I-au tăiat o ureche. ATAC MAFIOT lângă Veneția. Doi ROMÂNI, soț și soție, au fost bătuți și mutilați de indivizi MASCAȚI

Redactor:
Florin Jinga
I-au tăiat o ureche. ATAC MAFIOT lângă Veneția. Doi ROMÂNI, soț și soție, au fost bătuți și mutilați de indivizi MASCAȚI
Doi români, soț și soție, au fost bătuți și mutilați în Italia. I-au tăiat o parte din ureche bărbatului. Vezi cum s-a petrecut totul

Doi români au trecut prin clipe de coșmar, pe 22 de februarie, când au fost atacați, în curtea locuinței lor din orașul Malcontenta, în apropiere de Veneția, de trei bărbați care purtau cagule, relatează Venezia Today.

Bărbatul a fost atacat primul, în timp ce cobora din mașină. Cei trei agresori l-au lovit cu pumnii și cu picioarele minute în șir, țipetele lui fiind auzite de soția acestuia, care a ieșit din casă strigând după ajutor. Doar atât le-a trebuit bătăușilor. Femeia a fost doborâtă imediat la pământ și lovită de mai multe ori.

Ulterior, cei trei au scos un cuțit și i-au tăiat bărbatului o bucată dintr-o ureche, au luat partea tăiată și au părăsit imediat locul, fugind cu o mașină din apropierea locuinței victimelor. Femeia a sunat la Poliție, însă carabinierii au sosit după ce agresorii dispăruseră.

Cei doi români au fost internați în spital, în stare gravă, prezentând multiple leziuni în zona capului. Starea bărbatului este critică, el fiind încă inconștient la 24 de ore de la incident.

Incidentul a fost relatat și de mai multe publicații electronice ale românilor din Peninsulă. Cei care par să-i cunoască pe românii agresați au pomenit proverbul „după faptă și răsplată„.

Alții cred că ar fi vorba despre o rețea de agresori care pretind așa-zise „taxe de protecție” și care au vrut să dea un exemplu celor care refuză să plătească.

Poliția din Italia nu a avansat nicio ipoteză legată de motivul agresiunii, dar a precizat că-i caută pe cei trei bărbați mascați și că există „niște indicii încurajatoare”.

Foto: Hepta

Inchide