Horoscopul zilei de 23 mai 2021. Gemenii nu trebuie să ia decizii profesionale

Horoscopul zilei de 23 mai 2021. Gemenii nu trebuie să ia decizii profesionale
Horoscop
Publicat: 22/05/2021, 23:29

Horoscopul zilei de 23 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Mercur, planeta comunicării, din zodia Gemeni și Neptun, planeta visării, din zodia Pești. Contextul astrologic aduce multă confuzie, distorsionarea adevărului și nu este exclus să fim mai pasibili de înșelătorii, să spunem minciuni vrute și nevrute și să ne păcălim, de aceea este important să evităm deciziile radicale, negocierile și promisiunile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 mai 2021

Dragoste

Azi va trebui în primul rând să fii tolerant cu tine și apoi va trebui să eviți să faci promisiuni și declarații mărețe. De preferat ar fi ca nici tu să nu crezi sau să nu te bazezi pe promisiunile altora.

Carieră și bani

Este destul de multă confuzie în mintea ta, dar și în felul în care comunici informațiile și recepționezi mesajele. De preferat ar fi să nu iei decizii importante și să nu te alarmezi în urma dialogurilor și zvonurilor auzite. S-ar putea ca nimic să nu fie adevărat. Evită negocierile!

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să nu ai chef de nimic, să prferi singurătatea, liniștea și să te retragi în cochilia ta. Profită și odihnește-te, nicidecum nu te agita că nu sunt toate aduse la zi.

Horoscop zilnic Taur – 23 mai 2021

Dragoste

Dacă nu știi unde să încadrezi o relație, la prietenie sau iubire, nici nu te grăbi să faci asta. Atracțiile de acum pot fi ciudate și chiar false.

Carieră și bani

Sectorul financiar este în ceață și cu cât te agiți mai mult să găsești rezolvări, cu atât te adâncești mai mult în negură. De preferat ar fi ca astăzi să nu iei decizii legate de bani, investiții și să eviți cheltuielile.

Sănătate

Este o zi bună pentru răsfăț și pentru a face ceea ce-ți place. Nu ar strica o vizită la salonul de înfrumusețare sau un masaj de relaxare.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 mai 2021

Dragoste

Azi nu vei înțelege și nici nu vei aprecia emotivitatea și sensibilitatea celor din jur și s-ar putea să fii mai irascibil cu cei apropiați, ba chiar să te simți constrâns să minți pentru a nu răni pe cineva.

Carieră și bani

Este foarte multă confuzie în mintea ta acum și ar fi de preferat să nu iei decizii, mai ales decizii de natură profesională, care vizează cariera.

Sănătate

Faptul că nu te simți stăpân pe raționamentul tău îți conferă o stare de agitație interioară, mentală și asta te-ar putea obosi peste măsură.

Horoscop zilnic Rac – 23 mai 2021

Dragoste

Trecutul revine și revine destul de agresiv în mintea ta, însă confuzia este mare și sub nicio foră nu trebuie să te lași purtat de amintiri sau să te întorci la ceva, cineva din trecut pentru că adevărul poate fi mult distorsionat acum. Ai grijă ce vorbești pentru că poți spune lucruri pe care să le regreți sau poți dezvălui secrete.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la tendința de a idealiza oamenii cu care intri în contact și situațiile cu care te confrunți. Ține cont că nu este o zi în care să te bazezi pe principiile și convingerile tale de viață pentru că pot fi distorsionate.

Sănătate

Nu este deloc exclus să te confrunți cu insomnii cauzate de fantezii sau chiar de agitația ta interioară, de gândurile și amintirile care nu-ți dau pace.

Horoscop zilnic Leu – 23 mai 2021

Dragoste

În cuplu sunt posibile discuții despre bani, dar dincolo de acestea este vorba de multă pasiune. Atebție la secrete și infidelități, la aventuri care pot aduce decepții sentimentale.

Carieră și bani

Azi evită acțiunile financiare, fie că este vorba de împrumuturi, de investiții sau cheltuieli. Este multă confuzie în zona aceasta și mai degrabă poți pierde bani.

Sănătate

Încearcă să-ți ții fricile sub control și să nu faci din țânțar armăsar. Pentru a nu deveni irascibil, canalizează-ți energia către lucruri constructive.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 mai 2021

Dragoste

Încearcă să nu ai așteptări de la nimeni astăzi pentru că poți fi ușor dezamăgit și, în plus, sfaturile celorlalți s-ar putea să nu fie cele mai bune pentru tine. Nu-ți face mari iluzii în privința unei relații.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, deși este duminică, evită să negociezi, să iei decizii legate de contracte și colaborări.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, acest careu de astăzi te va influența și va aduce multă confuzie, multă neclaritate, așa că lasă ceața să se disipe înainte de a lua decizii și a da verdicte. Odihnește-ți mintea astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – 23 mai 2021

Dragoste

Azi ai grijă la extreme și la tendința de a deveni fanatic sau de a da crezare unor teorii conspiraționiste sau poate unor practici spirituale ciudate.

Carieră și bani

Nu ești foarte sigur de veridicitatea unor informații și nici principiile și convingerile tale nu par să te lămurească. Evită să iei decizii profesionale.

Sănătate

Dedică-ți ziua de astăzi unei plimbări, unui film bun sau unei cărți. Fă-ți planuri de vacanță, însă cu atenție pentru a nu fi păcălit de oferte. Posibil ca unii nativi să exagereze cu privire la o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 mai 2021

Dragoste

Este destul de multă confuzie în viața ta sentimentală și poți avea tendința de a te iluziona cuprivire la o poveste romantică sau poate ești în cuplu și te bântuie gândul să testezi și altceva. Ai grijă la aventuri!

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar sunt situații care trebuie evitate pentru că tronează confuzia și poți vedea distorsionat o ofertă. Evită investițiile, cheltuielile și împrumuturile.

Sănătate

Situații din interior se zbat acum să iasă la suprafață. Poate fi vorba de frici, angoase sau pur și simplu este nevoie să stai de vorbă mai mult cu tine și să clarifici niște minusuri, poate să accepți niște pierderi.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 mai 2021

Dragoste

Cum Mercur se află în casa relațiilor tale și este tensionat de Neptun pot apărea tensiuni în cuplu și nu este exclus să ai așteptări mult prea mari și nerealiste de la partenerul de viață.

Carieră și bani

Situația se aplică și în relațiile profesionale de aceea azi ai grijă cum comunici și evită să faci negocieri sau să semnezi contracte (aspectul este valabil și mâine).

Sănătate

Starea emoțională continuă să fie apăsătoare și astăzi este posibil ca trecutul, amintirile, copilăria să-ți provoace multă confuzie, să revină în actualitate situații mai vechi sau tu să-ți pui prea multe întrebăro despre ceea ce a fost.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 mai 2021

Dragoste

Evită să faci promisiuni pentru că te poate lua valul și mai târziu le poți regreta. De asemenea, nici tu nu ar trebui să crezi tot ce auzi și tot ce-ți promit cei dragi.

Carieră și bani

Azi nu lua decizii legate de muncă pentru că este un sector supus confuziei și poți vedea situația distorsionat. În schimb, este o zi bună pentru cei care desfășoară activități artistice, pentru poeți și interpreți.

Sănătate

Ai nevoie de odihnă și s-ar putea să resimți asta din plin astăzi. Dacă ești mai agitat, odihnește-te mai mult și preocupă-te să-ți reechlibrezi starea emoțională.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 mai 2021

Dragoste

În plan sentimental există multă neclaritate și de preferat ar fi să nu iei decizii. S-ar putea să te entuziasmezi mai mult decât trebuie și apoi să fii dezamăgit. Ai tendința de a idealiza persoana iubită.

Carieră și bani

Mare grijă la toate acțiunile financiare pe care le desfășori astăzi. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Dorința de a te distra te poate conduce și la extreme și poți da frâu liber unor vicii, deci ai grijă și nu te lăsa furat de val.

Horoscop zilnic Pești – 23 mai 2021

Dragoste

Contextul astrologic al zilei te vizează direct, dat fiind că Neptun este în zodia ta, și s-ar putea să crezi mai ușor neadevăruri, să cazi pradă unor minciuni și înșelătorii. Evită tensiunile cu familia și nu lua decizii radicale legate de locuință.

Carieră și bani

Evită să tragi concluzii, să iei decizii finale și să-ți faci planuri de viitor. Realitatea este mult distorsionată acum și te poți înșela.

Sănătate

Ceva din trecut te frământă, iar asta îți afectează starea emoțională. Ai grijă să nu te păcălești singur, să nu te minți că ai ingropat niște amintiri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA