Horoscopul zilei de 27 octombrie 2020. „Leii” pun bani deoparte

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 27 octombrie 2020. „Leii” pun bani deoparte
„Leii” au idei îndrăznețe, pe 30 octombrie 2020 (FOTO: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 27 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va continua să tranziteze zodia Pești și va forma aspecte cu Neptun retrograd, guvernatorul zodiei, dar și cu Jupiter, Marele Benefic, astfel că vom da dovadă de mai mult entuziasm și optimism și vom fi mai generoși cu ceilalți, mai atenți la nevoile lor și mai înțelegători. În schimb, trebuie să avem grijă să nu devenim ironici, sarcastici în dialoguri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 octombrie 2020

Dragoste

Te dedici celorlalți, îți pasă de ceea ce au de zis, de nevoile lor și încerci să te faci folositoare. Chiar dacă nu vei putea fi pe placul tuturor, cel puțin tu încerci.

Carieră

Te temi de eșec, te temi că nu faci ceva cum trebuie și toate aceste frici nu fac altceva decât să te interiorizeze și să te sperie, chiar dacă, cel mai probabil, sunt nefondate. Dă dovadă de mai multă încredere în tine pentru că vei avea succes.

Bani

Un context financiar nu este pe placul tău sau trebuie să depui efort pentru a obține un beneficiu. Sunt nativi care primesc vești neplăcute legate de situația financiară, însă care trebuie abordate cu calm și cumpătare.

Sănătate

Resinți nevoia de odihnă și-ți acorzi tot timpul pentru asta, indiferent ce alte activități ai de rezolvat sau cine te solicită.

Horoscop zilnic Taur – 27 octombrie 2020

Dragoste

O zi bună să te înconjori de persoane care au aceleași principii de viață ca tine pentru că doar așa vei reuși și tu să evoluezi, mai ales spiritual. O bucurie poate veni de la un prieten sau te poți simți atrasă de cineva din anturaj. Oricum, în dragoste ai curaj și încredere că poți consolida o relație.

Carieră

Dacă asculți sfaturile persoanelor mai înțelepte ca tine, s-ar putea să vezi noi beneficii pe care le poți aduce unui proiect în care ești implicată. O zi bună pentru dezvoltare profesională, dar atenție la partenerii de afaceri și la colaboratorii care pot fi mai neserioși.

Bani

Te frustrează un context financiar, fie un prieten nu-ți returnează o datorie, fie un proiect nu dă roadele așteptate, fie vin vești nemulțumitoare care te întârzie.

Sănătate

Încearcă să depui mai puțin efort în activitățile tale, mai ales dacă ai un job suplimentar, și să cauți să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi destul de pasională în cuplu și poți simți nevoia să discuți chestiuni mai delicate cu partenerul, dar ai grijă cum o faci pentru că dacă ești prea directă poți răni.

Carieră

Trebuie să fii mai atentă la modul în care te expui public, la imaginea ta profesională la reputația ta pentru că ai tendința de a exagera. Depășești o serie de frici legate de carieră, poate de ascensiunea ta profesională, dar încearcă să rămâi ancorată în realitate.

Bani

Te poți simți ușor nemulțumită de un context financiar. Poate ai depus prea mult efort pentru prea puțini bani.

Sănătate

Acordă toată atenția sănătății, fie că primești rezultatele unor analize, fie că te simți mai obosită ca de obicei, nu amâna ceea ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscop zilnic Rac – 27 octombrie 2020

Dragoste

Își exprimi cu multă profunzime emoțiile și sentimentele și te bucuri de momente minunate în cuplu. Fii sinceră și nu vei regreta. Spune ce simți, dar spune-o frumos. Vor fi și nativi care pot fi luați prin surprindere de o veste în legătură cu persoana iubită.

Carieră

Vezi dintr-o altă perspectivă o colaborare sau o relație cu un partener de afaceri sau poate fi vorba de dorința ta puternică de a te dezvolta profesional. Este o zi bună să te înscrii la un curs de perfecționare profesională.

Bani

Posibil să fii nevoită să cheltui niște bani pentru a ajuta pe cineva sau poate dacă ieși din casă, pur și simplu, nu te poți abține să nu faci tu cinste.

Sănătate

Sunt niște gânduri care te frământă cu privire la un context legat de sănătate, fie a ta, fie a cuiva drag. Oricum ai putea veni cu sfaturi și soluții bune în acest sens. Poate ar trebui să cauți noi remedii.

Horoscop zilnic Leu – 27 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi bună să redescoperi intimitatea în cuplu și să dai frâu liber pasiunii. Vor fi nativi care vor flirta mai mult și nu este exclus să se lase duși de val într-o idilă de moment.

Carieră

Reușești să scapi de niște temeri pe care le ai în legătură cu un proiect sau cu locul de muncă și asta îți readuce o mică parte din entuziasm și optimism. S-ar putea ca o persoană în care ți-ai pus baza să te dezamăgească.

Bani

Este ultima zi în care te bucuri de Venus, Micul Benefic în tranzit prin sectorul financiar, dar dat fiind că face aspecte bune cu Saturn, este semn de consolidare a bugetului pe termen lung. Chiar dacă ai fi tentată să cheltui niște bani, azi simți să-i pui deoparte.

Sănătate

După mult timp în care nu te-ai putut bucura de o stare prea bună de sănătate, iată că astăzi ești energică, bine dispusă și pare că ai scăpat de toate fricile avute.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 octombrie 2020

Dragoste

În dragoste trăiești momente minunate alături de partener, te deschizi, spui ce simți, faci declarații și te bucuri, la rândul tău, de multă înțelegere. Ești optimistă și încrezătoare că lucrurile merg pe drumul cel bun.

Carieră

Posibil să ai parte de unele frustrări legate de carieră, să simți că nu faci cum trebuie ceea ce faci sau că cineva nu te apreciază la adevărata valoare. Nu intra în dialoguri contradictorii și nu lua decizii importante azi.

Bani

Posibil să fii tentată să scoți niște bani din buzunar pentru a-ți bucura sufletul, pentru a face o activitate care te binedispune.

Sănătate

Nu este exclus să fii mai obosită decât de obicei, dar nu este cazul să-ți faci scenarii sumbre, deși vei avea tendința de a exagera unele aspecte.

Horoscop zilnic Balanță – 27 octombrie 2020

Dragoste

Poți relua niște dialoguri cu partenerul de viață, mai ales dacă acestea privesc casa, locuitul împreună, construirea unui cămin.

Carieră

Nevoia de a-ți pune ordine în activități și de a fi eficientă te poate face să exagerezi și să uiți că mai ai și o casă și o familie care te așteaptă. Norocul tău este că cei dragi te înțeleg. Oricum, ai inspirație la locul de muncă și faci lucrurile cu multă artă.

Bani

S-ar putea să primești niște vești financiare, poate legate de salarizare, de pensie, care să nu-ți fie deloc pe plac și să te agite, însă evită să iei decizii în acest sector deocamdată.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și te va ajuta foarte mult să te simți și mai bine dacă îți vei exprima emoțiile în fața celorlalți fără teama că vei fi judecat.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 octombrie 2020

Dragoste

Nu pare să te rețină nimic să cucerești, să faci declarații de dragoste și să te bucuri de momente fierbinți în plan sentimental, însă încearcă să fii sincer și să nu flirtezi pentru a abandona ulterior.

Carieră

Posibil ca niște dialoguri cu un partener de afaceri sau colaborator, oricum o persoană de care depind și finanțele tale, să nu fie pe plac și să-ți aducă tensiune, nervi și frustrări de moment, chiar dezamăgiri.

Bani

Ești tentat să cheltui mai mult decât de obicei și mai ales pentru a-ți satisface niște plăceri, niște pofte sau pentru a te distra. Posibile tensiuni cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor.

Sănătate

Te frământă unele griji, poate chiar financiare pentru că nu simți că ai rezolvat un context așa cum ți-ai fi dorit. Nu reușești decât să te obosești psihic deocamdată și nicidecum să găsești soluții. Dedică-te activităților cu familia pentru a te simți mai bine.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 octombrie 2020

Dragoste

Nevoia de a sta cu cei dragi este mare și trebuie să știi că bucuriile și satisfacțiile de acolo vor veni. Oricum, sunt nativi care se folosesc de acest context pentru a vindeca trecutul, pentru a se detașa de amintiri vechi și dureroase.

Carieră

Azi te pui în valoare la locul de muncă și reușești să-ți consolidezi poziția, imaginea pe termen lung.

Bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a aduce în cămin confortul de care ai nevoie. În unele cazuri, nativii își ajută familia și asta îi mulțumește foarte mult.

Sănătate

Nu treci prin cele mai bune momente, dar dacă te vei odihni și vei lăsa stresul la ușa casei s-ar putea chiar să te întorci la optimismul tău caracteristic.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca în plan sentimental să treci prin niște momente mai greu de înțeles, ciudate, care să ți se pară deja-vu. Atenție la cum comunici în cuplu sau cu prietenii pentru că poți fi sarcastic și ironic. Ține cont că poți obține cam tot ce-ți dorești prin dialog, dar nu exagera!

Carieră

Un proiect te va lua prin surprindere și nu vei fi prea încântat de ceea ce vei auzi, dar ai putere și vei face față provocărilor.

Bani

Nici veștile financiare nu sunt cele pe care le așteptai astăzi, dar asta te ambiționează, și nicidecum nu te dărâmă. Ai o bună intuiție și poți negocia în favoarea ta, poți obține niște beneficii materiale.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, deși s-ar putea să te confrunți cu dureri de cap din cauza faptului că trebuie să te împarți în prea multe direcții.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 octombrie 2020

Dragoste

Sunt multe trăiri, emoții care te iau prin surpindere zilele acestea și cu unele pare că te-ai mai confruntat, îți sunt familiare. Ai grijă în ce direcție duci un dialog în cuplu pentru a nu exagera. Trebuie să dai dovadă de mai multă indulgență.

Carieră

Veștile profesionale nu-ți plac și probabil nici nu te așteptai la ele. Posibil ca azi să muncești peste program, însă vei vedea că dacă te folosești de abilitățile personale vei face față ușor cerințelor.

Bani

Stai bine la capitolul intuiție financiară și poți reuși să întorci în favorea ta o negociere sau un dialog în urma căruia să obții niște beneficii.

Sănătate

Te simți mult mai stăpână pe starea sănătății tale și chiar îți revine mare parte din doza de entuziasm de care ai nevoie pentru a vedea viața cu mai mult optimism.

Horoscop zilnic Pești – 27 octombrie 2020

Dragoste

Ascultă-ți mai mult vocea interioară pentru că are cele mai bune sfaturi. Posibil să ai parte de întâlniri plăcute cu prietenii, să primești recomandări bune de la aceștia în legătură cu o dilemă sentimentală. Ești sensibil și ai nevoie de mai multă atenție.

Carieră

Se întrevăd beneficii profesionale sau care sosesc din partea unui proiect în care ești implicat. Este o zi foarte bună să-ți faci planuri de viitor, dar fii realist.

Bani

Posibil să faci niște calcule, să achiți niște facturi sau ceva ce ține de locuință. Nu ezita să te răsfeți, dar nu exagera.

Sănătate

Starea de spirit este bună și te simți foarte bine, deși ai tendința să lași niște emoții sau trăiri din trecut să reînvie. Dacă te abții de la excese, poți puncta una dintre cele mai bune zile.

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

ULTIMA ORĂ! A murit un cunoscut comentator sportiv din România, din cauza coronavirusului. Avea doar...
Doliu uriaș în România! Un prezentator foarte cunoscut a murit, ucis de Covid-19
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Orban șochează! Răspuns tranșant atunci când a fost întrebat dacă se vaccinează anti-covid
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
Viscol maraton în cel mai toxic oraș din lume. Localnicii se luptă cu munți de...
Doliu uriaș în România! Un prezentator foarte cunoscut a murit, ucis de Covid-19
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis desființează un anumit tip de PENSII!? Pensionarii sunt furioși!
Alertă pentru toți românii care au cont bancar: pericolele la care te expui când ceri...
Tradiţii de Moş Nicolae 2020: Cele mai frumoase obiceiuri româneşti
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Rochia Mihaelei Rădulescu, o avere! Cât costă ținuta pe care a purtat-o vedeta în finala...
Inchide