Horoscopul zilei de 24 august 2020. Racii pot încheia un capitol profesional

Horoscopul zilei de 24 august 2020. Racii pot încheia un capitol profesional
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 24/08/2020, 06:47
Actualizat: 24/08/2020, 07:00

Horoscopul zilei de 24 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, pe cer, se formează un aspect tensionat între două planete puternice, ambele aflate în zodiile lor de domiciliu, iar energia o vom resimți cu toți.

Este vorba de Marte din Berbec și Saturn retrograd din Capricorn, iar contextul poate stimula conflictele pentru afirmarea propriei personalități, propriei voințe, conflictele pentru obținerea independenței personale, ne poate determina să avem inițiative bruște care să ne aducă nemulțumiri și limitări ulterioare în carieră. De evitat conflictele cu autoritățile statului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Simți nevoia să te apropii mai mult de familie, să stai de vorbă cu mama, să-i faci confesiuni. În cuplu pasiunea este la cote înalte și asta te va apropia foarte mult de partener. Viața intimă trece printr-o etapă favorabilă.

Carieră

Evită pe cât posibil să intri în conflicte cu superiorii și ai mare grijă cum îți expui punctul de vedere pentru că poți deranja persoane importante, cu funcție. De asemenea, evită să iei decizii pripite și sub impulsul momentului legate de carieră pentru că se pot dovedi limitative și restrictive pe viitor. Analizează cu mare atenție fiecare pas profesional pe care-l faci și asigură-te de reușita lui. Este o zi extrem de importantă pentru cariera ta, așa că fii responsabilă și înțeleaptă.

Bani

Azi ai dare de mână și s-ar putea să scoți din buzunar o sumă de bani destul de considerabilă. Ești excentrică și nu te avantajează! Dacă nu este necesar, fă un efort și fii cumpătată.

Sănătate

Starea de sănătate este în continuare foarte bună și radiezi de energie și determinare să-ți rezolvi tot ce ai în plan.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Ești foarte rebelă în dragoste și nu simți să te legi de nimeni dacă nu-ți întrunește toate cerințele, care sunt extrem de raționale și practice în acest moment. Altele sunt interesale tale emoționale în acest moment și nu-ți poți opri mintea la nevoile inimii. În cuplu, te impui și vrei libertate mai multă și este o zi foarte bună să vorbești cu partenerul despre aceste aspecte pentru că vei fi înțeleasă.

Carieră

Azi s-ar putea să spui stop unei colaborări care-ți mănâncă prea mult timp și nu-ți aduce satisfacții financiare pe măsură. De cealaltă parte a baricadei pot fi nativi care pot fi surprinși de decizia unui partener de afaceri sau a unui colaborator de a schimba ceva legat de proiectul comun în care se află. A doua parte a zilei este favorabilă dialogurilor profesionale, inclusiv negocierilor.

Bani

Evită să cheltui bani doar pentru a demonstra ceva cuiva. Totodată, este o zi foarte bună să investețti în tine, dar nu în imagine, ci în dezvoltarea profesională, în dezvoltarea unei abilități, a unui talent.

Sănătate

Zi foarte bună la capitolul sănătate. În plus, azi ai o imaginație bogată care te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit. Pune-ți în evidență talentele și vei simți că plutești.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Azi ai un farmec ieșit din comun cu care îi vei cuceri pe cei din jur, inclusiv te poate ajuta să ajungi mai aproape de persoana care-ți place. Ești în centrul atenției, ești populară în cercul de prieteni și ai talentul de a eclipsa tot în jurul tău. Energia ta poate stimula și partenerul de viață și puteți desfășura activități în doi plăcute.

Carieră

Munca ta este valorificată astăzi și chiar dacă în prima parte a zilei ai impresia că ceva nu iese cum trebuie sau colegii nu te susțin, până la urmă vei primi aprecieri și stima de sine va crește foarte mult. Iei decizii bune la job.

Bani

Veștile financiare sunt foarte bune. Este foarte probabil să obții o majorare de salariu sau un bonus pentru munca depusă sau un talent să fie monetizat. Oricum o schimbare profesională se poate dovedi benefică pentru bugetul tău.

Sănătate

Acordă mai multă atenție sănătății pentru că este probabil ca un simptom mai vechi să te necăjească și să te stimuleze să-ți faci o programare la medic.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a-ți îmbunătăți relația cu copiii. Dai dovadă de un farmec aparte, iar dacă ești singură, ai ocazia să cunoști pe cineva și să existe atracție reciprocă. Nu ezita să ieși seara în oraș dacă vrei ca porțile iubirii să ți se deschidă. Probleme, în schimb, pot să apară în cupluri și căsnicii, unde nativii fac reanalize și pretind să fie mai apreciați de partener, mai puși în lumină și valorificați.

Carieră

Ai mare grijă în carieră pentru că se formează un aspect foarte tensionat din punct de vedere profesional și poate aduce niște încheieri. Evită să te cerți cu partenerii de afaceri, cu superiorii și ai grijă la modul în care-ți expui opiniile. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor simți nevoia să se afirme și vor fi limitați de un context, ceea ce poate aduce dorința de a pune punct acelei colaborări.

Bani

Posibil să ai parte de tensiuni în cuplu din cauza finanțelor. Unii nativi pot acuza partenerul de cheltuieli prea mari. Pe de altă parte, o surpriză poate vei în cazul unui credit sau legat de o moștenire, partaj, investiție făcută. Evită să cheltui peste măsură pentru a impresiona pe cineva sau dacă ieși cu prietenii.

Sănătate

În prima parte a zilei fii mai atentă și mai conștientă la acțiunile pe care le poți face din instinct. Către seară ai șanse mari de a te relaxa la o plimbare în oraș sau printr-o activitate distractivă, poate chiar sportivă sau artistică.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Poți lua legătură cu cineva din trecut care te poate ajuta într-o problemă personală. Este o zi foarte bună să stai de vorbă cu familia, cu părinții, în special cu mama, și să-ți expui trăirile interioare. Îți analizezi foarte mult copilăria și trecutul și răspunsurile la care ajungi vor fi nu doar constructive, ci și vindecătoare.

Carieră

Cu greu găsești echilibrul între carieră și familie, între cerințele profesionale și nevoile personale. Nu este exclus să apară conflicte cu colegii de muncă din cauza unor principii diferite sau ca urmare a imposibilității de a rezolva niște sarcini și activități. Te simți blocată, limitată, simți că nu poți evolua și progresa în direcția dorită de tine.

Bani

Ai ajutor financiar din toate părțile. Nu duci lipsă de nimic și negocierile merg foarte bine. Este o perioadă în care axa ta financiară este extrem de bine aspectată.

Sănătate

Este momentul să-ți schimbi niște principii, niște convingeri și mentalități dacă vrei să-ți îmbunătățești stilul de viață și mai ales să vindeci o afecțiune, o neplăcere legată de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

În plan sentimental este o zi destul de tensionată. Te simți limitată, frustrată, poți rupe o relație și presiunea interioară pe care o resimți este mare, dar transformatoare. Trebuie să-ți reanalizezi cu mai multă responsabilitate relația de cuplu, relația cu copiii sau felul în care te raportezi la iubire. Secrete și infidelități pot ieși la suprafață și nu pot fi trecute cu vederea.

Carieră

Poți afla vești surprinzătoare legate de o situație profesională. Totodată, va trebui să ai grijă astăzi să nu spui chiar tot ce gândești vizavi de colegi sau de superiori. Ține pentru tine ce nu-ți place și găsește o cale mai puțin revoluționară de a aborda contextul.

Bani

Evită pe cât posibil să-ți asumi responsabilități prea mari în zona financiară sau, dacă trebuie să o faci, asigură-te că nu ai nimic de pierdut. Sub nicio formă nu te implica în speculații financiare și nu te baza pe faptul că poți obține o sumă de bani prea ușor.

Sănătate

Starea de sănătate nu este deloc bună și asta pentru că în interiorul tău se duc lupte care te macină și te obosesc. Nu te simți în apele tale și de aceea este de preferat, dacă poți, să te odihnești cât de mult poți.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Relația cu familia și cu partenerul de viață poate fi destul de tensionată. Pe de o parte primești reproșuri pentru că nu te implici în activitățile casnice, iar pe de alta, nu este exclus ca părinții să nu fie de acord cu partenerul și să te afli la mijloc într-un conflict al lor. Este o zi foarte bună să-ți reeevaluezi universul emoțional și să-ți dai seama ce anume te atrage, de fapt, la un partener, fie că îl ai, fie că nu. Oricum, cei singuri pot fi mai determinați ca niciodată să înceapă o relație, însă o relație matură și responsabilă.

Carieră

Ai ocazia să bifezi o reușită la locul de muncă, un succes profesional major. Pentru unii nativi, contextul de astăzi poate aduce ocazia de a se afirma printr-un talent personal. Imaginea la locul de muncă se va îmbunătăți remarcabil și stima de sine va crește exponențial.

Bani

Pot să vină bani de la locul de muncă. Poate fi vorba de monetizarea unui talent sau de o primă de merit. Pe de altă parte se întrevăd surprize neplăcute legate de un credit sau de o investiție din trecut.

Sănătate

Tumultul interior, limitările pe care le simți vizavi de viața personală (poate chiar de familie) îți pot aduce o neliniște mai mare, o stare de apatie și de tine depinde să treci peste, de raționamentul tău.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

În prima parte a zilei se întrevăd tensiuni în cuplu care sunt cauzate de nevoile tale personale care nu pot fi înțelese de partener. Dacă partenerul vrea libertate și independență îți va lua ceva timp să integrezi aceste revolte ale sale în mintea ta. Oricum, seara este un moment bun pentru o cină romantică și pentru a uita de tot, mai ales că simți că persoana lângă care ești te poate ajuta foarte mult să progresezi.

Carieră

La locul de muncă se întrevăd tensiuni majore cu colegii, discuții aprinse cu superiorii, nemulțumiri legate de eficiența ta, de modul în care îți edsfășori sarcinile. Chiar dacă nu-ți plaec ce auzi, trebuie să taci din gură și să dai dovadă de diplomație și înțelepciune în dialog. De altfel, este o zi bună să realizezi că vorba dulce mult aduce.

Bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a-ți face niște analize medicale de rutină. Poate fi vorba inclusiv de niște investigații necesare desfășurării unei activități sau care-ți sunt necesare dacă vrei să pleci într-o călătorie.

Sănătate

Te poți simți sleită de puteri mare parte din zi, cu bateriile pe zero și asta pentru că nu știi să-ți organizezi timpul cu responsabilitate. Abia către seară răsufli ușurată. Mare atenție la deplasări de serviciu. Dacă poți, evită-le astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Tensiunile din cuplu nu pot fi trecute cu vederea astăzi. Este o răbufnire a ceva mai vechi și poate avea stimuli financiari. Persoana iubită se poate simți neglijată, lipsită de valoare în fața ta și se poate îndepărta. Este nevoie de mai multă responsabilitate față de o poveste de iubire. Dacp ai copii, reanalizează-ți modul în care te impui în fața lor și evită să crezi că le poți cumpăra afecțiunea cu bani.

Carieră

Mulți nativi vor fi extrem de motivați și determinați să se pună în valoarea printr-un talent personal și au toate șansele să aibă succes dacă au muncit până acum la acest capitol. Creativitatea este la cote mari. Cei care particpă la competiții sportive pot da dovadă de o perseverență remarcabilă în a ieși pe primul loc.

Bani

Resimți puternic un blocaj financiar. Posibil ca astăzi să se petreacă un eveniment care să te responsabilizeze foarte mult. Dacă ești genul de persoană pentru care banii înseamnă totul, s-ar putea să plătești cu vârf și îndesat această atitudine.

Sănătate

Relaxează-te mai mult, dedică-te unor activități distractive și îmbunătățește-ți stima de sine. În prima parte a zilei te poate enerva orice și poți fi foarte irascibilă.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Este o zi a reevaluărilor personale și ar trebui să petreci mai mult timp cu tine să vezi ce trebuie să schimbi în viața ta. Conflictele cu familia pot apărea și pot fi destul de acide, ți se pot face reproșuri și ți se aduc acuze pentru incapacitatea ta de a găsi un echilibru între nevoile tale și nevoile lor. Universu interior poate fi destul de zbuciumat astăzi. Dă dovadă de mai multă responsabilitate față de propria ta persoană. Relațiile cu prietenii pot fi încordate.

Carieră

Nu cariera și nu locul de muncă te preocupă astăzi, ci viața ta personală și de familie, așa că cel mai probabil vei pune în pauză tot ce vine pe cale profesională. Posibil să fie nevoie de mai multă imploicare și responsabilizare pentru ca un proiect, o afacere să se concretizeze.

Bani

Nu este exclus să ai parte de tensiuni cu prietenii din cauza banilor sau să simți că cineva profită de pe urma ta. Evită să cheltui pentru a le demonstra altora statutul tău financiar sau pentru a le satisface altora nevoie și pretențiile.

Sănătate

Dat fiind contextul astrologic al zilei, este foarte probabil să fii afectată moral, psihic și chiar fizic de tensiunile din viața ta personală. Nu te grăbi în nimic din ceea ce faci. Nu strică să-ți reevaluezi starea de sănătate cu mai multă atenție.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ești destul de conflictuală în dialog și chiar ușor agresivă cu cei din jur și poți scoate de la naftalină situații și evenimete care te-au deranjat și pe care acum să le expui într-un mod brutal de direct. Există și categoria nativilor care astăzi tac și care pur si simplu nu se pot manifesta indiferent de ideile care le trec prin cap. Membrii familiei îți pot reproșa că nu petreci timp suficient cu ei.

Carieră

Este o zi mai dificilă pentru cei care dau examene, susțin interviuri, participă la ședințe sau trebuie să vorbească în fața oamenilor pentru că trebuie să se concentreze peste măsura puterilor lor. În a doua parte a zilei, în schimb, este un moment bun pentru afirmare la locul de muncă, pentru expunerea unor idei sau rezolvări. Te bucuri de popularitate. Ai mare grijă la deciziile radicale pe care le ai pentru că poți fi ușor confuză!

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare și nici neplăceri create de vreun astfel de context. Este o zi a liberului arbitru în sectorul acesta de viață.

Sănătate

Evită să pleci la drum astăzi sau dacă trebuie musai să o faci, fă-o cu prudență, mai ales dacă ești la volan. Starea psihică poate fi încordată și ar trebui să te folosești de contextul astrologic pentru a face o introspecție și a reanaliza unele gânduri, trăiri, frici, vicii pe care le ai și de care trebuie să te descotorosești.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Accentul zilei cade pe cercul de prieteni, pe anturajul din care faci parte. Reevalueză modul în care te raportezi la aceștia, atenția pe care le-o oferi și mai ales încrederea. Poți constata astăzi că cineva nu te valorează pe măsura așteptărilor tale sau se folosește de bunătatea ta în interese personale.

Carieră

Muncești foarte mult, dar muncești pentru tine. Poți să fii mai atentă la un talent cu care ești înzestrată și care te poate ajuta să te pui într-o lumină mai bună. Reevaluează un proiect în care ești implicată și vezi ce satisfacții îți aduce și dacă merită să continui cu acesta. Poți cunoaște o persoană importantă care să te ajute să te valorifici mai mult.

Bani

Ai grijă să nu fii păcălită de cineva într-o tranzacție. Evită să dai bani cu împrumut prietenilor. Posibil ca astăzi să conștientizezi că este nevoie de o schimbare în modul în care gestionezi finanțele sau în modul în care le obții. Oricum, ai grijă la ce decizii iei în acest sector de viață pentru ca nu cumva să te alegi cu pierderi ulterioare.

Sănătate

Ai parte de niște conflicte de idei, drame de conștiință chiar și simți nevoia să-ți schimbi un sistem de valori. Posibil să ai momente în care stima de sine să fie scăzută. O reîntoarcere către spiritualitate și credință te-ar ajuta să te liniștești.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...