I-a promis prietenului său că va împărți banii dacă va câștiga la loterie. Și-a respectat promisiunea după 28 de ani, cu un jackpot de 22 de milioane de dolari

I-a promis prietenului său că va împărți banii dacă va câștiga la loterie. Și-a respectat promisiunea după 28 de ani, cu un jackpot de 22 de milioane de dolari
Publicat: 25/07/2020, 16:42
Actualizat: 25/07/2020, 22:06

Cu ani în urmă, Thomas Cook și Joseph Feeney au făcut un pact: dacă vreunul dintre ei va câștiga vreodată la loterie, vor împărți câștigurile. Promisiunea făcută și prietenia dintre ei doi s-a dovedit mai puternică decât cifrele cu multe zerouri, iar proverbul potrivit căruia cel mai bogat om din lume este omul care încă îl are pe cel mai bun prieten alături, s-a dovedit că a trecut granițele cuvintelor și a devenit realitate, mărind substanțial conturile celor doi buni prieteni.

Douăzeci și opt de ani mai târziu, Cook si-a tinut cuvântul. Elk Mound, Wisconsin, a câștigat 22 milioane de dolari, jucând Powerball.

Și, potrivit cuvântului său dat, a întins mâna la vechiul său amic de pescuit Feeney, potrivit CNN.

Cei doi prieteni au cumpărat bilete în fiecare săptămână și au fost uimiți norocul lor a venit în cele din urmă.

După ce a revenit la realitatea, Cook a făcut ceea ce ar face orice american muncitor: a renunțat la meseria lui!
Acum se bucură de viața de pensionar alături de Feeney, un pompier pensionat.

Perechea a ales opțiunea în numerar de 16,7 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că fiecare a luat acasă aproximativ 5,7 milioane de dolari după taxele aplicate.

Deci, ce mari planuri sunt acum cei doi prieteni?

Răspunsul este simplu: să petreacă mai mult timp împreună.

Prietenii de mult timp, împreună cu soțiile lor au făcut o călătorie pe drum cu ceva timp în urmă, și intenționează să o facă din nou.