Horoscopul zilei de 17 august 2020: „Scorpionii” au succes în carieră

Horoscopul zilei de 17 august 2020: „Scorpionii” au succes în carieră
Foto: Pixabay
Publicat: 17/08/2020, 15:19
Actualizat: 17/08/2020, 17:57

Horoscopul zilei de 17 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna va tranzita zodia Leu și ne va imprima tuturor o mare nevoie de afirmare.

Totodată, astăzi se perfectează o conjuncție între Soare și Mercur, ambele aflate în zodia Leu, iar aspectul va fi plăcut resimțit de toată lumea, aducând cu sine multă creativitate, spirit artistic și capacități oratorite deosebite.

Sfatul astrologului: Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Dragoste
Luna va tranzita întocmai sectorul iubirii și vei simți o mare nevoie de afecțiune. Vei căuta să fii pe placul persoanei iubite, să petreci cât mai mult timp în compania sa și vei da dovadă de răbdare, înțelegere, trăiri izvorâte dintr-o înțelepciune interioară pe care astăzi o activezi. Este o zi bună să dizolvi emoții negative, să discuți orice subiect cu partenerul, mai ales că vei trăi sentimentul de „noroc în dragoste”.

Carieră
Ai o foarte mare determinare să faci schimbări profesionale, iar astăzi poți privi cu sinceritate în interiorul tău și poți constata ce anume îți lipsește pentru a ieși în față, pentru a te face remarcată. Poate mai trebuie să înveți ceva, poate a venit momentul să-ți ceri niște drepturi. Ești foarte bine susținută în negocieri și poți discuta deschis cu șefii tăi despre ce anume îți dorești pe mai departe.

Bani
Ai mare grijă astăzi pentru că ai tendința să arunci cu bani în stânga și-n dreapta, mai ales pe distracție și satisfacerea unor plăceri, chiar mofturi. Dacă ești în vacanță, fă tot posibilul să te abții. Răsfață-te, dar fă-o cu măsură! Copiii s-ar putea să vină cu cereri destul de mări și să faci cheltuieli și în această direcție.

Sănătate
Starea de sănătate este foarte bună, ai energie, vitalitate și poftă de viață. Dacă aștepți rezultatele unor analize și investigații, veștile nu vor întârzia să apară și vor fi foarte bune.

Taur

Dragoste
Este o zi în care multe se pot discuta în cuplu, multe se pot lămuri și poți aborda cu încredere orice subiect, indiferent cât de sensibil sau delicat ți s-ar părea. Vor fi nativi care vor face declarații de dragoste, nativi care-și vor recunoaște sentimentele. Dacă ești singură și-ți place cineva, îndrăznește să flirtezi pentru că ai mari șanse să cucerești.

Carieră
La locul de muncă te poți aștepta la surprize plăcute, la situații convenabile care să te ajute să-ți duci la bun sfârșit sarcinile fără stres. Poți primi ajutor și susținere din partea colegilor. În a doua parte a zilei evită să-ți pui ambiția în practică într-un context neconstructiv. Încăpățânarea nu-ți va fi de folos și ar fi de preferat să fii mai maleabilă.

Bani
Cineva din familie te poate susține cu bani, mai ales dacă ai nevoie să rezolvi o problemă ce ține de locuință. Este o zi foarte bună pentru negocieri și mai ales pentru a-ți achiziționa un sejur, o vacanță. Poți găsi oferte neașteptate șa prețuri foarte bune!

Sănătate
S-ar putea ca o afecțiune mai veche să-și facă simțite simptomele și asta pentru că nu i-ai dat atenția cuvenită la momentul necesar. Evită să-ți faci gânduri negative, pas cu pas le vei rezolva pe toate.

Gemeni

Dragoste
Încearcă să dai dovadă de mai multă înțelepciune în relația cu persoana iubită. Ai tendința de a face cum vrei tu, când vrei tu și pot apărea neînțelegeri și reproșuri. Este o zi foarte bună pentru a sta de vorbă cu prietenii, pentru a le cere sfaturi. Dacă ești singură s-ar putea să ai o surpriză și să te caute cineva din trecut.

Carieră
Se întâmplă lucruri bune în carieră, iar dacă lucrezi într-un domeniu artistic sau care îți permite să te pui în valoare prin comunicare, scris, negociere, comerț, atunci pregătește-te să bifezi niște succese, să primești laude și aprecieri.

Bani
Chiar dacă din punct de vedere financiar lucrurile nu sunt pe placul tău astăzi, ai ocazia să reanalizezi o situație și să vezi unde ai greșit, unde ai exagerat. Poate ai investit mai mult decât trebuia într-un proiect, fie el și o vacanță, un concediu. Ți se cere foarte multă înțelepciune în administrarea finanțelor.

Sănătate
Te bucuri de energie și poftă de viață. Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, însă există tendința de a te suprasolicita. Dacă știi când să spui stop, nu ai de ce să te îngrijorezi.

Rac

Dragoste
Luptele interioare par să se mai domolească. O discuție cu un prieten te poate calma și te poate readuce pe direcția bună determinându-te să vezi cu alți ochi și dintr-un alt unchi o situație sentimentală. Profită de faptul că Venus, planeta iubirii, își tranziteă zodia luna aceasta și iubește, îndrăgostește-te, deschide-ți inima și declară-ți iubirea.

Carieră
La locul de muncă ești foarte atentă cu cei din jur, te implici, îi ajuți și dai dovadă de empatie, toleranță, înțelegere și toate aceste atribute te vor ajuta să crești în fața colegilor, dar și a superiorilor. Posibil chiar să depășești un episod mai neplăcut din trecut.

Bani
În plan financiar, așteaptă-te la vești foarte bune, iar dacă ai ocazia să negociezi un salariu, o remunerație, un comision, fă-o cu toată încrederea pentru că situația se materializează în favoarea ta. În plus, se întrevede și ajutor din familie.

Sănătate
Este un moment bun să depășești o frică, o teamă mai veche. Probabil vei realiza că a fost doar o furtună într-un pahar cu apă.

Leu

Dragoste
Deschide-ți sufletul și vorbește cu partenerul de viață despre tot ceea ce simți. Evită să gândești în locul acestuia sau să iei decizii pentru amândoi. Dat fiind că Luna îți traversează zodia, universul interior este mai calm și reușești să-ți înțelegi mai bine nevoile emoționale. Comunicarea este un mare atu astăzi, așa că profită și rezolvă toate neînțelegerile în cuplu.

Carieră
Ambițiile tale sunt mari, însă nu te avânta cu capul înainte fără a analiza în amănunt o situație, mai ales că astăzi tinzi să crezi că deții adevărul absolut. Ai ocazia să-ți demonstrezi talentul și capacitățile intelectuale într-un mod remarcabil. Nu este exclus ca o propunere profesională mai veche să revină sub o altă formă.

Bani
Mercur, planeta care-ți guvernează finanțele, își unește energia cu Soarele, stăpânul zodiei tale, și totul se petrece întocmai în semnul tău, prin urmare este o zi în care îți sunt foarte benefice negocierile și dialogurile financiare. În plus, poți să-ți valorifici un talent nativ, să-ți monetizezi o pasiune sau poate că descoperi cum să faci bani folosindu-te de abilitățile și calitățile cu care ai fost înzestrată.

Sănătate
Posibil să te te însoțească niște stări de nervozitate pe parcursul zilei cărora să nu le găsești neapărat o explicație clară, de aceea ar fi ideal dacă ai face un efort și le-ai înfrâna.

Fecioară

Dragoste
Perioada prin care treci din punct de vedere sentimental nu este deloc ușoară, însă azi ai ocazia să înțelegi ceva din trecut, să înțelegi ceva ce s-a întâmplat și astfel să integrezi în viața ta. Cu alte cuvinte, ți se luminează mintea și primești un răspuns ajutător. Posibil chiar ca cineva din trecut să te caute și astfel să lămurești o situație mai veche care te frământa.

Carieră
Pregătește-te să primești vești bune legate de ascensiunea profesională sau poate un răspuns la o cerere formulată, la un interviu de angajare. Unii nativi pot avea surpriza să fie căutați de la un fost loc de muncă cu o nouă propunere de colaborare.

Bani
Din punct de vedere financiar este ziua ta norocoasă, însă evită să dai bani cu împrumut astăzi. Dacă ai de recuperat datorii, îndrăznește să-ți ceri drepturile.

Sănătate
Evită pe cât posibil să te enervezi pentru că starea de irascbilitate pe care o resimți astăzi te poate face să spui lucruri pe care mai apoi să le regreți.

Balanță

Dragoste
Este o zi mai tensionată în cuplu și ai tendința să exagerezi, să fii prea radicală, să pretinzi prea multe de la partener. Fă un efort și apelează la înțelepciune. Pune-te în locul celeilalte persoane. Nativii singuri se pot simți atrași de o persoană din cercul de prieteni.

Carieră
Dorințele tale profesionale sunt mari, însă trebuie să fii și sinceră cu tine și să ai așteptări realiste. Momentan ești susținută de Venus, planeta ta guvernatoare, însă și tu va trebui să lupți mai mult pentru a-ți îndeplini scopurile și a te afirma. Fă un efort astăzi pentru a menține armonia la locul de muncă.

Bani
Îți faci griji financiare, însă în mare parte acestea sunt nefondate. Cumpătarea este cheia succesului în această perioadă. S-ar putea ca cineva să-ți ceară un împrumut sau să ai niște discuții mai neplăcute pe tema banilor cu partenerul.

Sănătate
Sănătatea nu-ți ridică probleme astăzi, ba chiar ai o stare psihică bună și reușești să vezi doar partea plină a paharului.

Scorpion

Dragoste
Dacă ești singură te lași furată de visare și idealuri sentimentale înalte. Nu este rău, dar asigură-te că nu te amăgești singură. În cuplu pot exista tensiuni din cauza nevoilor emoționale diferite și este posibil să-ți fie foarte greu să ajungi să rezonezi cu partenerul din punct de vedere spiritual. Idealurile voastre par să se ciocnească și va fi nevoie de unele compromisuri pentru a ajunge la un numitor comun.

Carieră
Ai parte de o zi extraordinară în carieră și te poți folosi de toate talentele oratorice pentru a te afirma. Este momentul să ți se recunoască meritele și să faci un pas înainte. Creativitatea va fi la cote înalte. Posibil să discuți chiar despre un nou statut, să ți se propună o nouă funcție. Nativii care-și caută loc de muncă pot primi vești bune.

Bani
Este o zi bună pentru a rezolva niște chestiuni ce țin de un credit, poate chiar de o moștenire, un litigiu. Se întrevăd dialoguri constructive pe teme financiare.

Sănătate
Frământările interioare, mai ales cele de natură sentimentală, pot să-ți dea bătăi de cap astăzi și te poți stresa până la epuizare. Fă un efort să vezi din alt unghi situația.

Săgetător

Dragoste
Ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental, o zi în care poți să vindeci niște suferințe, să depășești un moment dificil și să ajungi pe aceași lungime de undă cu partenerul. O serie de principii sentimentale se pot schimba în sensul bun al cuvântului și poți să te apropii, prin dialog sincer, de persoana iubită, poți să-i înțelegi nevoile și dorințele.

Carieră
În plan profesional ai parte de dialoguri profitabile, constructive care te pot ajuta să vezi din alt unghi o situație. Unii nativi pot reuși să se afirme printr-un discurs sau în cadrul unei ședințe, întâlniri, negocieri.

Bani
Cumpătarea continuă să fie cuvântul de ordine al acestei perioade, așa că nu exagera nici cu cheltuielile și nici nu te avânta în investiții riscante.

Sănătate
S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosită decât de obicei și ar trebui să pui mai mult accent pe nevoia de odignă o arganismului. Este luni, totuși, săptămâna abia începe.

Capricorn

Dragoste
Pare că nimic nu-ți convine în dragoste și ai tendința de a fi prea critică cu persoana iubită. În schimb, dacă ești singură, poți fi motivată să ieși cu cineva, să cunoști dincolo de aparențe. Posibil să ai parte de o surpriză în plan sentimental.

Carieră
Ceva nu-ți iese așa cum ți-ai dori, însă nu te agita, ci încearcă să comunici pentru că poți rezolva într-un mod nesperat o situație neplăcută. Dialogul cu colegii este constructiv și se întrevede susținere reciprocă.

Bani
Se întrevăd tensiuni financiare, în special cu partenerul de viață sau cu colaboratori, asociați, cu
persoane cu care deții bani la comun sau ai de împărțit ceva.

Sănătate
Starea de sănătate este bună, ai energie, vitalitate și, dacă aștepți un răspuns legat de un set de analize sau de o programare, azi îl poți avea.

Vărsător

Dragoste
Ești una dintre persoanele norocoase ale zilei în plan sentimental și poți profita de contextul astrologic pentru a comunica cu persoana iubită, pentru a lămuri situații și a vă face planuri de viitor. Poși fi surprinsă de declarațiile de dragoste pe care le vei auzi. Nativii singuri pot cunoaște pe cineva și se pot îndrăgosti.

Carieră
Ai mare grijă la comunicarea cu colegii de muncă pentru că astăzi este multă tensiune în acest sector și poți spune lucruri prea directe care pot deranja. Apelează la înțelepciune și încearcă să treci cu vederea greșelile celorlalți, atâta timp cât nu te afectează în mod direct.

Bani
Posibil să scoți o sumă de bani din buzunar pentru a achita o datorie sau să-ți reeșalonezi o rată a unui credit.

Sănătate
Ai senzația că nu mai scapi de o problemă de sănătate. Posibil să fie un simptom care să te deranjeze de ceva vreme, iar dacă este așa atunci mergi la medic pentru că totul are rezolvare.

Pești

Dragoste
Nu te simți valorificată de persoana iubită și acest sentiment te copleșește, te macină și nu este exclus să te autoînvinovățești. Poate fi doar o părere a ta, fără baze reale, de aceea este bine să comunici cu persoana iubită. Însă, dacă știi că ai greșit cumva, cândva, nu ezita să-ți ceri iertare. Tăcerea de azi poate adânci unele nemulțumiri ale partenerului.

Carieră
Ușor, ușor încep să se rezolve niște situații profesionale care te-au nemulțumit și ți-au provocat stres. Reușești să vezi din alt unghi un context și vei găsi cele mai bune soluții dacă ești atentă.

Bani
Chiar dacă există nemulțumiri financiare pe care nu le poți, încă, integra sau nu le găsești pe moment rezolvare, este o zi bună astăzi pentru a discuta despre un aspect legat de modul în care-ți desfășori activitatea. Poate reușești să obții o plată a orelor suplimentare de muncă.

Sănătate
Din punct de vedere al sănătății este o zi foarte bună. Mulți nativi vor reuși să vindece probleme emoționale prin dialog. Universul interior capătă culoare și asta te face să zâmbești.

Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii își schimbă stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se evidențiază prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, un aspect care deschide noi oportunități pentru toate zodiile, remarcându-se în mod deosebit impactul asupra nativilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Un alt mare atu al perioadei care urmează este comunicarea, dat fiind că Mercur va tranzita zodia sa de domiciliu, Fecioara, și ne va imprima un raționament lucid și o capacitate de analiză și sinteză deosebită, calități pe care le vom expune în dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în perioada 17-30 august 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 17 august, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Prognoza meteo la munte, în perioada 17-30 august 2020

Până la finalul lunii august nu sunt prognozate variații semnificative în regimul temperaturii. Valorilor termice maxime, mediate la nivelul zonei vor fi de 18-20 de grade Celsius, iar minimele vor fi în jur de 11 grade Celsius.

Instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în intervalul 18-21 august și în jurul datei de 24 august când aversele vor fi local însemnate cantitativ.

FOTO: Pixabay.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
2023 a fost cel mai bun an pentru bănci din istoria României