Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020. Vărsătorii au intuiție financiară

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020. Vărsătorii au intuiție financiară
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 15/10/2020, 06:27

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

La prima oră a dimineții, Luna va intra în zodia Balanță, zodie în care va forma mâine aspectul de Lună Nouă, și ne stimula să căutăm echilibrul și armonia în relațiile cu cei din jur, dar și pacea interioară de care atât avem nevoie în contextul ultimei perioade.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 octombrie 2020

Dragoste

Luna traversează sectorul relațiilor astăzi, iar nevoia de a regăsi armonia cu cei din jur este mare. În plan sentimental, poți vindeca o rană mai veche, te poți detașa de o frică și poate fi vorba chiar frica de a-ți pierde partenerul, aspect care te va elibera.

Carieră

S-ar putea să începi să te gândești destul de serios la încheierea unui parteneriat, a unei colaborări care nu te mulțumește, care nu te lasă să fii tu însăți. Ești foarte mult sprijinită în comunicare și ieșirea la rampă.

Bani

Reevaluezi un contract a cărui miză financiară nu este ceea ce tu-ți dorești. Dacă simți că muncești mai mult decât produci, este momentul să te gândești serios la altceva.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosită decât de obicei, însă în ciuda lipsei de energie, vei lupta să ai randament bun în toate acțiunile întreprinse. Tu mai bine ca oricine știi și simți că ai ceva de vindecat, în primul rând spiritual, ceva mult prea subtil ca să poată fi vindecat cu medicamente.

Horoscop zilnic Taur – 15 octombrie 2020

Dragoste

Începi să analizezi mai atentă niște vorbe spuse de partener recent și să te întrebi ori ce a vrut, de fapt, să spună, ori cât de sincer a fost cu declarațiile sale.

Carieră

Deși de ceva vreme treci printr-un context profesional energizant, care probabil te-a epuizat, azi ai ocazia să-i faci față cu brio. Colegii te sprijină foarte mult și îți poți depăși teama de eșec și frica de a nu fi apreciată.

Bani

Aspectele financiare sunt foarte bune și poți să-ți îmbunătățești și consolidezi veniturile. Poate alegi să lucrezi ore suplimentare, să-ți mai iei o colaborare, însă nu ar strica ca înainte de toate să-ți renegociezi o remunerație, chiar salariul.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să resimți niște neplăceri legate de sănătate, însă vei găsi remediul cel mai bun și le vei ameliora rapid. Încearcă să consumi cât mai multe lichide, de preferat apă sau ceai.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental, însă ai tendința de a vorbi prea mult. Dacă vei asculta și ce are de zis partenerul, contraargumentele sale, vei avea toate șansele să-ți îmbunătățești relația. Declarațiile de dragoste pe care le vei face astăzi vor fi delicioase.

Carieră

Talentele de comunicare cu care ești înzestrată vor atinge apogeul. Te exprimi impecabil, ai creativitate și simț artistic și colaborezi foarte bine cu colegii. Sunt foarte avantajați nativii care lucrează în relațiile cu publicul, comunicare, comerț, jurnalism.

Bani

Îți exploatezi talentele astăzi și deja vezi un plan de acțiune pentru viitor. Ai idei despre cum să le transformi în profesie și toată susținerea astrologică să faci asta.

Sănătate

Controlează-ți mai mult emoțiile pentru că în perioada aceasta ai tendința de a le exterioriza în stare brută.

Horoscop zilnic Rac – 15 octombrie 2020

Dragoste

Azi este despre tine și universul tău interior pe care vrei să-l echilibrezi. Pacea cu tine este cheia succesului, atât în plan relațional, cât și în plan profesional.

Carieră

Frica de eșec, de a nu fi apreciată, poate fi învinsă doar acționând. Întră în joc și nu te teme pentru că resursele interioare sunt cele care te susțin să reușești. Partenerii de afaceri, persoanele cu care colaborezi te susțin foarte mult.

Bani

Familia te poate sprijini foarte mult în atingerea unor obiective. Sunt și cazuri când banii vin din urmă și sunt o adevărată binecuvântare!

Sănătate

Ai ocazia să identifici niște traume din trecut, niște anxietăți, inhibiții și să le vindeci întocmai prin recunoașterea lor și scoaterea la lumină.

Horoscop zilnic Leu – 15 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi excepțională în comunicare. Reușești să te faci înțeleasă de cei din jur și să-ți exprimi întocmai stările, fără ocolișuri. În plus, te vei desprinde cu ușurință de niște prejudecăți, de niște dogme după care te-ai ghidat până acum.

Carieră

Comunicarea cu colegii de muncă este foarte eficientă și vă sprijiniți reciproc în proiecte, în rezolvarea sarcinilor și activităților. Vor fi nativi care vor face schimbări legate de locul de muncă, vor modifica ceea ce nu-i reprezintă. Ai șansa de a lăsa în spate teama de afirmare. Folosește-ți o diplomă sau ceea ce ai învățat la un curs.

Bani

În continuare te bucuri de aspecte bune pe casa financiară, aducătoare de belșug și prosperitate, decii fii atentă la toate oportunitățile care-ți apar în cale.

Sănătate

O zi a vindecărilor, însă este mai degrabă vorba de răni emoționale, provocate de cuvintele unora și mai puțin de răni sau dureri fizice. Posibile dureri de cap trecătoare.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 octombrie 2020

Dragoste

Ai șansa să rezolvi o situație sentimentală printr-un dialog, însă trebuie să fii sinceră și să-ți recunoști atât atuurile, cât și defectele. Simți la cel mai profund nivel că partenerul merită, deci exprimă-te!

Carieră

O zi a afirmării personale, în care poți ieși în evidență printr-un discurs public, printr-un dialog sau chiar prin ideile tale și prin felul tău de a gândi. Nu te teme de ce vor zile ceilalți și susțineți punctul de vedere.

Bani

Îți pui în valoare talentele și calitățile cu care ai fost înzestrată și poți câțtiga bani din asta. Azi ai susținere în negocieri, deci profită, mai ales dacă este vorba de renegocieri salariale.

Sănătate

Cu Venus, Micul Benefic, în tranzit prin zodia ta, nu ai de ce să te temi de probleme de sănătate pentru că ești protejată, dar asta nu înseamnă să exagerezi!

Horoscop zilnic Balanță – 15 octombrie 2020

Dragoste

Sunt foarte bine susținute relațiile la distanță, iar dacă ai un partener care din orice motiv nu este lângă tine acum, profită și transmite-i ceea ce simți. Totodată, ai ocazia să vindeci o rană provocată de o despărțire, de o dezamăgire, de un moment în care nu ai fost apreciată așa cum considerai că meriți.

Carieră

Relațiile cu partenerii de afaceri și colaboratorii pot fi un punct sensibil al zilei și este posibil să descoperi o vulnerabilitate în acest sector, însă discută cu aceștia, ascultă-i ce au de zis, nu te grăbi și ai șanse să rezolvi totul favorabil.

Bani

Nu te grăbi în decizii, însă folosește-te de orice discuție pe care o ai pentru a-ți expune punctele de vedere, necesitățile, doleanțele financiare. Posibile vești bune din străinătate.

Sănătate

Dincolo de freamătul tău interior, de agitația interioară care se va dovedi constructivă în final, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să reiei un dialog cu un fost partener, cu o persoană din trecut cu care ai avut fie o relație financiară, fie o aventură romantică. Este un aspect care continuă să se formeze în garta ta solară, dar care poate vrbi și despre unflirt care se dezvoltă în pasiune sau infidelitate, de a caz la caz. În cuplu sunt susținute dialogurile intime.

Carieră

S-ar putea să conștientizezi abia astăzi ceea ce te nemulțumește cu adevărat la locul de muncă și să pui piciorul în prag. Poate fi vorba de un moment în care nu ai fost apreciată, nu ai fost luată în seamă.. Ai șansa să te împaci cu un coleg.

Bani

Prudența rămâne în continuare cuvântul de ordine la capitolul financiar, mai ales că ai tendința unor excese și Mercur este retrograd în zodia ta, deci vine și cu o doză de confuzie.

Sănătate

Chiar dacă ești foarte interiorizată și întoarsă către meditație, ai ocazia de a scoate la lumină niște frici și temeri, niște secrete și astfel să te poți elibera.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 octombrie 2020

Dragoste

O zi excepțională să-ți exprimi sentimentele și emoțiile față de partenerul de viață, să purtați o discuție care să schimbe traiectoria relației, să o echilibreze, mai ales că astăzi îți poți vindeca o dezamăgire, o traumă sentimentală mai veche.

Carieră

În carieră se mențin aspecte favorabile, întreținute de Venus, micul Benefic, iar astăzi te poți aștepta chiar și la o propunere de colaborare, la un parteneriat profesional.

Bani

Îți faci planuri și pui la cale în liniște o strategie financiară de consolidare a statutului financiar. Însă, nu te avânta în acțiuni riscante sau speculații financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

În continuare se cere prudență la acest capitol, dat fiind că se află sub retrogradarea lui Mercur. Azi poți afla vești bune legate de starea de sănătate a cuiva din anturaj, poate a unui prieten.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 octombrie 2020

Dragoste

Niște traume legate de copilărie, trecut, legate de momente în care nu te-ai simțit iubită și apreciată s-ar putea sp iasă la lumină acum pentru a le vindeca.

Carieră

Veștile profesionale sunt foare bune. Comunicarea cu colegii este impecabilă, ai idei bune, sclipitoare, ești destul de creativă și toate acestea apsecte te vor ajuta să te faci remarcată și apreciată.

Bani

Nu te grăbi să bați palma într-un context care vizează un proiect și nu te grăbi să te înscrii într-un grup, asociație.

Sănătate

Vin vești bune legate de sănătate, mai ales dacă aștepți rezultatul unor analize. Simți nevoia de a-ți acorda mai multă atenție și de a-ți schimba stilul de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental ai ocazia unor dialoguri edificatoare, care să-ți lămurească multe dintre confuziile pe care le ai. Însă, este important să asculți și ce are partenerul de spus pentru că tendința ta este de a-ți impune principiile.

Carieră

Te-ai gândit vreodată să-ți dezvolți niște pasiuni într-o altă direcție, să-ți transformi niște talente în profesie? Este o zi bună să analizezi, să discuți despre hobby-urile tale și să încerci să le dai un sens evolutiv.

Bani

Ai mari șanse de reușită cu un proiect. Intuiția financiară este incredibilă și poți profita pentru a consolida, îmbunătăți situația financiară. Însă, ai tendința de a fi prea darnică și generoasă.

Sănătate

O zi foarte bună să faci o călătorie către tine și să vezi ce anume te determină să fii atât de agresivă în comunicare. Posibil ca în trecut opiniile tale să nu fi fost ascultate și ideile tale să nu fi fost luate în seamă.

Horoscop zilnic Pești – 15 octombrie 2020

Dragoste

Generozitatea de care dai dovadă cu prietenii te ajută în creșterea stimei de sine. Ești blândă, ospitalieră și te faci foarte plăcută de cei din jur. Relațiile cu familia se îmbunătățersc și puteți discuta pe orice temă. Zi favorabilă în plan intim.

Carieră

Un proiect dă roade și nu este exclus ca o persoană din anturaj să te ajute foarte mult în consolidarea sa. Atenție mai mare la relația cu străinătatea și cu persoane de altă naționalitate

Bani

Este cea mai bună zi să te desprinzi de niște atașamente financiare, de niște obiecte pe care le păstrai ca amintire, chiar dacă acestea sunt valoroase.

Sănătate

A venit momentul să scoți la suprafață ceea ce te inhibă, te sperie, te face să te ascunzi. Ești foarte spirituală și intuitivă. Zi foarte bună pentru rugăciune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?