Horoscopul zilei de 19 octombrie 2020. Leii se pun în evidență profesional

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2020. Leii se pun în evidență profesional
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 19/10/2020, 06:15

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, se formează pe cer două aspecte foarte provocatoare, ambele cu planeta beneficiilor, Jupiter, din zodia Capricorn. Primul aspect, cu Marte din Berbec, este tensionat și aduce conflicte și agresivitate verbală, acțiuni duse la extrem, iar al doilea, cu planeta iubirii, Venus, din zodia Fecioară, aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor, indiferent de tipul lor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 octombrie 2020

Dragoste

Ai tendința de a fi prea autoritară în cuplu și nu vei tolera egoismul și atitudinea superioară a partenerului de viață. Unii nativi aflați la început de relație se pot simți blocați și va fi nevoie să dea dovadă de răbdare dacă vor ca lucrurile să funcționeze.

Carieră

Este o zi foarte provocatoare la locul de muncă. Ai mare grijă la acțiunile pe care le întreprinzi pentru că pot sta sub semnul impulsivității și ai putea pierde niște beneficii majore. Pentru unii nativi, care au reanalizat un context până acum, poate fi semnul unui nou început.

Bani

S-ar putea să cheltui niște bani care nu erau planificați. Este o zi bună să-ți refaci niște calcule, să verifici facturile și să vezi dacă ți-ai achitat taxele și impozitele.

Sănătate

Starea de sănătate, în ciuda oboselii și a provocărilor la care ai fost supusă, este una bună, însă evită să faci excese, indiferent de natura lor.

Horoscop zilnic Taur – 19 octombrie 2020

Dragoste

Viața sentimentală se bucură de expansiune. Se pot relua și clarifica discuții din trecut, însă apelează la diplomație și ascultă-ți intuiția. Ai mari șanse să-ți îmbunătățești relația, să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită și nu este exclus să discutați despre posibilitatea de a deveni părinți.

Carieră

Încearcă să nu faci abuz de putere, să nu te porți cu superioritate în fața colegilor și vei observa cum lucrurile se îmbunătățesc. Ai șanse să reîncepi un curs abandonat.

Bani

Continuă să fii echilibrată în cheltuieli și mai ales să eviți speculațiile financiare și câștigurile rapide.

Sănătate

Cumva ești la limită cu energia și orice exces se poate dovedi periculos, așa că nu exagera și nu-ți disipa forța interioară de care dai dovadă.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu persoana iubită va fi una destul de bună așa că poți profita de context pentru a discuta despre casă, despre sarcini gospodărești, pentru a pune ordine în activitățile comune. Posibile tensiuni cu prietenii.

Carieră

Fii mai atent la persoanele cu care ești implicat într-un proiect, dar și la imaginea ta profesională. Poți auzi vorbe la adresa ta care să te deranjeze.

Bani

Ești foarte determinat să rezolvi un context financiar legat de un bun de patrimoniu, poate de o moștenire, poate fi vorba de un credit pentru casă și de sprijinul familiei în acest sens.

Sănătate

Nu este exclus să îți faci niște analize sau să discuți cu cineva despre o problemă de sănătate, să primești un sfat bun.

Horoscop zilnic Rac – 19 octombrie 2020

Dragoste

După o perioadă extrem de tensionată în plan relațional, azi ai șansa să aduci îmbunătățiri remarcabile în cuplu. Nativii care au avut răbdare să consolideze, care au lăsat impulsivitatea deoparte se pot bucura de beneficii, pot face un pas înainte în relația lor.

Carieră

Fă un efort și evită tensiunile cu superiorii, evită să ai tu ultimul cuvânt de spus. Poți semna un contract de colaborare care să te aducă cu un pas în față în atingerea unor obiective profesionale.

Bani

Poți negocia un contract în favoarea ta sau poți culege roadele financiare ale unei astfel de negocieri profesionale.

Sănătate

Ai energie, bună dispoziție și un grad foarte mare de optimism care-ți ridică moralul și-ți susșine starea de spirit.

Horoscop zilnic Leu – 19 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează casa iubirii și a copiilor și-ți aduce multă bucurie, nevoia de a te simți bine, de a te distra, poate chiar vei sărbători ceva.

Carieră

Te pui foarte bine în evidență la locul de muncă sau în activitățile pe care le întreprinzi astăzi și asta îți aduce o mare încredere în tine. Folosește-te de talentele și abilitățile tale pentru a avansa în direcția dorită.

Bani

Șansele de a-ți îmbunătăți bugetul în urma muncii depuse sunt foarte mari. Se întrevăd beneficii financiare considerabile.

Sănătate

O zi favorabilă sănătății, în care reușești să te simți puternică, încrezătoare și să-ți ridici moralul, aspecte care-ți vor îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 octombrie 2020

Dragoste

Ai puterea de a depăși o deziluzie în dragoste, poate chiar o confuzie, puterea de a ierta și de a-ți îmbunătăți viața sentimentală. Nu te teme să te lași purtată de vise, atâta timp cât acestea nu sunt iluzii.

Carieră

Comunici foarte bine cu colegii și superiorii, te faci înțeleasă și plăcută și nu este exclus să te bucuri de unele avantaje grașie calităților tale.

Bani

Dacă până acum nu erai sigură în ce să investești banii, acum ai ocazia să vezi din altă perspectivă lucrurile și cumva va câștiga teren un hobby pe care îți dorești să-l aprofundezi, să-l explorezi mai mult.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună în ciuda frământărilor interioare și a multiplelor întrebări existențiale pe care ți le pui.

Horoscop zilnic Balanță – 19 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi bună pentru clarificări în familie. Redeschiderea unor subiecte de discuție pe tema casei, a sarcinilor gospodărești, poate a unui bun de patrimoniu va conduce la rezolvări favorabile. Nu te grăbi să te muți cu partenerul până nu puneți la punct toate detaliile unei vieți în doi.

Carieră

Reușești să ajungi la un acord profitabil cu șefii, să vă înțelegi asupra unor aspecte legate de atribuții, responsabilități, preluarea unor sarcini.

Bani

Nu te grăbi să semnezi un contract de vânzare/cumpărare sau să-ți deschizi un credit pentru casă, ci analizează mai bine ofertele de pe piață.

Sănătate

Starea emoțională se mai îmbunătățește și tototadă și starea de sănătate. Ai ocazia să vindeci o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu cei din anturaj, cu prietenii se îmbunătățește considerabil. Se întrăvăd dialoguri constructive, vă puteți ierta pentru unele cuvinte spuse la nervi și azi ai șansa de a lega o relație interesantă cu o persoană nou cunoscută, ai șansa să te apropii mai mult de aceasta.

Carieră

Oricât de copleșitoare ar fi sarcinile de la locul de muncă, astăzi dai dovadă de multă forță în rezolvarea lor și asta pentru că-ți folosești în mod ingenios ideile.

Bani

Se întrevăd rezolvări financiare, ciar mici câștiguri care vin prin prisma unor activități de echipă.

Sănătate

Fii mai responsabilă cu sănătatea ta, cu timpul alocat odihnei pentru că ai tendința de a exagera, fie cu munca, fie cu distracțiile, fie cu amândouă.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 octombrie 2020

Dragoste

Ai șanse mari să faci un pas înainte în povestea de iubire, dar pentru asta va trebui să revii la o atitudine și să o corectezi. Dă mai multă valoare persoanei dragi.

Carieră

Se întrevăd beneficii legate de carieră, poate de ascensiunea profesională, poate primești vești despre o funcție sau o situație se rezolvă favorabil ție.

Bani

Ai mari șanse să-ți îmbunătățești veniturile, să aduci un surplus bugetului și chiar să-ți pui un ban deoparte.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și-ți aduce optimism, bucurie și chef de viață. Îți recapeți încrederea în tine și te pui în valoare.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 octombrie 2020

Dragoste

În dragoste ai șansa de a ajunge la o viziune comună cu persoana iubită. Depășiți niște neînțelegeri mai vechi și chiar reușiți să vă faceți planuri de viitor împreună. Gestionează-ți cu responsabilitate emoțiile! Posibile tensiuni în familie sau legate de o casă.

Carieră

Ești determinată să te afirmi, să te faci văzută și auzită și te poți face remarcată cu mai multă ușurință printr-o diplomă sau prin expunerea unor convingeri cu multă determinare.

Bani

Din punct de vedere financiar se recomandă în continuare prudență. Te preocupă o moștenire, un bun de patrimoniu sau un credit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar azi ai putea să te bucuri de o stare interioară, psihică, mult mai bună față de zilele trecute.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 octombrie 2020

Dragoste

Reaprinzi pasiunea în cuplu după o perioadă în care nu ai pus prea mult preț pe intimitate. Atenție la tendința de a da frâu liber unei aventuri, unei idile ascunse, mai ales dacă persoana face parte din anturaj.

Carieră

Te ocupi cu mult spor și multă plăcere de un proiect personal sau profesional. Ai șanse de a-l promova și poți primi ajutor de la prieteni sau cunoștințe.

Bani

Poți rezolva un context financiar care în trecut ți-a pus piedici. Poți primi vești bune despre un credit, un împrumut sau proces de partaj, moștenire, bun de patrimoniu, de la caz la caz.

Sănătate

Poți scăpa de frici și temeri, stări anxioase, nevrotice, totul este să vorbești despre ele, să prinzi curaj și să le recunoști, chiar dacă o faci doar în oglindă. Conștientizarea unor rațiuni care te-au determinat să iei anumite decizii este o primă cale spre vindecare.

Horoscop zilnic Pești – 19 octombrie 2020

Dragoste

Dacă vrei să-ți regăsești echilibrul în cuplu va trebui să depui mai mult efort. În primul rând este vorba de schimbarea unor principii și de o reevaluare a atitudinii pe care o ai. Șansele de a face progrese sunt foarte mari și nu ar trebui să le ratezi.

Carieră

Un proiect în care ești implicat și pentru care ai depus eforturi colosale s-ar putea să nu-ți aducă satisfacțiile așteptate. Posibil să primești reproșuri de la superiori și să-ți pierzi admirația față de o persoană pe care o luasei ca model.

Bani

Aspectele financiare sunt destul de provocatoare și poți pierde o sumă de bani dacă te grăbești să o investeți. Evită să dai bani cu împrumut mai ales prietenilor.

Sănătate

Dincolo de același stres financiar și/sau profesional care nu te lasă să dormi nu se întrevăd probleme de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?