Horoscopul zilei de 7 octombrie 2020. „Racii” pot fi surprinși cu o declarație de dragoste

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2020. „Racii” pot fi surprinși cu o declarație de dragoste
Nu rata horoscopul zilei, realizat de Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay)

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, pe cer, se formează la grad perfect un aspect tensionat între Mercur, planeta comunicării, din zodia Scorpion, și Uranus, planeta schimbărilor bruște, aflat în retrogradare în zodia Taur. S-ar putea să fim martorii unor vești și informații surprinzătoare și dialogul ar putea fi mai tensionat decât de obicei. Nu este recomandat să facem tranzacții financiare din cauza neprevăzutului care poate apărea acum și recomandat ar fi să analizăm atent cuvintele înainte de a deschide gura. Atenție la cheltuielile online!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu s-ar putea redeschide niște subiecte pe tema banilor sau a vieții intime, dar șansele de rezolvare favorabilă sunt foarte mari, mai ales în prima parte a zilei.

Carieră

Nevoia de a comunica îți poate aduce astăzi afirmare. Cineva te poate observa, îți poate face o propunere interesantă, dar nu te grăbi să o accepți.

Bani

Dacă trebuie să negociezi un parteneriat, un contract, fă-o în prima parte a zilei și încearcă să fii atentă la toate termenele și condițiile, la sumele înscrise și mai ales. Azi încearcă să nu ai încredere în toată lumea.

Sănătate

S-ar putea ca tot acest context al zilei să te obosească peste măsură, să te epuizeze și bine ar fi să-ți pui o muzică relaxantă, un pahar de vin și să faci o baie fierbinte.

Horoscop zilnic Taur – 7 octombrie 2020

Dragoste

Posibil ca astăzi să ai parte de unele momente neașteptate în viața de cuplu. Poate partenerul te surprinde cu un mesaj, poate afli ceva despre partener care te șochează. Pot apărea unele tensiuni din cauza comunicării care pare scăpată de sub control și va trebui să dai dovadă de adaptabilitate.

Carieră

S-ar putea să apară contexte care să își dea peste cap niște decizii luate vizavi de un parteneriat, de o colaborare. Poate un asociat te pune într-o ipostază inedită căreia trebuie să-i faci față.

Bani

Un proiect în care ești implicată se poate dovedi profitabil. În alte cazuri poate fi vorba de o primă, o bonificație pe care o primești sau rediscutarea unui comision.

Sănătate

O zi favorabilă sănătății în care reușești, în sfârșit, să te detașezi de stres și probleme sau cel puțin să le privești mai superficial și să le iei mai în glumă.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 octombrie 2020

Dragoste

În dragoste ai parte de o zi foarte bună. Te simți fericită, iubită, împlinită și poți fi destul de declarativă cu sentimentale tale, dar ai grijă să fie și reale.

Carieră

Ai grijă ce spui, cum spui pentru că există risculsă exagerezi și să-ți strici imaginea profesională fără să vrei. Se întrevăd tensiuni cu colegii, din cauza sarcinilor sau a programului.

Bani

Scoți bani cu ajutorul creativității tale, cu ajutorul talentelor tale, te pui în valoare printr-un hobby și ai toate șansele să-l monetizezi.

Sănătate

S-ar putea să fii puțin surprinsă de avalanșa propriilor gânduri. Stresul profesional astăzi te poate trimite la culcare mai devreme. Posibile vești neașteptate despre starea ta de sănătate sau a cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Rac – 7 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu familia este bună și reușești să comunici cu părinții pe teme pe care altă dată nu știai cum să le abordezi. În schimb, în plan sentimental trebuie să fii mai atentă pentru că pot apărea tensiuni, în sensul că poți fi luată prin surprindere de atitudiea persoanei iubite, poți fi martorul unei gelozii sau cineva din anturaj îți poate declara dragostea. Unii Raci sunt confuzi cu privire la o relație și nu știu unde să o încadreze, la iubire sau la prietenie.

Carieră

Poți fi luată prin surprindere de o situație care vizează un proiect, de veștile care vin în legătură cu o colaborare în care ești implicată.

Bani

Poți primi o sumă de bani din trecut, poate chiar o datorie sau părinții te susțin cu bani. Te oate măcina faptul că nu-ți poți monetiza mai mult un talent.

Sănătate

Ai ocazia astăzi să depășești, să vindeci niște emoții toxice, să vindeci o situație care ți-a marcat copilăria și trecutul.

Horoscop zilnic Leu – 7 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să te surprindă un dialog cu familia sau să primești niște vești neașteptate despre cineva din familie sau legate de o casă, un bun de patrimoniu. Zi bună pentru viața socială, pentru ieșit în oraș, cunoscut oameni noi și chiar pentru a da curs unei pasiuni, aventuri.

Carieră

Un proiect în care ești implicată simți că prinde aripi. Ai mari șanse să-l scoți la rampă sau să-l promovezi printr-un discurs, dialog, însă atenție la cuvinte să nu spui ce nu trebuie din dorința de a epata.

Bani

Evită să iei decizii financiare, să negociezi o sumă de bani, să faci cheltuieli, investiții, tranzacții pentru că riști să nu iei cele mai bune decizii.

Sănătate

Se poate să fii destul de instabilă psihic, confuză, să te temi, să te panichezi mai ușor. Rațiunea ta poate fi dezorganizată și destul de amăgitoare.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 octombrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la felul în care comunici cu cei din jur pentru că există posibilitatea de a intra în tensiuni. Poți spune fără să vrei cuvinte care deranjează, șochează, ridică semne de întrebare. S-ar putea ca partenerul să fie deranjat de o atitudine a ta.

Carieră

Te poți face remarcată în sectorul profesional. Îți poți pune în evidență niște talente, niște abilități care să atragă atenția celorlalți.

Bani

Sectorul financiar este bine aspectat. Sunt șanse de câștiguri, avantaje, mici cadouri, însă ai mare grijă la negocieri. Investighează în amănunt orice contract.

Sănătate

Te bucuri de o sănătate foarte bună și ai șansa să ameliorezi simptome mai vechi. Posibil să discuți sau să afli vești despre starea de sănătate a cuiva.

Horoscop zilnic Balanță – 7 octombrie 2020

Dragoste

Viața intimă este foarte activă și azi trăiești intens pasiunea. Ai parte de momente de revelație în cuplu, iar dacă nu ai o relație, azi s-ar putea lega ceva, mai degrabă sub forma unei aventuri.

Carieră

Îți poți da seama că idealurile tale nu sunt chiar atât de îndepărtate și că dacă te concentrezi să-ți dezvolți o latură profesională mai mult, chiar le poți atinge.

Bani

Mare grijă la deciziile financiare pe care le iei astăzi pentru că pot apărea unele surprize greu de gestionat. Vești neașteptate pot veni și despre un credit, contract cu banca, moștenire, proces sau banii partenerului. Verifică de două ori dacă plătești cu cardul și orice acțiune, tranzacție online.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă este posibil să ai niște emoții care-ți fac gol în stomac și-ți dau insomnii. Pe de altă parte, încearcă să nu te tratezi după ureche, dacă ai ceva mai vechi de ameliorat.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 octombrie 2020

Dragoste

Ste foarte probabil să fii surprunsă de o situație petrecută în viața de cuplu. Poate te scapă ceva, spui ceva ce nu ar trebui și dai naștere unei avalanșe de întrebări. Unii nativi pot fi surprinși de atitudinea unui partener care se schimbă la 180 de grade.

Carieră

Parteneriatele profesionale, contractele de colaborare și asocierile trebuie analizat cu atenție. Sunt posibile tensiuni în zona profesioală și de preferat ar fi să faci totul corect, moral.

Bani

Ceva legat de bani se poate rezolva, poate primești o sumă de bani pe care nu o mai așteptai, de la care îți luasei gândul.

Sănătate

Îți dai seama de niște frici pe care le ai, de niște atașamente și ai șanse mari să le vindeci dacă stai de vorbă cu cineva, cu o persoană în care ai încredere.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 octombrie 2020

Dragoste

Sectorul iubirii este foarte bine aspectat și ai putea lăsa deoparte tensiunile din ultimul timp și să-i faci o declarație de dragoste persoanei iubite, însă există și o nehotărâre în cazul unor nativi. Ai șanse să-ți găsești armonia și echilibrul sentimental.

Carieră

La locul de muncă există posibilitatea de a avea parte de niște surprize neașteptate, niște situații care iau o altă turnură decât sperai. S-ar putea să ai parte de niște tensiuni cu superiorii, să vină vești surprinzătoare care să schimbe un context.

Bani

O zi bună din punct de vedere financiar, cu singurul amendament că ar trebui să eviți excesele, mai ales dacă ieși în oraș sau la un eveniment.

Sănătate

Ar trebui să ai puțin mai multă atenție la gândurile tale pentru că le poți transforma în frământări, iar de aici și până la insomnie mai este doar un pas.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să fii luată prin surprindere de o situație sentimentală. Poate persoana iubită îți transmite un mesaj neașteptat care schimbă un context în relație sau poate afli vești surpriză despre aceasta. Posibil o persoană din anturaj să-ți declare sentimentele sau o relație de prietenie să devină din ce în ce mai apropiată.

Carieră

Un proiect personal sau în care ești implicată poate trece prin momente de cumpănă și ai putea veni cu idei noi, ingenioase pentru a-l repune pe linia de plutire și astfel să te faci și apreciată, remarcată, să ajungi cu un pas mai aproape de un obiectiv pe care-l ai.

Bani

Financiar s-ar putea să ai parte de unele surprize care să te scoată puțin din zona de confort. Ai grijă la discuțiile pe tema banilor și nu te grăbi să plătești ceva.

Sănătate

Ziua de astăzi nu-ți aduce probleme de sănătate, în schimb îți aduce neliniști, frământări care pot fi stimulate de imaginația ta și se pot amplifica.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi bună în dragoste, situația de cuplu se echilibrează și ajungi pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită. S-ar putea să fii surprinsă de niște situații de familie care se petrec pe neașteptate sau poți primi vești surprinzătoare despre cineva drag sau despre o casă, o situație care vizează un bun imobiliar, de patrimoniu.

Carieră

Posibile tensiuni cu superiorii sau vești, informații, care să te destabilizeze și să te lase puțin confuză. Nu ar trebui să iei o decizie radicală azi legată de cariera ta. Posibil ca cineva să vrea cu orice preț să-ți schimbe niște principii.

Bani

Contextul financiar în care te afli te poate împiedica să face ceva ce-ți dorești foarte mult. Oricum, este multă confuzie, nedumerire, nemulțumire și chiar dezorganizare la acest capitol.

Sănătate

Ai parte de o zi bună, energică, în care sănătatea nu-ți ridică probleme și te poți dedica unor sarcini mai obositoare.

Horoscop zilnic Pești – 7 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi bună să lași emoțiile să se manifeste, deși ai tendința de a fugi de orice răspundere sau chiar de a te autoamăgi. Posibil să trăiești momente pasionale, să ai parte de o aventură sentimentală.

Carieră

S-ar putea să te destabilizeze niște vești pe care le auzi, să te surprindă peste măsură și să-ți schimbe niște planuri, poate chiar legate de o deplasare. Principiile pot intra în tensiune cu rațiunile.

Bani

Este o zi foarte bună să rezolvi un context ce vizează un credit imobiliar, o rată la bancă, o moștenire, litigiu, partaj.

Sănătate

Analizezi pe toate părțile un context, vrei să înțelegi niște situații prin care treci, să înțelegi atitudinea și raționamentul cuiva, să cunoști mai mult despre un context, iar toate acestea îți pot aduce tulburări de somn.

Transfer colosal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a ieşit din minţi şi aduce în Liga...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Larisa Iordache rupe tăcerea! Ce calvar a trăit după ce a fost umilită și jignită...
Marea Britanie oferă bani cetățenilor UE pentru a părăsi țara. Ce sumă poate lua un...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
China a introdus testele anale pentru Covid-19. Medicii spun că procedura este mai eficientă în...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Doamne ferește! Ce a putut face Diana Șoșoacă într-un platou de televiziune. Telespectatorilor nu le-a...
Adevărul SCANDALOS din spatele serialului-fenomen Bridgerton. IMAGINILE care dau de gol, scăpate pe Internet
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Anunțul ȘOC al zilei despre Sebi, băiețelul dispărut de două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de...
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide