Imagini cu o toaletă cu trei WC-uri într-un spital din Cluj, publicate de deputatul Emanuel Ungureanu

Imagini cu o toaletă cu trei WC-uri într-un spital din Cluj, publicate de deputatul Emanuel Ungureanu
Publicat: 05/12/2019, 14:13

„INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie! Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face (…) în grup, poftiți, nu fiți timizi!”, scrie pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, „băile infecte” sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate(A.N.M.C.S).

„Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUȘE din sistemul sanitar românesc”, adaugă Ungureanu.

Acesta întreabă internauții „unde credeți că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria …”.

Un utilizator comentează: „Poze , video-uri … E plin Facebook!! Dar ceva se face înafară de postări ? …..”, iar deputatul îi răspunde: „da, va anunța noul ministru al Sănătății, în câteva zile. Bolnavii vor fi scoși din acel infern!”.

„Că sunt două în plus e revoltător, dar betonul ăla de jos care practic, e focar de infecție, asta e inadmisibil!”, comentează un altul.

Foto: Facebook/ Emanuel Ungureanu

Tags: