Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020. „Taurii” au parte de Lună Plină în zodia lor

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020. „Taurii” au parte de Lună Plină în zodia lor
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 31/10/2020, 07:18
Actualizat: 31/10/2020, 07:20

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna Plină se petrece în zodia Taur și este a doua lunație de acest fel din octombrie, aspect care va aduce o vibrație deosebită. Este o Lună Plină în conjuncție cu Uranus, planeta surpizelor, și cu Luna Neagră, punctul de karmă, iar acest context poate aduce schimbări neașteptate în viața noastră pe care nu le putem evita, dar care se vor deosebi benefice în viitor.

Este momentul să culegem roadele unor acțiuni întreprinse în ultima jumătate de an, însă ne putem aștepta și la încheieri surprinzătoare. Vizate sunt domeniul financiar și cel sentimental, moriv pentru care ar trebui să nu fim dependenți de nimeni și nimic și să ne eliberăm de acele atașamente toxice din viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 31 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de evenimente neașteptate în dragoste, dar care să-și aducă bucurie, eliberare și conștientizări.

Carieră

Faptul că te-ai pus în valoare în ultimele luni de zile îți poate aduce beneficii profesionale, noi contracte sau clarificarea unor situații cu colaboratorii.

Bani

Luna Plină poate aduce culegerea roadelor finanvciare ale unui proiect în care te-ai implicat. Poate ți-ai pus talentele în practică sau poate te-ai afirmat și ai reușit să obții o mărire de salariu. Totodată, nativii care nu au mers în această direcție pot să-și descopere acum abilități care să le aducă ulterior câștiguri. Surprizele financiare pot apărea.

Sănătate

Ai mai multă grijă la suprasolicitarea cauzată de munca în exces pentru câștiguri materiale. Va fi taxată, deci odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Taur – 31 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină se petrece în zodia ta și fără îndoială că va avea un impact și asupra relațiilor tale. Posibil să trăiești momente neașteptate în viața ta care să aibă legătură c partenerul, să conștientizezi ceva și să închei un atașament toxic sau, din contră, să treci la nivelul următor în cuplu. Relațiile care nu conferă libertate se pot încheia.

Carieră

Culegi roadele unor proiecte profesionale și te poți bucura de stimă, aprecieri, beneficii și oportunități noi, dar nu exagera cu munca.

Bani

Trebuie să te folosești de acest context să analizezi care sunt atașamentele tale financiare, cvât efort depui pentru a câștiga bani și cum îi câștigi și să faci schimbări. Vor fi nativi care vor alege independența financiară acum.

Sănătate

Ca orice moment de Lună Plină și acesta va fi resimțit intens, în special de nativii născuți în zodia Taur, iar atenționarea momentului este legată de alimentație și de suprasolicitare. Nu munci mai mult pentru a câștiga bani pentru că poți ajunge epuizat.

Horoscop zilnic Gemeni – 31 octombrie 2020

Dragoste

Este momentul să lași în spate o poveste de iubire, niște amintiri și să depășești o deziluzie, o dezamăgire sau frica de a privi spre viitor. Posibil ca o relație secretă,a scunsă, să iasă la suprafață.

Carieră

Ai ocazia să vezi cu alți ochi o problemă de la locul de muncă care până acum ți se părea fără rezolvare. Poate este momentul să te gândești la o schimbare de job.

Bani

Este o perioadă benefică să rezolvi un context financiar mai vechi, din trecut, pe care l-ai amânat de teamă.

Sănătate

Luna Plină din Taur se petrece în sectorul sănătății și-ți cere mai multă responsabilitate vizavi de stilul de viață, în special dacă ai afecțiuni cronice. Gâtul, dantura și tiroida pot fi punctele vulnerabile. Odihnește-te cât mai mult și ai grijă la vicii și dependențe!

Horoscop zilnic Rac – 31 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină va aduce ocazia de a culege roadele unor relații de prietenie, de a te bucura de beneficii venite din partea anturajului, poate chiar o reîntoarcere a unor servicii oferite. Nu vor lipsi nici unele evenimente neașteptate care te vor ajuta să vezi cine îți este prieten cu adevărat și cine nu.

Carieră

Tot Luna Plină îți aduce ocazia să culegi roadele unui proiect, asocieri profeisonale sau activități umanitare în care te-ai implicat. Poate fi un moment de recunoaștere a meritelor.

Bani

Poți face bani din talenetle tale, te poți pune în lumină în acaestă periodă printr-o activitate artistică și creativă.

Sănătate

Este posibil să fii mai tensionat și mai agitat în perioada aceasta, dat fiind că Luna îți este guvernatoare, dar ar trebui să eviți excesele alimentare și să te odihnești mai mult. O ieșire cu prietenii te poate repune în funcțiune.

Horoscop zilnic Leu – 31 octombrie 2020

Dragoste

Comunicarea este foarte importantă în cuplu și poate fi cheia succesului pentru a rezolva niște neînțelegeri apărute în ultimul timp.

Carieră

Luna Plină se petrece în sectorul carierei și-ți poate aduce culegerea roadelor unor activități întreprinse în ultima jumătate de an. Totodată, nu este exclus să ai parte de eevenimente neașteptate care să-și schimbe direcția în carieră, să te pună pe direcția corectă și să-ți schimbe niște obiective profesionale.

Bani

S-ar putea să cheltui niște bani pentru casă, dar acest aspect să te bucure și să te liniștească.

Sănătate

Cum Soarele, guvernatorul tău, este implicat în această lunație, s-ar putea să fii ușor confuz și chiar să te simți mai lipsit de enrgie decât de obicei.

Horoscop zilnic Fecioară – 31 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină din Fecioară poate aduce noi viziuni despre o relație sentimemtală. Se pot schimba niște convingeri și mentalități cu privire la relația de cuplu.

Carieră

Ai ocazia să culegi roadele unor acțiuni întreprinse în ultima jumătate de an. Posibil să obții o diplomă, un atestat sau să conștinetizezi importanța acestora.

Bani

S-ar putea să culegi niște roade financiare în această perioadă și ar trebui să-și dai tot interesul pentru a le obține.

Sănătate

Posibil să ai parte de niște simptome ciudate, cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. Nu va fi ceva grav, dar va trebui să le dai atenție.

Horoscop zilnic Balanță – 31 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca în cuplu să iasă la iveală niște secrete sau poate fi vorba de o infidelitate sau de o relație ascunsă.

Carieră

Te întrebi dacă ești pe calea cea bună și cu greu vei ajunge la concluzia potrivită. Ești pe o pantă ascendentă și îți vine greu să crezi că toate astea ți se întâmplă ție.

Bani

Luna Plină te determină să rezolvi un context financiar care vizează un credit, un bun deținut împreună cu alții, poate chiar cu partenerul de viață.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, dar nu duce lucrurile la extrem și nu face excese. Oduhnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Scorpion – 31 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină se petrece întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și va aduce unele evenimente neașteptate legate de acest sector de viață. Poate va trebui să închei ceeea ce este nefuncțional.

Carieră

Privește cu atenție relația cu colaboratorii și asociații. S-ar putea să le vezi adevărata față, să ai ocazia să vezi cu cine colaborezi!

Bani

Este important să analizezi și să conștientizezi câtă importanță oferi câștigurilor financiare. Nu trebuie să faci orice pentru bani.

Sănătate

Cu toate că te macină o serie de gânduri și chiar s-ar putea să ai insomni, este momentul să treci peste trecut și să privești cu mai mult optimism înainte.

Horoscop zilnic Săgetător – 31 octombrie 2020

Dragoste

În continuare este nevoie să-ți reanalizezi atitudinea față de partener și de povestea de iubire. Posibil ca acum să conștientizezi că nu întotdeauna lucrurile se întâmplă cum vrei tu și când vrei tu.

Carieră

Luna Plină se petrece pe casa muncii și te îndeamnă să-ți revizuiești atitudinea vizavi de modul în care-și desfășori activitățile zilnice. Oricât de mulți bani ți-ai dori să câștigi, este important modul în care o faci.

Bani

Reevaluează niște proiecte și modul în care îți câștigi banii. Dacă satisfacțiile financiare nu sunt pe măsura muncii depuse, poate ar trebui să închei.

Sănătate

Profită de această Lună Plină și schimbă-ți programul de muncă și acordă mai multă atenție odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Capricorn – 31 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și-ți poate aduce încheierea unuei relașii care nu te reprezintă sau poate fi vorb ade fel și fel de surprize neașteptate care pot veni în acest context și care-ți pot aduce conștientizări importante.

Carieră

Se întrevăd beneficii profesionale care pot veni în urma muncii depuse. Posibil să realizezi că niște talente te pot scoate în evidență.

Bani

Financiar, se întrevăd surprize care pot schimba cursul unei situații și-ți pot da peste cap planurile,nu neapărat în sens negativ.

Sănătate

Ar trebui să aloci mai mult timp activităților relaxante și distractive, iar dacă ești părinte, petrece timp cu copiii.

Horoscop zilnic Vărsător – 31 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină din taur poate să-ți activeze un context legat de familie. Posibil să-ți schimbi domiciliul sau să faci o renkvare. Sunt și nativi care-și schimbă locuința.

Carieră

Ți se evidențiază o serie de aspecte care te ajutp să iei o deicie importantă legată de sectorul profesional.

Bani

Posibil să cheltuiești bani pentru copii, activități distractive sai nevoile persoanei iubite nu pot fi trecute cu vederea.

Sănătate

Încearcă pe cât posibil să-ți controlezi emoțiile pentru că ele pot sta la baza dezechilibrelor tale emoționale.

Horoscop zilnic Pești – 31 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să afli vești și informații care să te pună pe gânduri. Ai grijă cum comunici cu cei din jur, în special cu persoana iubită pentru că pot apărea conflicte greu de rezolvat. Ai ocazia să lași în spate niște prejudecăți.

Carieră

Deși atenția ta se îndreaptă către casă și familie, nu vei refuza nimic din ce vine către tine, mai ales dacă este o ofertă care-ți poate aduce beneficii materiale.

Bani

Negocierile îți pot aduce în față o situație mai veche pe care ai trecut-o cu vederea. Un context discutat din aprilie și până acum se poate clarifica.

Sănătate

Destinul te stimulează sa-ți revizuiești și să-ți schimbi niște tipare de gândire. Lasă în spate niște prejudecăți și vei vedea că vei privi lumea din jur cu mai mult optimism.

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”