Horoscopul zilei de 18 august 2020. Noi perspective în dragoste pentru Balanțe

Horoscopul zilei de 18 august 2020. Noi perspective în dragoste pentru Balanțe
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 17/08/2020, 23:23
Actualizat: 17/08/2020, 23:54

Horoscopul zilei de 18 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Rac va face un aspect de susținere cu Uranus retrograd, planeta schimbărilor bruște, aflată în tranzit prin zodia Taur.

Acest context astrologic ne va fi benefic găsirii de soluții financiare inedite, revoluționare pentru a ne căpăta stabilitatea și siguranța materială. Totodată, în plan sentimental va fi vorba de surprize, provocări, de ocazii pentru a ne reinventa sentimental.

Sfatul astrologului: Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Dragoste

Sectorul iubirii este încărcat de planete și asta denotă interesul pe care-l acorzi vieții sentimentale. Sunt nevoi pe care le analizezi și vei face tot ce-ți stă în putință pentru a-ți îndeplini visele, pentru a-ți trăi pasiunile. Venus este guvernatoare a relațiilor tale și prin aspectele pe care le formează astăzi îți poate aduce niște vești neașteptate din partea persoanei iubite sau poate auzi aceea declarație de dragoste pe care o așteptai de multă vreme.

Carieră

Profesional vrei să faci multe, însă graba strică treaba și tu știi asta mai bine ca oricine. Îți dorești să finalizezi un proiect, să-l pui la punct și tot timpul apar noi și noi provocări. Chiar dacă ai senzația că nu se mai termină, de fapt, vei observa că rezultatul final va fi neașteptat de bun întocmai datorită acestei răbdări.

Bani

Uranus se află pe casa ta financiară, iar Venus îți guvernează și finanțele, prin urmare folosește-te de acest aspect dintre cele două planete pentru a pune în practică soluții de redresare economică pe care altă dată le-ai ignorat. Poți primi o oportunitate neașteptată de a-ți îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și ai energie cât pentru două persoane, așa că profită și canalizeaz-o constructiv. Creează, fă sport, dedică-te unui hobby care-ți face plăcere.

Taur

Dragoste

Îți place ce trăiești în dragoste și asta pentru că se petrec lucruri neașteptate, surprinzătoare în sensul bun al cuvântului. Pe cât ești de tradiționalistă, iată că acest aspect dintre Uranus din zodia ta, care vrea să-ți revoluționeze total viața, și Venus, întocmai planeta ta guvernatoare, te face foarte deschisă la nou și dornică să trăiești experiențe inedite. Pregătește-te să asculți declarații de dragoste pasionale și chiar să pleci într-o vacanță neplanificată.

Carieră

Dialogul cu colegii este constructiv și ai șansa să fii susținută de aceștia într-un proiect sau într-o idee. Poți primi laude și aprecieri care să-ți ridice moralul. Dacă vrei să negociezi un aspect profesional poți avea succes, mai ales dacă propunerea ta este una atipică. Îndrăznește să ai curaj să faci schimbări!

Bani

Mare atenție la cheltuieli pentru că ai tendința de a plăti iluzii, de a cumpăra lucruri de care nu ai nevoie. Evită să faci astăzi investiții majore.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, dar nu te grăbi în activitățile pe care le desfășori, nu te agita și nu acționa sub impulsul momentului pentru că te poți alege cu mici accidentări.

Gemeni

Dragoste

Cum Venus îți guvernează iubirea și face aspecte cu Uranus aflat pe o casă a trecutului te poți aștepta la întâlniri karmice, la întâlniri surpinzătoare cu persoane din trecut. Partea și mai bună este că ai șansa să treci peste un eșec, să depășești o nemulțumire, dezamăgire sentimentală. Pare că nimic nu te mai doare și vei fi și tu surprinsă să constați acest aspect.

Carieră

Azi evită să intri în tensiuni cu superiorii pentru că poate plana multă confuzie în atmosfera de la locul de muncă și chiar dacă ai ceva deja stabilit și bătut în cuie, poți pierde printre degete. Zi ca ei și fă ca tine, dar cu atenție!

Bani

Venus tranzitează întocmai casa ta financiară și poți profita din plin de aspectul astrologic format astăzi pentru a-ți pune în practică ideile originale de a obține confortul financiar de care ai nevoie. Pot veni vești bune, oferte nesperate de natură să-ți îmbunătățească veniturile.

Sănătate

Energia se menține la cote înalte și dai dovadă de foarte multă creativitate astăzi, așa că te poți preocupa de activarea unui talent, mai laes dacă are legătură cu zona de comunicare și scris.

Rac

Dragoste

Cum Venus îți traversează zodia și face aspecte bune cu Uranus poți să te aștepți la suprize din partea prietenilor, la noi persoane pe care să le întânești prin intermediul anturajului. Dacă ești singură, nu este exclus să ți se aprindă călcâiele după cineva cu un stil extravagant, nonconformist, cineva care iese din tiparele tale.

Carieră

Ascultă cu atenție ce sfaturi primești astăzi sau chiar cere tu sfaturi de la cei avizați în legătură cu  un proiect pe care-l ai în desfășurare sau pe care-l planifici pentru viitor. Este de preferat să eviți conflictele cu superiorii și să dai dovadă de înțelepciune și îngăduință.

Bani

În sectorul financiar se găsesc multe planete, inclusiv Luna, guvernatoarea ta, prin urmare este lesne de înțeles că energia este canalizată pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Negociază cu încredere și pune-te în valoare mai mult! Cineva te poate remarca!

Sănătate

Singura piedică care-ți poate strica buna dispoziție este stresul de la locul de muncă. Muncești mult, cu spor și dedicare, și te poți simți obosită către seară.

Leu

Dragoste

Posibile tensiuni în cuplu din cauza nevoii tale de a fi înțeleasă mai mult de partener. Nu face reproșuri, ci încearcă să-i explici ceea ce este în interiorul tău, ceea ce simți. Nu întotdeauna poți să fii pe primul loc și ar trebui să fii conștientă de asta.

Carieră

Nu ești mulțumită de ceea ce se petrece în plan profesional și simți că nu-ți poți atinge niște obiective. Nu te stresa și nu te impacienta pentru că este o chestiune de moment. Mâine vei avea altă viziune.

Bani

Negocierile financiare sunt un atu al tău în această perioadă și poți profita din plin dacă vrei să obții o mărire de salariu sau un comision mai mare. Chiar dacă nu se întâmplă imediat, cel puțin superiorii vor ști că ești interesată de îmbunătățirea veniturilor.

Sănătate

Îți trec prin minte fel și fel de idei și gânduri și ai face bine să le scrii pe o hârtie. Le elimini pe de oparte și pe de altă parte nu se știe când îți vor fi de folos.

Fecioară

Dragoste

Cu tot mănunchiul de planete retrograde care-ți tranzitează casa iubirii nu este de mirare că ești mai apatică, mai lipsită de chef și poftă de viață. Continui să te gândești la ceva ce a fost, la cineva din trecut și nu faci altceva decât să te întristezi mai mult.

Carieră

Nu prea te poți concentra la locul de muncă și din acest motiv ar fi bine să nu iei decizii importante și nici să nu te avânți în preluarea unor sarcini noi. Depune mai mult efort în finalizează ce ai deja în program.

Bani

Te poți aștepta la unele surprize în plan financiar, cu alte cuvinte, să vină bani de unde nu ai gândi cu gândul. Economisește-i sau investește-i în ceva original, revoluționar.

Sănătate

Posibil ca niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător să-ți dea bătăi de cap astăzi. Nu uita de odihnă. Rezolvi multe dacă-ți pui mintea în pauză măcar la culcare.

Balanță

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Uranus, guvernatorul sectorului iubirii la Balanțe, deci ceea ce vei trăi astăzi s-ar putea să te ia prin surprindere. Ți se deschid noi perspective în dragoste și apar provocări sentimentale. Atenție la tendința de a călca strâmb, cucerită fiind de o persoană la prima vedere.

Carieră

În sectorul profesional se întrevăd vești bune, chiar neașteptate, care te pot repune pe picioare. Posibile asocieri profitabile. Poți restabili armonia cu superiorii, mai ales dacă îi iei prin surprindere cu o idee, o soluție la un context profesional.

Bani

Dacă te lupți cu un credit, cu o datorie sau te afli într-un proces de partaj, litigiu, este foarte probabil ca astăzi să ai parte de o surpriză care să schimbe radical contextul. De exemplu, să reușești să achiți o rată, să scazi o dobândă, să returnezi un împrumut.

Sănătate

Evită călătoriile și nu lăsa stresul să te acapareze. Posibil ca prin mintea ta să circule multe gânduri, întrebări cărora să nu le găsești răspuns deocamdată și să nu reușești altceva decât să te frămânți.

Scorpion

Dragoste

Reușești să ajungi la un acord cu persoana iubită, să vă repuneți pe aceeași lungime de undă și să realizați că, de fapt, aveți aceleași valori morale și aceeași viziune de viitor. Nu te teme să-ți exprimi sentimentele și să faci o declarație de dragoste sau o surpriză pentru că va fi foarte bine primită de partener.

Carieră

Posibil să apară tensiuni între ce vrei tu și ce-ți sugerează familia, între timpul alocat muncii și cel alocat profesiei, și asta pentru că cei din jur nu-ți înțeleg nevoia de afirmare, nevoia de a-ți atinge un obiectiv în carieră. Ești bine susținută profesional, așa că nu da înapoi.

Bani

Vin bani din trecut, fie dintr-o investiție mai veche, fie ți se returnează o datorie, important este că vei avea parte de sprijin astrologic în soluționarea unei probleme financiare, poate chiar legată de un credit.

Sănătate

Fii foarte atentă la deplasări, călătorii, mai ales dacă ești la volan. Nu apăsa pedala de accelerație mai mult decât trebuie.

Săgetător

Dragoste

În sectorul sentimental ai parte de un meniu complet, chiar karmic pentru că nu sunt excluse acest gen de întâlniri sau experiențe. Pe de o parte ești determinată să consolidezi o poveste de iubire, pe de altă parte te simți limitată de un aspect, poate financiar sau poate nu te simți apreciată la adevărata valoare. În plus este posibil ca cineva din familie să nu fie prea încântat de relația în care te afli.

Carieră

Cineva din trecut te poate ajuta să-ți îndeplinești un vis profesional sau să faci un pas în față în vederea atingerii unui țel sau obținerii unei funcții.

Bani

Îți poate veni o idee ingenioasă despre cum să-ți achiți o datorie mai repede sau cum să obții o rată la credit mai mică.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și simți că renaști din propria cenușă. Dacă privești cu atenție în interior, vei vedea că ești un alt om sau ești pe cale să devii. Fricile se dizolvă una câte una.

Capricorn

Dragoste

Ai parte de o zi minunată în dragoste și poți trăi evenimente surprinzătoare, poți primi declarații neașteptate de dragoste, iar dacă ești singură te poți lăsa atrasă de o persoană cunoscută într-un context atipic sau care ea însăși este atipică, ciudată, independentă. Posibile tentații și provocări sentimentale, dacă ești parte a unui cuplu.

Carieră

Dedică-te cu mai mult curaj unei pasiuni, unui hobby pentru că vei avea parte de succes neașteptat. Mulți nativi Cpricorn descoperă acum noi metode de afirmare profesională.

Bani

Rămâne valabil aspectul care te susține în asocierile profesionale noi, în legarea de noi parteneriate, iar nativii care doresc să iasă pe cont propriu într-o afacere se pot bucura de succes.

Sănătate

Dacă pleci la drum, indiferent că este în oraș sau mai departe, asigură-te că ai totul în regulă, de la acte și până la revizia mașinii făcută… și roată de rezervă cu tine.

Vărsător

Dragoste

Familia te sprijină foarte mult într-o chestiune profesională. Poate vrei să-ți schimbi locul de muncă, domiciliul sau ai nevoie de bani pentru a urma niște cursuri, pentru a te dedica unei pasiuni. Nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de un coleg de muncă sau de o persoană cunoscută într-un mediu cu implicații profesionale.

Carieră

Ai aspirații profesionale înalte și posibil ca astăzi să stai de vorbă cu cineva despre palnurile tale de viitor. Ascultă-i sfaturile cu atenție și ia ce consideri că ți se potrivește din ele. La locul de muncă reușești să reinstaurezi armonia și să te faci plăcută de colegi. Randamentul este foarte bun.

Bani

Atenție la tendința de a cheltui bani pe distracții sau pentru a îndeplini niște mofturi, fie ale tale, fie ale persoanei iubite, fie ale copiilor.

Sănătate

Muncești cu determinare, cu multă dedicare, totul se leagă cum trebuie, și s-ar putea ca seara să ai bateriile descărcate, însă împlinirea să fie mult mai mare și să nu resimți oboseala mai deloc.

Pești

Dragoste

S-ar putea să fii foarte surprinsă de propunerile persoanei iubite, de ideile și dorințele sale. Unii Pești primesc cadou o excursie, o vacanță. În cuplu se pot rezolva situații prin dialog sincer și direct. Poți obține independența dacă știi să pui problema. Cei singuri pot flirta și pot cuceri cu mare ușurință, dând dovadă de un magnetism covârșitor.

Carieră

Situația este foarte bună la locul de muncă și ai ocazia să te faci remarcată, să te pui în valoare, să vii cu idei bune care să câștige aprecierea celor din jur. Ești creativă și foarte comunicativă, așa că nu ezita să-ți negociezi drepturile.

Bani

Se întrevăd șanse mari pentru returnarea unei datorii, achitarea unui credit, iar în unele cazuri poate fi vorba chiar de o renegociere salarială profitabilă.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă nu este exclus ca unele afecțiuni mai vechi să-și facă simțită prezența în mod subtil, dar stresant, sâcâitor.

Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii își schimbă stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se evidențiază prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, un aspect care deschide noi oportunități pentru toate zodiile, remarcându-se în mod deosebit impactul asupra nativilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Un alt mare atu al perioadei care urmează este comunicarea, dat fiind că Mercur va tranzita zodia sa de domiciliu, Fecioara, și ne va imprima un raționament lucid și o capacitate de analiză și sinteză deosebită, calități pe care le vom expune în dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri.

Zodiacul chinezesc în săptămâna 17-23 august 2020. „Iepurii” vor avea multe lucruri de făcut, atât acasă cât și la muncă

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 17-23 august 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 17-23 august 2020!

FOTO: Pixabay.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului