Horoscopul zilei de 6 octombrie 2020. „Scorpionii” devin geloși și critici

Horoscopul zilei de 6 octombrie 2020. „Scorpionii” devin geloși și critici
Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion
Publicat: 06/10/2020, 06:21

Horoscopul zilei de 6 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, cea care ne definește modul de manifestare emoțională, va intra încă din primele ore ale dimineții în zodia Gemeni și va veni cu o poftă mare de socializare și comunicare, dar pe care nu o vom manifesta la întreaga capacitate pentru că Luna face un aspect tensionat cu Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară. Nu ar trebui să spunem chiar tot ce ne trece prin cap, ci să fim mai analitici, deși ne pot scăpa cuvinte sau putem pune întrebări incomode din prea mare curiozitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 octombrie 2020

Dragoste

Oricât de mult ți-ai dori să iei legătura cu o persoană dragă, nu o vei face și vei prefera să te macini de gânduri și să rămâi cu întrebări fără răspuns. Nu este o zi în care să-ți exprimi sentimentele, cel puțin nu mai departe de oglindă.

Carieră

La locul de muncă îți pot scăpa unele cuvinte fără să-ți dai seama și îi poți deranja pe cei din jur. Ai tendința de a vorbi mult, dar fă-o cu înțelepciune, fii conștientă de ceea ce zici, mai ales dacă vorbești despre tine.

Bani

Resimți din plin niște nemulțumiri financiare, tensiuni, îți faci griji ți gânduri cu privire la situația materială, a ta sau a partenerului.

Sănătate

Aspectele de astăzi pot fi vindecătoare pentru cei care merg la psiholog sau stau de vorbă cu un duhovnic. Vorbește despre tine. te poate ajuta să conștientizezi multe.

Horoscop zilnic Taur – 6 octombrie 2020

Dragoste

Te doare foarte tare că persoana pe care o iubești nu te vede cu aceeași ochi, nu îți oferă atenție și valoare. Poate fi vorba și de cuplu, caz în care te simți neapreciată de partener. Simți nevoia să comunici, să-ți expui sentimentele, dar fie te izbești de criticile partenerului, fie te blochezi și preferi să taci.

Carieră

Ești destul de rezervată la locul de muncă. Posibil să resimți niște tensiuni în relația cu colaboratorii și partenerii de afaceri.

Bani

Situația financiară s-ar putea să te împiedice să te dedici unor plăceri pe care le ai, să-ți faci niște pofte. Este o zi bună să realizezi unde ai greșit în trecut și să încerci să discuți ce se mai poate remedia. Atenție la cheltuieli! Tinzi să arunci banii pe geam.

Sănătate

Ai șansa să conștientizezi o rană din trecut și să o vindeci. Este vorba de o situație în care stima de sine ți-a fost afectată, în care nu ți-ai acordat valoare sau cineva nu ți-a acordat încredere.

Horoscop zilnic Gemeni – 6 octombrie 2020

Dragoste

Te simți iubită, te simți apreciată, valorificată și asta înseamnă enorm pentru tine. S-ar putea să-ți declari și tu respectul și aprecierea pentru o persoană din anturaj. În schimb, atenție la neînțelegerile cu familia, care se pot amplifica pe parcursul zilei, și la nemulțumirile vizavi de persoana iubită.

Carieră

Dialogul cu colegii de muncă îți poate aduce unele tensiuni și stări de nemulțumire, însă nu ar trebui să pui la suflet micile înțepături și acidități.

Bani

Ai tendința de a fi foarte cheltuitoare astăzi, în special pe obiecte ce țin de casă sau de confortul tău, însă este vorba de cumpărături emoționale, deci ai grijă!

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te simți bine, ești energică, sociabilă și reușești să-i binedispui și pe cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – 6 octombrie 2020

Dragoste

Nu te aștepta ca ceilalți să te înțeleagă doar pentru că respiri și clipești. Spune ceea ce ai de spus, chiar dacă va deranja, și așa te vei descărca și vei avea și șanse să lămurești ceea ce te frământă.

Carieră

Chiar dacă sunt tensiuni, azi te bucuri de capacitatea de a ignora ceea ce te deranjează la superiorii tăi și această atitudine îți aduce multă liniște inetrioară și capacitatea de a te concentra pe ceea ce ai de făcut.

Bani

Se întrevăd tensiuni legate de bani. Posibil ca unii nativi să nu aibă resursele necesare pentru a îndeîmplini cerințele copiilor.

Sănătate

Este o zi în care reușești să-ți regăsești pacea și armonia și asta doar dacă vei conștientiza cât de important este să fii tu însăți și atât. Poți chiar să afli un remediu potrivit pentru starea de sănătate, mai ales dacă te confrunți cu oboseală cronică sau stres, insomnii.

Horoscop zilnic Leu – 6 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o comunicare excepțională cu prietenii. Poți atinge subiecte de dialog spirituale care te pot ajuta să conștientizezi multe aspecte de viață.

Carieră

Dacă ești implicată într-un proiect cu mai multe persoane, te poți aștepta ca una dintre acestea să te dezamăgească și să fii nevoită să faci tu toată treaba.

Bani

Un context financiar te poate stresa și poate fi vorba fie de un proiect în care trebuie să investești sau care nu dă roade sau poate nu primești o sumă de bani promisă.

Sănătate

Conțtientizările spirituale și viziunea pe care o capeți astăzi asupra unui aspect legat de trecut te pot ajuta să te liniștești din frământări.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să-ți expui niște puncte de vedere și să ai un dialog destul de serios, dar și benefic, cu partenerul privind viața intimă.

Carieră

Este o zi bună să spui ce ai de spus superiorilor, să faci un efort și să te faci remarcată, poate printr-un discurs, poate într-o ședință.

Bani

S-ar putea ca o persoană importantă, cu funcție, să te ajute cu o sumă de bani sau să-ți înlesnească obținerea unor avantaje financiare.

Sănătate

Te macină niște frustrări, niște gânduri, ai senzația că nu ești iubită de partener, nu te simți suficient de importantă în viața cuiva drag și aceste frământări îți pot cauza chiar tensiuni interioare.

Horoscop zilnic Balanță – 6 octombrie 2020

Dragoste

O persoană din trecut te poate căuta, însă vei avea surpriza să vezi că nu mai empatizați, nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. În cuplu, ai ocazia să construiești un plan de viitor cu partenerul, să vă uniți viziunile.

Carieră

S-ar putea să fii forțată de un context și să-ți pui la bătaie o diplomă obținută, măcar să te gândești la varianta asta. Posibile vești din străinătate.

Bani

Te gândești cu teamă la viitor, la o situație financiară sau la un bun material pe care nu știi cum să-l obții mai repede.

Sănătate

S-ar putea să te confrunți cu o furtună de gânduri, să-ți pui prea multe întrebări, să-ți faci griji li să suferi de insomnie.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 octombrie 2020

Dragoste

O zi provocatoare pentru cei singuri, care pot fi atrași de o aventură, pot da frâu liber pasiunii. În cuplu sunt posibile niște tensiuni, niște gelozii se pot manifesta cu scandal și reproșuri și se pot arunca critici și acuze, chiar și nefondate.

Carieră

Ai parte de o zi bună la locul de muncă, în care-ți exprimi ideile, propunerile, iar cuvintele tale vor cântări mult și vor fi luate în calcul.

Bani

O zi favorabilă negocierilor la muncă, negocieri de sarcini, responsabilități, de program, însă nu la fel de bine vei fi susținută și cu colaboratorii sau partenerii de afaceri, carea stăzi pot fi mult prea pretențioși.

Sănătate

Sănătatea este foarte bună și reușești să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Chiar dacă energia nu este la cote maxime, cel puțin este mai multă ca în zilele anterioare.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental ai parte de o zi foarte bună, în care te înțelegi pe tine, înțelegi persoana iubită, vindeci și dai frâu liber emoțiilor.

Carieră

Partenerii de afaceri, colaboratorii pot fi cam nemulțumiți astăzi, confuzi, nesiguri de o concluzie. Nu este vorba că nu faci impresie bună, dar ai grijă să nu-i critici prea mult sau să nu te crezi atotștiutoare.

Bani

Evită să faci astăzi investiții prea mari sau prea riscante. Poți avea tendința de a fi nechibzuită în cheltuieli.

Sănătate

Este o perioadă tensionată la nivel psihic și s-ar putea să te confrunți cu insomnii, să nu poți să dormi indiferent cât de obosită ești.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să ajungi la o înțelegere cu partenerul privind locuința, indiferent că este vorba de o cheltuială în casă sau de cupărarea unei case, de renovarea sa. Relația cu familia este, de asemenea, mai bună astăzi.

Carieră

Muncești cu spor astăzi, ai parte de discuții cu colegii, subalternii, însă ai și tendința de a fi ușr superficială la dialogurile cu aceștia. Nu crede că știi dinaintece vor să spună și ascultă-i.

Bani

Atenție la negocierea unor contracte dacă sunt la mijloc persoane străine, din străinătate sau este vorba de un parteneriat cu o instituție de peste hotare sau cu capital străin.

Sănătate

Îți vindeci niște emoții, îți echilibrezi starea de sănătate și înțelegi mai bine rostul unor vorbe spuse de cineva din anturaj, poate chiar din familie.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 octombrie 2020

Dragoste

O zi favorabilă discuțiilor profunde despre ceea ce te-a rănit în trecut la partener sau, dacă ești singură, conștientizezi o rană sentimentală și o vindeci prin dialog, prin acceptare și asumare.

Carieră

Poți discuta despre talentele și abilitățile tale și le poți expune într-un mod care să te ajute în promovarea propriei imagini.

Bani

Deși ești susținută destul de bine în negocieri, încearcă să eviți verdictul astăzi și mai gândește-te la suma de bani propusă. Poți face speculații financiare bune.

Sănătate

Ai niște frici sentimentale, atașamente fiannciare, griji sexuale, pe care astăzi le poți analiza pe toate părțile pentru că poți decsoperi de unde provin.

Horoscop zilnic Pești – 6 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca familia să intervină în cuplu, să-ți reproșeze că nu le dai atenție din cauza partenerului sau să te cicălească în legătură cu o decizie relațională. Ai tendința să-ți critici și sabotezi propriile emoții și sentimente.

Carieră

Colaboratorii de afaceri au ceva de spus care te deranjează, asociții au cerințe prea mari și tot acest context te poate frustra, enerva și obosi.

Bani

O zi bună în plan financiar. Îți cheltui banii cu înțelepciune. Poate pentru casă, poate ajuți pe cineva din familie.

Sănătate

Te gândești prea mult la trecut și la un fost partener și îți poți inhiba emoțiile, manifestările mult prea mult. Dacă te alegi cu dureri de cap, e doar vina ta că nu-ți asculți nevoile interioare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în...
Noi reguli pentru șoferi. Totul va fi filmat
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață