Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să-și valorifice persoana iubită

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să-și valorifice persoana iubită
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 04/09/2020, 06:22

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Aspectul de susținere care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, din zodia Rac, și Mercur, planeta comunicării, aflată în Fecioară, îi va susține puternic pe toți cei care au de negociat contracte, în special de natură financiară. Acestea se vor încheia cu beneficii de ambele părți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Sunt niște lupte care se duc în interiorul tău, iar dacă vei scoate tensiunea afară va fia semenea unei explozii și vei putea da naștere unui conflict destul de serios cu partenerul de viață. Ai nevoie de apreciere, de validare și dacă celălalt nu ți le oferă poate fi un capăt de lume pentru tine.

Carieră

O zi foarte bună pentru negocieri la locul de muncă legate de atribuțiile tale sau negocieri legate de un parteneriat, o colaborare, asociere. Ai randament, ești eficientă și-ți îndeplinești sarcinile cu multă bucurie și plăcere.

Bani

Noroc financiar și șanse bune de a obține o sumă de bani, poate chiar în urma unei negocieri profesionale. Nu este exclus ca unii nativi să aibă parte de un bonus la salariu, o primă.

Sănătate

Luna intră astăzi în zodia ta și-ți aduce o stare generală bună, te revitalizează și te readuce în prim planul vieții tale. Exprimarea emoțiilor sau poate un dialog cu cineva apropiat te va ajuta să te simți mult mai bine în interior.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Comunicarea în cuplu este foarte bună, iar aspectul format astăzi îți poate aduce ocazia lămuririi multor aspecte legate de viața în doi. Dai dovadă de multă înțelegere față de persoana iubită. Celor singuri le poate aduce flirturi și declarații de dragoste, ocazia de a cunoaște pe cineva cu care să aibă o romanță.

Carieră

Dacă ai de susținut un discurs, o ședință, un examen sau un interviu, nu ai de ce să te temi pentru că aspectele îți sunt favorabile. Este o zi foarte bună să-ți pui în evidență un talent, mai ales oratoric.

Bani

O zi foarte bună pentru negocieri financiare, deci profită și nu te teme să-ți ceri drepturile. Pe de altă parte, este posibil să fii mai cheltuitoare pe activități distractive, să dai bani pe satisfacerea unor pofte și plăceri, ceea ce nu este rău, dar fii cumpătată.

Sănătate

Sunt niște gânduri pe care le ai și pe care le transformi în frământări tot analizându-le pe toate părțile. Posibil să afli vești neplăcute despre starea de sănătate a cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Ai parte de dialoguri plăcute, constructive în cuplu, dar și în familie și poți petrece timp de calitate cu cei dragi, momente care să te bucure și să-ți aducă pace și liniște sufletească.

Carieră

S-ar putea ca un plan profesional să nu iasă așa cum ți-ai dori tu și să realizezi că este nevoie de mai multă muncă, mai multă resurse investite.

Bani

Dacă ai nevoie de bani nu ezita să ceri familiei pentru că cei dragi îți sunt aproape și te vor susține necondiționat. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor scoate bani din buzunar pentru casă, aspect care poate însemna inclusiv aprobarea unui astfel de credit. În cazul unor Gemeni este posibil să li se amâne o sponsorizare legată de un proiect personal sau de grup, să nu primească toată suma de bani pe care o așteptau, să nu li se aprobe toată suma cerută de la investitori.

Sănătate

Azi nu prea te poți relaxa psihic din cauza unor frământări profesionale, financiare, așa că profită de seară pentru a te înconjura de cei dragi. Mergi în vizită, implică-te în conversații ușoare și ascultă poveștile celorlalți. Îți va prinde bine!

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Ai ocazia prin dialog calm să lămurești multe neînțelegeri din viața ta, fie că este vorba de cuplu, de familie, de profesie. Deschide-te mai mult în fața celor dragi și nu ezita să le spui întocmai ce ai pe suflet, ce simți, ce așteptări ai, ce dorințe ai.

Carieră

Sunt tensiuni la locul de muncă și deja nu mai este o noutate pentru tine, doar că astăzi s-ar putea să-ți sară muștarul mai repede și să nu mai ții cont de diplomație. Dacă vrei să obții ceva de la superiori, abordează o atitudine mai înțeleaptă și mai înțelegătoare, mai iertătoare, dar spune-ți nemulțumirile cu curaj.

Bani

În continuare pot apărea surprize la acest capitol și acestea pot veni astăzi tocmai în urma propriilor tale idei financiare. Negocierile se arată profitabile.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme la capitolul sănătate, ba mai mult s-ar putea ca vorbele spuse de cineva să-ți aducă alinare și vindecare, în unele cazuri fiind vorba chiar de sfaturile unui psiholog.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Poți face planuri pentru o călătorie sau poți primi vești de la o persoană aflată în străinătate cu care ai avut cândva o relație, nu neapărat sentimentală. Poate fi vorba de un vechi prieten care te caută.

Carieră

La locul de muncă ai parte de discuții foarte profitabile cu superiorii. Poți primi laude și aprecieri pentru munca depusă și poți mai aproape cu un pas de atingerea unui obiectiv profesional. De altfel, astăzi poți realiza care este țelul tău, de fapt.

Bani

O zi foarte bună pentru negocieri, pentru a semna contracte cu miză financiară, pentru a scoate bani din propriile tale talente. Nu te teme să-ți revendici drepturile financiare. Poți primi o finanșare sau cineva poate investi într-un proiect pe care-l ai.

Sănătate

Îți trec fel și fel de gânduri prin minte și te poți lăsa copleșită ușor de acestea dacă nu iei atitudine. Citește o carte, caută un documentar interesant pe internet, studiază ceva nou care să-ți capteze atenția.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru distracții cu prietenii, ieșit în oraș, participat la petreceri sau orice alt fel de activități care-ți fac plăcere. Comunicarea cu persoana iubită este foarte bună, dar este de preferat să evitați discuțiile despre bani, iar dacă ești singură te vei arăta mai deschisă flirtului și poți cuceri prin dialog. În cuplu ai parte de mai multă pasiune.

Carieră

Un proiect pe care-l ai crește văzând cu ochii și vei avea susținere din partea prietenilor, anturajului sau o persoană importantă te poate ajuta în promovarea ideilor tale.

Bani

Pentru tine, mai mult decât pentru orice alt semn zodiacal, negocierile sunt benefice astăzi și poți obține avantaje financiare (și nu numai) nesperate. Discuții productive cu superiorii.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme de sănătate astăzi. Este o zi bună pentru relaxare și, cum spuneam, distracții, chiar distracții intelectuale care să-ți incite mintea. Cuvintele tale vindecă, așa că nu ezita să-ți oferi sfatul.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, face astăzi două aspecte importante, dar diametral opuse. Prin urmare, gândește înainte să vorbești și numără până la zece înainte să spui ce ai gândit. Pot apărea tensiuni destul de serioase în cuplu, mai ales legate de autoritate, de cine are, de fapt, dreptate, iar într-o relație trebuie să fie echilibru și nicidecum competiție.

Carieră

Poți lua decizii bune privind cariera ta, privind ascensiunea profesională, dar pentru asta trebuie să vorbești cu mai multă încredere în tine. Nu te teme să reiei dialoguri din trecut care nu s-au soluționat la timpul lor. Atenție la conflictele cu partenerii de afaceri sau colaboratorii și asociații. O femeie te poate ajuta să obții un contract.

Bani

Se întrevăd ușoare nemulțumiri financiare sau o tendință exagerată de a cheltui bani pe distracții, pe ieșit în lume. Investește mai mult în imaginea ta și nu vei regreta!

Sănătate

Stai foarte bine că sănătatea și nici pentru cei din jur nu ai de ce să te temi. Dialogurile faci minuni și cuvintele pe care le auzi sunt un adevărat balsam pentru suflet și minte.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a ieși cu prietenii și a socializa. Poți cunoaște noi persoane care să te atragă prin profunzimea ideilor, prin felul de a vedea lumea și nu este exclus, dacă ești singură, să te lași cucerită de cineva cunoscut prin intermediul anturajului.

Carieră

Atenție la coflictele cu colegii de muncă. Nu gândiți la fel, nu vedeți lumea la fel, dar până la urmă nu asta v-a adus împreună la job, deci concentrează-te pe activitățile tale pentru că azi dai dovadă de multă conștiinciozitate și randament.

Bani

Ai șanse foarte mari să negociezi în favoarea ta un contract sau să porți dialoguri profitabile despre un parteneriat, să ți se propună o colaborare avantajoasă.

Sănătate

Ești stresată de unele situații de la locul de muncă și ai tendința de a te suprasolicita. Ține cont că este vineri, urmează zile libere și ar trebui să te detașezi mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

În dragoste situația este cam tensionată. Posibil să ți se facă reproșuri că nu-ți dai interesul suficient, că nu valorifici și apreciezi persoana iubită. Dacă este vorba de aventuri, acestea nu au șanse prea mari să treacă de ziua de astăzi, iar acele relații ascunse fie sunt recunoscute public, fie se încheie. De asemenea, relațiile extraconjugale vor fi taxate.

Carieră

Este o zi în care dai dovadă de multă creativitate, simți artistic și ideile tale pot prinde contur, pot fi apreciate și le poți pune în valoare cu ușurință.

Bani

Discuțiile financiare și negocierile profesionae sunt bine aspectate. Unii nativi pot obține un credit sau cineva poate investi în visul lor, într-un obiectiv profesional pe care-l au.

Sănătate

Starea de energie este la cote înalte și te poți dedica activităților sportive sau poți aloca mai mult timp hobby-urilor și pasiunilor tale.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

O zi favorabilă iubirii, în care comunicarea cu partenerul este foarte bună și poți ajunge la o înțelegere net superioară dialogurilor de până acum. Profită și exprimă-ți dorințele cele mai profunde. Cei care au partener la distanță astăzi se pot bucura de o surpriză din partea acestuia. În schimb, în familie pot apărea tensiuni din cauza persoanei iubite.

Carieră

Zi foarte bună pentru negocierea unor parteneriate, pentru semnarea unor contracte, inclusiv cu străinătatea sau cu persoane/ firme străine. Profită și discută cu superiorii și reorganizează-ți sarcinile și programul de muncă după bunul tău plac (acolo unde se poate).

Bani

Poți primi o sumă de bani neașteptată, mai ales în urma unui proiect creativ pe care l-ai făcut sau în urma punerii în practică a unei idei artistice.

Sănătate

Stare de sănătate foarte bună, ai ocazia să te relaxezi, să-ți reîncarci bateriile și să te dedici aprofundării unor teme de interes care-ți îmbogățesc spritul. Vești bune despre starea de sănătate a cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

În dragoste se stabilesc reguli de comun acord și se trasează sarcini în cuplu, aspect care vă binedispune, mai ales dacă sunteți la început. În cuplurile cu vechime se întrevăd momente pasionale și declarațiile de dragoste nu vor lipsi.

Carieră

Posibile divergențe la locul de muncă, cu colegii, sau niște sarcini sosite pe ultima sută de metri îți strică complet buna dispoziție.

Bani

Ai șanse mari să discuți sau să negociezi o situație financiară, legată de un bun de patrimoniu, o moștenire, credit, partaj. Un proiect pentru care ai muncit intens poate fi remunerat. Atenție și la tendința de a cheltui în exces!

Sănătate

Posibil să afli niște vești neplăcute despre starea de sănătate a cuiva apropiat. Pe de altă parte, nevoia ta de dialog te poate ajuta să ai unele conștientizări vindecătoare la adresa ta.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Contextul zilei te susține foarte mult să comunici cu persoana iubită, să-ți exprimi emoțiile și sentimentele, să faci declarații de dragoste, să ajungi la lămuriri și înțelegeri. Dacă ești singură ai șanse foarte mari să cunoști pe cineva care să-ți placă și cu care să începi o relație de lungă durată.

Carieră

Talentele tale, creativitatea, simțul artistic te pot ajuta astăzi să obții un contract mult dorit, să negociezi în favorea ta o colaborare, asociere. Pune-te cât mai mult în valoare!

Bani

Ai tendința de a cheltui mulți bani astăzi, mai ales pe distracții, pe ieșiri, pe satisfacerea unor pasiuni. Evită pe cât posibil speculațiile financiare, bursa și jocurile de noroc.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Ai energie cât pentru toate semnele zodiacale, deci profită, dar nu te epuiza!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?