Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 19/08/2020, 01:37

Horoscopul zilei de 19 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele și Luna se vor întâlni într-o puternică conjuncție în zodia Leu, fenomen cunoscut sub denumirea de Lună Nouă.

Luna Nouă este momentul noilor începuturi, momentul în care Universul ne susține, prin energiile sale, să deschidem o nouă ușă, să urcăm o nouă treaptă, să trăim o nouă experiență și întotdeauna în preajma acestui fenomen astronomic avem parte de șanse și oportunități, fiecare zodie resimțindu-le într-un alt sector de viață.

Fiind vorba de zodia Leu, ne putem aștepta la o energie colectivă care va aduce noutăți în sectorul sentimental, va privilegia creativitatea și ne va insufla un curaj aparte pentru a ne afirma calitățile.

Sfatul astrologului: Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbe, 19 august 2020

Dragoste

Luna Nouă se formează întocmai în sectorul iubirii, iar pentru tine va fi ocazia perfectă să-ți exprimi într-un alt mod sentimentele, să le dai frâu liber. În această perioadă poți începe o nouă poveste de dragoste sau poți trece la un nou nivel în actuala relație. Dat fiind că este o Lună Nouă fertilă, te poți gândi la posibilitatea de a deveni mamă și poți planifica momentul.

Carieră

Este o zi foarte bună să te pui în evidență din punct de vedere profesional, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu artistic, creativ sau care-ți permite să-ți eviențiezi talentele, indiferent care sunt acelea. Fii mai atentă astăzi la ce hobby-uri ai. Nu cumva poți să le transformi în profesie pe viitor sau în job part-time?

Bani

Din punct de vedere financiar ai șansa de a monetiza un talent. Cum spuneam și mai sus, poate fi vorba de o pasiune care să-ți devină mesere și, implicit, o nouă sursă de venit.

Sănătate

Vorbești mult, te implici în multe dialoguri, chiar dacă nu te privesc în mod direct, și acest aspect te poate obosi. Ești veselă și binedispusă.

Horoscop zilnic Taur, 19 august 2020

Dragoste

Dacă ești singură, ai tendința de a te întoarce cu gândul în trecut, de a răscoli niște amintiri. Ține cont că acum ai ocazia să le dizolvi, dacă-ți dorești asta. Nativii care sunt parte a unui cuplu simt nevoia să stea alături de familie, să se simtă ocrotiți și protejați. Luna Nouă favorizează fertilitatea și mulți Tauri vor dori să devină părinți.

Carieră

Atenția ta este îndreptată foarte mult asupra căminului, familiei și este posibil să te preocupi intens de niște situații care vizează casa astfel încât locul de muncă să cadă pe plan secund. Posibil chiar să te învoiești de la job pentru a rezolva ceva ce ține de locuință. Poate repari ceva, poate cumperi sau achiți ceva ce ține de confortul tău la domiciliu. Nativii care lucrează de acasă sunt bine susținuți în munca lor.

Bani

Astăzi se întrevăd posibile cheltuieli pentru casă, grădină sau bunăstarea familiei. Poți cumpăra ceva ce știi că-și dorește mama ta, un cadou. Nu sunt excluse nici dialogurile pe teme patrimoniale.

Sănătate

Sufletul tău, acum mai mult ca niciodată, are nevoie de atenție, dar și de liniște. Ești mai sensibilă ca de obicei și starea emoțională este destul de fragilă. Poți avea parte de trăiri interioare puternice, copleșitoare.

Horoscop zilnic Gemeni, 19 august 2020

Dragoste

Ai ocazia să flirtezi, să cunoști noi persoane care să te atragă și să te cucerească prin dialog, prin modul de gândire, iar dacă ești singură, poate fi vorba de o nouă poveste de dragoste care să se lege astfel. În cuplu se pot discuta aspecte importante de viitor și se pot deschide orizonturi în relație.

Carieră

Este o zi excepțională pentru negocieri, iar dacă meseria ta presupune comerț, negoț, servicii de vânzare/cumpărare/închiriere poți înregistra un mare succes. Dialogul cu superiorii este foarte bine susținut și te poți afirma într-o ședință sau chiar printr-un discurs public. Posibile deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni ce țin de acte, carte de muncă.

Bani

Este o zi bună pentru a investi bani într-o afacere comercială. Posibile cheltuieli pentru studiu, pentu îmbunătățirea pricesului de învățare sau legate de o deplasare. Uni nativi pot avea dare de mână dacă sunt în vacanță.

Sănătate

Ai chef să te întâlnești cu prietenii, să socializezi și să te distrezi, așa că spre seară s-ar putea să ieși în oraș și să te pui în evidență mai mult ca niciodată.

Horoscop zilnic Rac, 19 august 2020

Dragoste

În cuplu simți nevoia să fii apreciată, să ți se recunoască meritele și contribuția la consolidarea relației, la îmbunătățirea ei și nu este exclus să îi spui foarte franc partenerului ceea ce-ți dorești. De altfel, dialogul este chiar recomandat în acest moment. Ai mai multă grijă la tendința de a fi geloasă, posesivă, impunătoare. Luna Nouă te susține dacă-ți dorești să devii mamă.

Carieră

Un proiect profesional poate ajunge la maturitate și poți primi aprecieri și laude pentru implicarea ta. Ai șansa să transformi un vis în realitate, mai exact să transformi o pasiune, un hobby într-o adevărată meserie, chiar dacă în prima etapă va fi doar ceva distractiv în care nu vei investi foarte mult timp.

Bani

Luna Nouă se petrece întocmai în sectorul financiar iar pentru tine poate însemna șanse și oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile. Posibil să ți se propune un job suplimentar, un proiect extra, să ai ocazia de a monetiza un talent, să scoți bani din ceva creativ. Nativii mai norocoși pot primi chiar și o mărire de salariu.

Sănătate

Astăzi este recomandat să ai mare grijă la alimentație, atât la ceea ce mănânci, cât și la cantitatea pe care o mănânci pentru că poți face excese cu ușurință.

Horoscop zilnic Leu, 19 august 2020

Dragoste

Dat fiind că acestă Lună Nouă se petrece în zodia ta ești fără îndoială vedeta zilei. Te faci remarcată prin felul tău de a fi, îți pui în lumină personalitatea și nu este exclus să atragi ca un magnet pe cei din jur, aspect care poate aduce noi povești de dragoste celor singuri. În cuplu ești răsfățată și de bucuri de toată atenția partenerului.

Carieră

Este ocazia ideală să ieși în față și să te afirmi, să ai inițiativă la locul de muncă, să demarezi un nou proiect profesional, mai ales dacă acesta are legătură cu zona creativ-artistică sau oratorică. Vei fi lăudată, apreciată și îndrăzneala, curajul de a fi tu însăți va fi luat în calcul de superiori. Zi favorabilă negocierilor legate de ascensiunea în carieră.

Bani

Iubești luxul și azi nu te vei da înapoi de la a-ți îndeplini niște mofturi și capricii, indiferent cât de costisitoare ar fi.

Sănătate

Azi ai energie și vitalitate cât pentru toată săptămâna. Mergi la salonul de înfrumusețare, schimbă-ți look-ul, garderoba, preocupă-te de stilul vestimentar, fă ceva nou legat de înfățișarea ta și te vei simți Regina Universului.

Horoscop zilnic Fecioară, 19 august 2020

Dragoste

Nu treci prin cea mai bună etapă emoțională și este posibil ca astăzi să ai tebdința să te autoînvinovățești, iar aspectul să devină cu atât mai frustrant cu cât ești singură. În cuplu se pot readuce în atenție aspecte din trecut și se pot face unele reproșuri, însă fără a fi neapărat vorba de un conflict.

Carieră

Starea emoțională poate fi chiar benefică pentru nativii care creează, care compun, scriu, care lucrează în domeniul artistic pentru că le stimulează inspirața și imaginația și pot da naștere unor adevărate opere de artă. Evită să iei decizii importante și radicale.

Bani

Este foarte probabil să trebuiască să achiți ceva din trecut ce ai uitat sau ai amânat. Ai grijă la tendința de a cumpăra emoțional, impulsiv și astfel de a te alege cu obiecte de care chiar nu ai nevoie.

Sănătate

Nu te simți prea bine și, în plus, te lași cuprinsă de regrete, frustrări, te simți abandonată și deziluzionată, iar acst blocaj emoțional te poate împinge către activarea sau agravarea unor vicii.

Horoscop zilnic Balanță, 19 august 2020

Dragoste

Dacă ești singură, nevoia de a avea pe cineva alături crește și dragostea s-ar putea să răsară de unde te aștepți mai puțin, de exemplu chiar din cercul de prieteni. Poți cunoaște pe cineva sau, busc, poți vedea cu alți ochi o persoană din anturaj. Cerc este că ziua de azi îți poate aduce noi cunoștințe, noi ocazii de a lega relații de viitor.

Carieră

Este o zi benefică să demarezi o afacere pe cont propriu, mai ales dacă este vorba de un proiect creativ sau care îți pune în lumină talentele native. Sunt susținuți și nativii care lucrează cu publicul sau în publicitate. Totodată, te poți asocia cu persoane importante, poți intra în noi cercuri și perspectivele de viitor se pot schimba.

Bani

Te preocupă tot ce este nou, mai ales din punct de vedere tehnologic, și nu este exclus ca azi să scoți din buzunat o sumă de bani pentru a-ți cumpăra un gadget. Moda te fascinează, iar dacă te afli la shopping ar fi bine să nu te lași furată de noile trenduri pentru că vei cheltui mai mult decât ți-ai propus sau decât îți permite bugetul.

Sănătate

Te simți liberă, independentă, ești binedispusă și aceste sentimente se răsfrâng într-un mod foarte benefic asupra stării tale de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion, 19 august 2020

Dragoste

Relația cu partenerul poate fi ușor dezechilibrată astăzi, dat fiind că te preocupi de profesie prea mult sau locul de muncă te suprasolicită. Totuși, te bucuri de multă susținere din patea sa și acest lucru te motivează. Este o zi bună să schimbi o impresie greșită pe care cineva drag și-a făcut-o despre tine.

Carieră

Luna Nouă îți activează întocmai sectorul profesional și șansele de afirmare sunt foarte mari. Ai ocazia să ieși în față, să te exprimi, să te pui în evidență, să începi noi proiecte de succes. Atenția tuturor este asupra ta, dar nu ai de ce te teme, ci din contră, trebuie să profiți. Este un moment de scensiune profesională pe care nu trebuie să-l ratezi.

Bani

Ceea ce se petrece în plan profesional, cel mai probabil, va avea efecte benefice și asupra bugetului. Unii nativi pot primi o mărire de salariu, un bonus de recunoaștere a meritelor, o primă de implicare.

Sănătate

Chiar dacă depui efort și te suprasoliciți în plan profesional sau într-un proiect personal, afacere, faptul că munca își este răsplătită îți aduce o stare psihică și fizică foarte bună.

Horoscop zilnic Săgetător, 19 august 2020

Dragoste

Este o perioadă în care multe principii de viață se schimbă, iar azi poți avea parte de o adevărată revelație la acest capitol. O relație, un partener, te poate ajuta să vezi altfel lumea. În cuplu este nevoie să dai dovadă de mai multă maturitate și înțelepciune. Sunt lecții de viață care se cer învățate și integrate.

Carieră

Dacă ai planuri să pleci în străinătate pentru un nou loc de muncă, așteaptă-te ca acestea să se împlinească în perioada următoare. Chiar azi poți primi o veste benefică în acest sens. Totodată, sunt susținute proiectele de grup, asocierile și parteneriatele. Posibil ca unii nativi să realizeze acum că este nevoie de mai multă dezvoltare profesională și astfel să înceapă un nou curs de specializare, să lupte pentru a obține o diplomă, atestat, să învețe o limbă străină.

Bani

Azi este o zi foarte bună să cauți oferte de vacanță, să achiți un sejur, o călătorie. Vei fi încântată de ceea ce vei descoperi.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți face probleme, ba mai mult ai chef de plimbare, de ieșit în natură și te poți delecta impecabil cu o carte, un film bun.

Horoscop zilnic Capricorn, 19 august 2020

Dragoste

Luna Nouă va aduce noi începuturi în viața intimă, însă dacă în cuplu putem vorbi de reaprinderea pasiunii și reînnodarea realației, nativii singuri se vor lăsa furați de o aventură erotică. Totuși, sunt șanse ca aceata să se transforme în ceva serios. Atenție la secrete pentru că au șanse mari să iasă la suprafață acum și să declanșeze adevărate crize emoționale.

Carieră

Te retragi din tumultul vieții cotidiene și preferi liniștea căminului, preferi să stai în intimitatea ta și să-ți analizezi traiectoria profesională. Posibil să treci printr-o criză existențială dacă nu faci ceea ce-ți place, dacă locul de muncă, meseria nu te reprezintă.

Bani

Situația financiară nu te încântă deloc și nu este exclus să pierzi o sumă de bani sau răspunsul unui proces să nu fie cel așteptat și sperat.

Sănătate

Nu te simți chiar bine din punct de vedere emoțional. Se duce o oarecare luptă în subconștientul tău și devii pe de o parte misterioasă și ascunsă, retrasă, iar pe de altă parte indiscretă și curioasă. Posibil să ți se activeze niște frici financiare sau sentimentale sau să afli vești care să te demoralizeze.

Horoscop zilnic Vărsător, 19 august 2020

Dragoste

Luna Nouă se petrece întocmai în sectorul relațiilor și pentru mulți nativi poate fi începutul unei noi povești de dragoste de lungă durată, mai ales că ești foarte deschisă către acest aspect. În cuplu, relația cu persoana iubită devine intensă și nu este exclus să apară cereri în căsătorie. Oricum, se trece la alt nivel.

Carieră

Este o zi favoabilă semnării de noi parteneriate, asocieri, încheierii de noi contracte de colaboare, demarării unor noi afaceri. Imaginea în faâa celorlalți se va îmbunătăți remacabil și ești susținută în dialoguri și negocieri.

Bani

Viața mondenă se amplifică și faptul că ieși din casă te poate stimula să faci și unele cheltuieli neplanificate.

Sănătate

Distracția este în toi, așa că dacă nu te suprasoliciți și-ți respecți programul de somn, nu ai de ce să-ți faci griji.

Horoscop zilnic Pești, 19 august 2020

Dragoste

Singurătatea te doboară, așa că astăzi faci tot posibilul să ieși în lume, să fii în centrul atenției. Ai șansa să legi noi relații de prietenie, mai ales prin intermediul unor activități comune. Ești foarte preocupată de binele celorlalți, însă nu uita să ai grijă și de nevoile tale emoționale.

Carieră

Azi dai dovadă de foarte multă conștiinciozitate și determinare pentru a-ți încheia cu succes sarcinile. Te faci remarcată la locul de muncă prin idei bune și dialog.Nativii care-și caută un loc de muncă pot primi o ofertă bună și se pot angaja acum.

Bani

Se întrevăd noi șanse financiare, noi ocazii de a câștiga un venit în plus. Nu este exclus să obții un job suplimentar sau să faci comisioane din diferite activități.

Sănătate

Este o zi favorabilă să lași în spate un viciu, să te desprinzi de o dependență și să începi un nou stil de viață, unul mult mai sănătos și echilibrat. Te poți relaxa foarte bine astăzi făcând ordine în casă. Fă curățenie inclusiv în gândurile tale.

Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii își schimbă stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se evidențiază prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, un aspect care deschide noi oportunități pentru toate zodiile, remarcându-se în mod deosebit impactul asupra nativilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Un alt mare atu al perioadei care urmează este comunicarea, dat fiind că Mercur va tranzita zodia sa de domiciliu, Fecioara, și ne va imprima un raționament lucid și o capacitate de analiză și sinteză deosebită, calități pe care le vom expune în dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri.

Zodiacul chinezesc în săptămâna 17-23 august 2020. „Iepurii” vor avea multe lucruri de făcut, atât acasă cât și la muncă

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 17-23 august 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 17-23 august 2020!

FOTO: Pixabay.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”