, 01:57
Actualizat: 12/11/2020, 01:58

Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se petrece pentru a treia oară conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn, un eveniment unic în 250 de ani care va veni cu schimbări majore, lente, dar radicale, în primul rând la nivel social și politic, și apoi la nivel individual, dat fiind că vom învăța să trăim într-o nouă societate.

Tot azi, Luna, planeta responsabilă cu emoțiile noastre, va fi într-un aspect tensionat întocmai cu planeta acțiunii, cu Marte aflat în retrogradare în zodia Berbec, prin urmare ar trebui să avem grijă la conflicte și să încercăm să ne domolim starea de iritare și agitație pe care o resimțim.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi destul de tensionată în plan sentimental și asta pentru că tu simți că oferi prea mult și nu primești același lucru înapoi. Evită să dai naștere tensiunilor și să faci reproșuri astăzi.

Carieră

În plan profesional ești în mijlocul unor schimbări majore, impactante și pe de o parte se deblochează contexte care nu au funcționat în ultimul timp pe placul tău, iar pe de altă parte culegi roadele muncii tale din ultimele luni.

Bani

Nu te grăbi să iei decizii financiare majore, ci analizează atent contextul. Posibil să simți că unele limitări se mai dizolvă. Unele contracte îți pot aduce furie și te poți gândi la o încheiere.

Sănătate

Ești mai tensionat și mai agitat astăzi, emoțiile pot fi destul de puternice și din cauza aceasta ar fi bine să te odihnești cât mai mult.

Horoscop zilnic Taur – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Ai nevoie să știi că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață, iar cei singuri schimbă sistemele de valori la care s-au raportat sentimental. Cauți să vezi noua perspectivă în care te redescoperi, având alte principii și mentalități. În continuare te afli sub aspectul care te stimulează să iei decizii importante în relațiile tale, să renunți la parteneri dificili care nu te stimulează în evoluție sau să renunți la relații în care ai investit în zadar timp și sentimente.

Carieră

Sunt posibile unele tensiuni la locul de muncă, unele nemulțumiri mai vechi legate de modul în care-ți desfășori activitățile, de aceea ar fi bine să dai dovadă de mai multă răbdare și diplomație. Te poți folosi cu succes de o diplomă obținută.

Bani

S-ar putea să primești o sumă de bani în urma unei activități depuse la locul de muncă sau extra job și asta să te facă și mai cheltuitor.

Sănătate

Ai mare nevoie de odihnă astăzi pentru că tinzi să te suprasoliciți, mai ales psihic. Evită stresul pentru că poți avea parte de insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Este nevoie, pentru a evita conflictele, să găsești un echilibru între viața socială și viața sentimentală. Posibil să apară gelozii, reproșuri din aceasta cauză. Este o perioadă în care mulți nativi se gândesc atent la viața de cuplu și decid ce să facă pe viitor, să rămână, să plece din relație sau să se întoarcă la cineva din trecut.

Carieră

Sunt șanse mari să ai parte de o avansare profesională, de o schimbare a unei situații ce ține de locul de muncă, de sarcinile tale, iar cei care-și caută un job se pot angaja acum.

Bani

Se întrevăd creșteri financiare și acestea pot avea legătură tot cu un context ce vizează locul de muncă sau poate vin bani din activități suplimentare.

Sănătate

Ai traversat o perioadă de reale transformări interioare, pe unele le conștientizezi, dar pe altele încă nu, cert este că vei redobândi încrederea în tine și vei simți că nimic nu te poate dororî din a-ți îndeplini planurile.

Horoscop zilnic Rac – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă de tumult relațional, o perioadă în care te decizi exact ce faci mai departe cu situația sentimentală în care te afli, cu relația ta și nu este exclus ca mulți nativi să ajungă la capătul puterilor și să spună stop sau să anuleze o nuntă. Ține cont că ai șanse mari, dacp ai ajuns până aici, să pui bazele unei relații de viitor așa cum îți dorești. Posibile tensiuni în familie, cu părinții.

Carieră

Atenție mai multă la conflictele cu superiorii acre pot apărea astăzi. Poți resimți nemulțumiri profesionale, însă ține comt că este o perioadă în care poți face schimbări de carieră, poți semna noi parteneriate și colaborări.

Bani

Evită să faci astăzio cheltuieli de care nu ai nevoie pentru că poți pierde bani, poți avea o dare de mână nedorită.

Sănătate

Ești agitat, stresat, frământat, tensionat emoțional, poate chiar obosit de tumultul evenimentelor din viața ta, așa că odihnește-te mai mult și dedică-te activităților care te relaxează și te scot din agitația zilnică.

Horoscop zilnic Leu – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la comunicare astăzi pentru că poți spune cuvinte pe care nu-ți dorești să le fi spus, poți face reproșuri și poți critica pe cei care nu-ți împărtășesc viziunile și idealurile. Mulți nativi se lămuresc în perioada aceasta dacă sunt pe direcția potrivită în plan sentimental, iar unii pot lua decizii de a încheia ceva ce nu funcționează cum își doresc, de exemplu o aventură.

Carieră

Toate nemulțumirile și frustrările și limitările profesionale se pot dizolva și poți lansa sau relansa  un proiect drag. Ai ocazia să te angajezi dacă-ți cauți un loc de muncă sau să faci schibări legate de activitățile tale sau modul în care ți le desfășori.

Bani

Negocierile pot fi destul de tensionate astăzi și nu prea vei reuși să ajungi la un consens, la un acord comun așa că mai bine le amâni.

Sănătate

Începând de astăzi poți face schimbări în stilul de viață care să-ți aducă și o îmbunătățire a stării de sănătate sau măcar a stării de spirit. Începi să-ți revii în formă.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să te exprimi mai liber, cu mai multă încredere și să-ți expui întocmai sentimentele, dând dovadă de sinceritate, iar aest aspect îți poate îmbunătăți considerabil relația de cuplu sau poate aduce în viața ta persoana pe care ți-o dorești.

Carieră

Dacă ai de negociat cu un partener de afaceri sau colaborator, de discutat pe baza unui contract, fă-o în prima parte a zilei pentru a te asigura de un oarecare succes.

Bani

Nevoile financiare te pot împinge să iei decizii greșite, impulsive, sau să acționezi fără să cântărești situația, ața că astăzi ai grijă la acest sector.

Sănătate

Ai capacitatea de a te recupera după o stare de sănătate, fizică sau psihică, mai sensibilă. Este momentul să te dedici mai mult hobby-urilor tale, talentelor tale creative, să lași pasiunile să se dezvolte.

Horoscop zilnic Balanță – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi destul de tensionată în relațiile cu cei din jur, iar în cuplu acest context poate conduce la reproșuri și critici. Îți poți acuza partenerul pentru atitudinea avută vizavi de un context.

Carieră

În această perioadă, cumva mânat și de multe nemulțumiri profesionale din ultimele luni, vei lua decizia de a face mai mult ceea ce-ți place, de a îndrăzni să faci o schimbare legată de locul de muncă și vei avea și revelații în acest sens, trebuie doar să fii atent la ele.

Bani

Veniturile tale se îmbunătățesc ușor, ușor. Apar șanse, oportunități care se vor dovedi aducătoare de profit.

Sănătate

Sănătatea fizică va depinde foarte mult de starea emoțională așa că fă tot posibilul să lași în spate trecutul, amintirile, copilăria dureroasă, abandonul și orice alte trăiri toxice ai mai experimentat.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă în care ești foarte deschis în comunicare, pregătit să te exprimi, să-ți recunoști sentimentele, iar acest aspect te poate ajuta să te apropii te partener, să cucerești persoana la care visezi sau poate chiar să te împaci cu cineva din trecut.

Carieră

O zi foarte bună pentru creativitate, pentru a lăsa imaginația să funcționeze, iar nativii care desfășoară activități artistice pot avea succes.

Bani

O serie de activități și proiecte profesionale care au stagnat până acum au marea șansă să reintre pe făgașul normal și astfel să-ți aducă o îmbunătățire a veniturilor pe termen lung.

Sănătate

Azi te poți simți mai obosit ca de obicei, mai stresat și mai agitat psihic și bine ar fi să eviți activitățile solicitante și să te odihnești mai mult. Este posibil să te confrunți chiar cu insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Astăzi s-ar putea să ai parte de tensiuni în relația sentimentală, să primești reproșuri și critici pentru atitudinea ta și ai face bine să găsești un echilibru între activitățile cu prietenii și cele cu persoana iubită. Pot lua naștere pasiuni cu persoane din anturaj.

Carieră

Atenție la tensiunile cu persoanele cu care colaborezi într-un proiect și la modul îm care te expui în fața publicului pentru a nu declanșa niște conflicte nedorite.

Bani

Multe dintre temerile tale legate de situația financiară încep să se dizolve. Se deblochează proiecte, se întrevăd oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Te poți întoarce la o sursă de venit mai veche. Poți scoate bani cgiar din talentele tale sau folosindu-te de niște abilități.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește dacă vei reuși să te odihnești corespunzător și vei lăsa deoparte frămâmntările și gândurile negativiste.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Intri pe o nouă direcție de viață odată cu formarea acestei conjuncții Jupiter-Pluto în zodia ta. Relațiile de prietenie se îmbunătățesc, te poți chiar împăca cu persoane din anturaj cu care ai fost în conflicte, iar sentimental ai așteptări mai mari de la partenerul pe care-l vrei alături pentru toată viața. Te redescoperi și asta îți poate aduce și decizii sentimentale importante.

Carieră

În plan profesional te reinventezi, iar dacă un proiect a stagnat până acum, fie că este vorba de un proiect personal sau de grup, de acum vei vedea că multe se înlesnesc și-l poți conduce la succes. Atenție la relațiile profesionale și la imaginea ta care ar putea avea astăzi de suferit în urma unui context tensionat. Evită să te cerți cu superiorii.

Bani

S-ar putea să fii cam visător din punct de vedere al finanțelor și să iei decizii prea mari legate de un bun de patrimoniu, de un credit, care apoi se vor dovedi greu de îndeplinit.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește remarcabil și ai șansa să vindeci niște simptome mai vechi sau să ameliorezi o afecțiune cronică. Îți recapeți mare parte din entiziasm și buna dispoziție.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Simți nevoia de a fi pe aceași lungime de undă cu partenerul, de a-l înțelege mai mult,însă s-ar putea ca dialogul să nu funcționeze așa cum ți-ai dori și să ajungi la conflicte, reproșuri, acuze și critici.

Carieră

După o perioadă de nemulțumiri, tensiuni interioare, stres și frustrări, iată că ai șansa să aduci îmbunătățiri sectorului profesional, să relansezi sau să lansezi un proiect, și chiar să pornești pe o nouă direcție în carieră. Dai dovadă de multă ambiție și determinare. Sunt susținute proiectele online.

Bani

Poți scoate bani din talentele tale, dina bilitățile tale și te poți pune în valoare mai mult.

Sănătate

Este operioadă în care simți că renaști și ai capacitateta de a te debarasa de trecut și de tot ce este toxic și nociv în viața ta, și să redescoperi în tine puteri nebănuite.

Horoscop zilnic Pești – 12 noiembrie 2020

Dragoste

Ești mai tensionat, mai confuz și mai neîngăduitor cu persoana iubită sau cu copiii și asta poate aduce tensiuni în cuplu.

Carieră

Dacă așteptai să pui pe picioare un proiect onlie, acum este momentul. Pe de ată parte, imaginea profesională se îmbunătățește, iar un proiect de grup sau personal își recapătă aripile.

Bani

Azi ar fi de preferat să eviți acțiunile financiare majore pentru că existp riscul de a nu fi atent și de a pierde bani. Posibile tensiuni financiare cu partenerul de viață.

Sănătate

Te bucuri în continuare de o stare de sănătatet foarte bună și de o liniște psihică provenită din empatia cu idealurile unor persoane sau provenită din conștientizarea unor principii de viață care trebuie schimbate.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Samsung Galaxy A55 și A35 au fost lansate în România. Primele noastre impresii
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice