Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020. „Gemenii”, posibile tensiuni la locul de muncă

Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020. „Gemenii”, posibile tensiuni la locul de muncă
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 21/10/2020, 01:57
Actualizat: 21/10/2020, 02:05

Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna Neagră, cea care vorbește despre karmă și despre tot ce este ascuns și inconștient în noi, va intra în zodia Taur, pe care o va tranzita timp de 9 luni de acum înainte și ne va aduce experiențe care să contribuie la evoluția noastră, însă sunt experiențe pe care nu le putem controla, fiind necesare pentru reglarea karmei.

Ultima data, Luna Neagră a tranzitat zodia Taur în 2012 și înainte în 2003, deci vă puteți raporta la aceea perioadă pentru a previziona ceea ce va aduce acum. La modul general, Luna Neagră poate aduce ispite materiale și sentimentale și la aceste două sectoare de viață va trebui să fim extrem de atenți de aici înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră din zodia Taur poate aduce în viața ta o poveste de iubire din trecut sau o relație karmică care va fi transformatoare. Atenție mai mare la persoanele pe care le cunoști în următoarele 9 luni de zile pentru că se pot naște pasiuni furtunoase.

Carieră

O zi foarte bună în carieră în care-ți poți atinge aspirații, obiective planificate. Te poți pune în evidență prin responsabilitate și te poți afirma în public.

Bani

Luna Neagră din zodia Taur va activa întocmai sectorul financiar și va trebui să ai mare grijă la modul în care-ți administrezi resursele de acum înainte pentru că pot apărea fluctuații și destabilizări financiare, dar și multe oportunități de a câștiga bani.

Sănătate

Încearcă să nu te suprasoliciți profesional și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Taur – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră va tranzita zodia ta prin urmare te poți confrunta cu situații sentimentale din trecut, fie pe care le-ai mai trăit în urmă cu 9 sau 18 ani, fie asemănătoare cu acelea. Atenție mare la atracțiile fatale, mai ales că vei da dovadă de un magnetism puternic care poate atrage fel și fel de persoane în viața ta. Pot apărea în viața ta persoane cu care ai un trecut karmic sau de la care ai lecții de învățat. Evită rtelațiile bazate pe interes.

Carieră

Mare atenție la imaginea ta în următoarea perioadă pentru că acest tranzit al Lunii Negre te poate sensibiliza la opinia celorlalți asupra ta.

Bani

Luna Neagră va avea și un impact financiar asupra ta și va contribui la reglaje karmice. Astfel este important să fii atentă la modul în care-ți câștigi banii, să o faci cinstit și onest și să nu manipulezi pentru a obține beneficii materiale.

Sănătate

Posibil ca în această perioadă să fii mai vulnerabilă la afecțiuni care vizează zona gâtului și a danturii. Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație pentru că poți avea tendința de a mânca prea mult sau deloc.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 octombrie 2020

Dragoste

Posibil ca în perioada cu Luna Neagră în zodia Taur să revină în viața ta persoane din trecut, fie din ultimii 9 sau 18 ani, fie din altă viață, dacă îmbrățișezi această idee. Atenție la obsesii sentimentale!

Carieră

Ești într-o perioadă de profundă analiză profesională, însă încearcă să iei în calcul și niște talente, hobby-uri care te-ar putea consacra.

Bani

Luna Neagră în zodia Taur are și o latură de reglaj financiar pentru tine, deci fii prudent la cheltuieli și la modul în care-ți câștigi banii. Poate fi vorba de un credit, un partaj, un litigiu, o moștenire care se cere pierdută sau câștigată.

Sănătate

Luna Neagră poate aduce în atenție o serie de probleme de sănătate de natură karmică și este recomandat să începi să te preocupi de sănătatea ta mai mult, în special de cea emoțională și psihică. Atenție la vicii și la dependențe care se pot manifesta acum.

Horoscop zilnic Rac – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur s-ar putea să-ți aducă deziluzii legate de prieteni, despărțirii și ruperi de un anturaj, însă și ocazia de a le vedea adevărata față, deci nu ai de ce regreta.

Carieră

Este nevoie de mai multă prudență la persoanele cu care asociezi într-un proiect pentru că Luna Neagră în zodia Taur te poate pune în ipostaza de fi înșelată de cineva, de a pierde beneficii materiale din cauza altora. Posibil să fii dezamăgită de evoluția unui proiect în carer ai pus suflet.

Bani

Posibil să ai parte de o discuție, renegociere a unor termeni contractuali. Nu te hazarda la veștile prea bune care vin din acest sector.

Sănătate

Este de preferat să profiți de timpul liber pe care-l ai, chiar dacă este prea puțin, pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 21 octombrie 2020

Dragoste

Trebuie să ai mare grijă la autoritatea vizavi de cei din jur, pentru că riscul de a aexagera și a duce totul în extrema unui conflict este foarte mare.

Carieră

Luna Neagră în zodia Taur va avea impact asupra carierei și asupra relațiilor profesionale, deci mare grijă la imaginea ta în perioada următoare și la ceea ce faci pentru a ieși în evidență pentru că poți să-ți strici reputația.

Bani

Deși vin contextul financiar este unul destul de favorabil, ai mare grijă la propunerile care promit prea mult. Pot fi înșelătoare.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește astăzi, dar este posibil să simți nevoia de a sta mai retrasă, mai departe de agitație și să meditezi la cum îți poți îmbunătăți stilul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur îți va aduce schimbări profunde la nivel de principii și mentalități, mai ales de natură sentimentală. Posibil să întâlnești foști parteneri care să contribuie la învățarea unor lecții în iubire. Nu uita că Saturn îți tranzitează acest sector sentimental de trei ani de zile țși până în decembrie se așteaptă ca tu să devii matură, responsabilă și înțeleaptă.

Carieră

O serie de planuri de dezvoltare profesională, vise și idealuri avute, s-ar putea să stagneze sau să-ți lase un gust amar, însă tot Luna Neagră în zodia Taur te va stimula să lupți pentru ele.

Bani

O serie de convingeri financiare se pot schimba în urma unor pierderi sau trădări, așa că ai grijă ca în perioada următoare, cât Luna Neagră se va afla în zodia Taur, să nu te implici în acțiuni carer promit câștiguri dubioase, ilicite.

Sănătate

Nevoia de a te relaxa, de a te dedica hobby-urilor tale este foarte mare și azi ar trebui să-ți dai șansa să faci ce-ți place pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Balanță – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur îți poate aduce mari pasiuni sentimentale, aventuri, atracții fatale care, însă, se pot consuma doar în secret și care-ți pot aduce suferință și deziluzii. Nu te lăsa păcălită de vorbele cuceritoare fără fond.

Carieră

Adtăzi te preocupi mai mult ed familie și de rezolvarea unui context legat de casă, poate chiar de un bun de patrimoniu, iar profesia, cariera trece în plan secund, deși poți fi în continuare conectată la stresul de la job.

Bani

Luna Neagră în zodia Taur va tranzita sectorul financiar și este posibil să aducă destabilizări, pierderea unor bunuri patrimoniale, motiv pentru care va trebui să devii foarte responsabilă la administrarea sectourului acesta material.

Sănătate

În perioada cu Luna Neagră în zodia Taur ferește-te să ajungi în așternut cu oricine, protejează-te, și nu ezita să-ți refaci analizele ginecologice, dacă ești femeie.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur va activa întocmai sectorul relației cu partenerul de viață și situația cuplului poate fi pusă la încercare. În perioada ce urmează te poți aștepta la răsturnări dramatice de situație, la trădări, minciuni, infifelități și la încheierea unei relații nefuncționale. Este vorba de lecții care aduc reglarea karmei relaționale și va trebui să ți le asumi și să le integrezi în viața ta pentru a evolua.

Carieră

Tot Luna Neagră în zodia Taur este responsabilă și de posibilele înșelătorii care pot apărea în sectorul relațiilor de afaceri, în relațiile cu colaboratorii și asociații, așa că evită să lași totul pe mâna altora și să mergi pe încredere.

Bani

Azi este o zi bună pentru negocieri și discuții financiare și chiar ai putea obține avantaje materiale nesperate. Atebție la toate formele de contracte, la procese, cât Luna Neagră tranzitează zodia Taur.

Sănătate

Astăzi te poți simți obosită, epuizată, fără prea multă vlagă, așa că odihnește-te mai mult. În plus, îți trec prea multe idei negativiste prin cap și poți trăi stări anxioase.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 octombrie 2020

Dragoste

Ești pe ultima sută de metri cu reevaluarea unui context sentimental. Ține cont că Luna Neagră a fost în tranzit ultimele 9 luni pe aici și ți-a adus experiențe karmice, iar acum este Marte retrograd aici. Deci reanalizează raportarea ta la iubire și la persoana iubită.

Carieră

Luna Neagră în zodia Taur are valențe puternice legate de muncă, de modul în care-ți îndeplinești sarcinile zilnice, așa că nu exagera cu preluarea responsabilităților pentru a câștiga mai mulți bani pentru că te poți suprasolicita. Atenție la colegi care-ți pot pune bețe în roate.

Bani

Este o zi foarte bună să pui bazele unui proiect financiar, poate chiar să faci o investiție cu rezultate pe termen lung, dar nu te arunca în acțiuni ilicite.

Sănătate

Luna Neagră în zodia Taur va activa sectorul sănătății, iar rolul său este să-ți arate unele vulnerabilități care se cer tratate, așa că dă dovadă de responsabilitate în privința stilului de viață. Problemele de sănătate de acum pot avea valențe karmice și dacă le vei trăi este pentru a învăța ceva, poate chiar să pui preț pe sănătatea ta și pe timpul liber.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur va tranzita întocmai sectorul iubirii și este foarte posibil să-ți aducă dezamăgiri și deziluzii în dragoste. Posibil ca unele relații să fie karmice și să ai de învățat lecții sau unii parteneri din trecut să revină în viața ta. Atenție la pasiuni care pot lua naștere brusc și la atracțiile fatale.

Carieră

S-ar putea ca pe durata tranzitului Lunii Neagre în zodia Taur să te simți blocată din punct de vedere creativ sau niște proiecte artistice să pară că stagnează, să-ți aducă dezamăgiri.

Bani

Luna Neagră în zodia Taur poate avea și un impact financiar în viața ta și-ți poate aduce unele răsturnări de situație absolut neașteptate în ceea ce privește bugetul, de aceea este de preferat să ai mai multe surse de venit.

Sănătate

Azi te simți bine dat fiind că Luna îți traversează zodia, însă ai tendința de a fi prea rece în manifestări. Totodată, ține con că Luna Neagră în zodia Taur îți poate limita timpul liber și activitățile recreative așa că profită să-ți faci un program echilibrat.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur va avea impact asupra relațiilor de familie și este posibil să trăiești rememorări ale trecutului, mai ales din copilărie, cu scopul de a vindeca o karmă de familie, în special fiind vorba de o karmă de posesivitate. Mulți nativi vor decide să-și schimbe casa, domiciliul în următoarele 9 luni de zile.

Carieră

Ai în continuare grijă la conversațiile cu superiorii și la modul în care lupți pentrtu a-ți atinge un obiectiv profesional. Nu lua decizii legate de acrieră acum pentru că le poți reevalua ulterior.

Bani

În perioada cu Luna Neagră în zodia Taur poți rezolva un context ce ține de un bun de patrimoniu, chiar de o moștenire.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare de sănătate mai bune, ești mai vioaie, însă preferi să nu te exteriorizeză, însă gândurile tale își recapătă din optimism.

Horoscop zilnic Pești – 21 octombrie 2020

Dragoste

Luna Neagră în zodia Taur îți va aduce lecții serioase legate de comunicare. Ai mare grijă la cum comunici și ce comunici în perioada următoare pentru că poți încheia relații, iar despărțirile vor fi dureroase acum.

Carieră

În perioada în care Luna Neagră va traversa zodia Taur s-ar putea să ai parte de unele blocaje legate de studii, dificultăți în susținerea examenelor, a testelor, a interviurilor, dar și a ședințelor și va trebui să depui mai mult efort.

Bani

Negocierile nu vor fi un punct forte pe durata tranzitului Lunii Neagre prin zodia Taur. Ai mare grijă că poți fi înșelat, păcălit, în special de cei apropiați, și poți pierde bani și beneficii materiale în urma negocierilor.

Sănătate

Este important, ca sfat de lungă durată, să fii mai prudentă în deplasări și să nu te grăbești nici atunci când o impune o situație.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă