• Publicat:
Știri

„Iarna pe dos”! ANM a făcut anunțul: Cum va fi vremea în acest weekend

„Iarna pe dos”! ANM a făcut anunțul: Cum va fi vremea în acest weekend
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în acest weekend vremea va fi frumoasă iar temperaturile pe timpul zilei vor fi mai mari decât normalul perioadei.

Astfel, temperaturile până la 14 grade sâmbătă și duminică iar în București valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă – temperatura maximă 10… 11 grade iar cea minimă de -4… -1 grad Celsius.

Cum va fi vremea vineri, 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor

Cerul va fi variabil ziua în nord și nord-est, iar noaptea în sud-vest, și mai mult senin în rest iar temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade, iar cele minime între -11 și 1 grad, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat, în zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Vântul va sufla moderat în Dobrogea, Bărăgan și la munte, cu unele intensificări pe creste, dar va fi în general slab în celelalte regiuni.

București

Cerul va fi senin și vremea în general frumoasă iar temperatura maximă va ajunge la 8 grade Celsius, iar cea minimă va fi cuprinsă între  -6…și -3 grade Celsius.

Cum va fi vremea sâmbătă, 25 ianuarie

Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe și polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade Celsius, iar cele minime între -8 și 3 grade Celsius iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în Dealurile de Vest și pe litoral.

București

Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 gradeCelsius , iar cea minimă de -4…-1 grad Celsius.

 

Cum va fi vremea duminică, 26 ianuarie

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când se vor semnala precipitații local în jumătatea de vest a teritoriului și izolat în rest. Precipitațiile vor fi mixte la munte și predominant sub formă de ploaie în restul zonelor. De asemenea, izolat vor fi condiții de polei.

Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 14 grade Celsius, iar cele minime, în general, între -5 și 5 grade Celsius. Izolat vor fi condiții de ceață.

București

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, când va crește probabilitatea de ploaie slabă

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0…2 grade Celsius.

 

×
Inchide