Huawei Buy Back: reduceri substanțiale pentru consumatori pentru cele mai performante telefoane Huawei

Publicat: 19/01/2021, 13:16

Huawei Buy Back, programul de loializare al companiei, care oferă reduceri de preț în schimbul telefoanelor mobile mai vechi, este acum disponibil permanent în România. Huawei Buy Back oferă reduceri de preț substanțiale, unele ajungând și la scăderea a până la 1.675 de lei din prețul original al dispozitivului nou, prin oferirea la schimb a unui telefon de generație anterioară.

Programul Huawei Buy Back este acum o parte permanentă a ofertei magazinelor companiei

Programul Huawei Buy Back este disponibil acum în cele două magazine oficiale ale companiei din România: Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni și magazinul Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. Aici, clienții pot veni cu telefoane funcționale din generațiile anterioare pentru a fi evaluate, fiind oferită pe loc o reducere de preț, în funcție de valoarea stabilită la fața locului de către reprezentanții Huawei.

Cei care doresc să beneficieze de pe urma acestui program trebuie doar să vină cu smartphone-uri funcționale. Acestea vor fi evaluate pe baza unor criterii bine definite (aspectul, gradul de uzură, etc.). La finalul procesului, clienții pot alege un nou dispozitiv din oferta curentă a companiei, la un preț redus.

De altfel, pentru modelele high-end ale companiei, precum HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro, este aplicat un discount suplimentar, de 500 de lei, peste reducerea de preț asigurată prin Huawei Buy Back. Astfel, în total, poți ajunge să scazi peste 1.600 de lei din prețul unui model flagship cu cele mai performante procesoare și camere foto de pe piață.

Desigur, reducerile nu se aplică doar la modelele cele mai noi. Atât timp cât un smartphone Huawei se află în oferta celor două magazine, acestea pot beneficia de reducere, de acum înainte. Pentru a consulta ofertele disponibile în momentul în care vă hotărâți să faceți un upgrade prin intermediul programului Huawei Buy Back, puteți vizita site-ul site-ul oficial Huawei Mobile Store.