Incendiul uriaș din Afumați: Trei persoane au ajuns la spital, printre ele și o gravidă

Redactor:
Dora Vulcan
Incendiul uriaș din Afumați: Trei persoane au ajuns la spital, printre ele și o gravidă
Un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă a încercat să spargă o fereastră în timpul incendiului, de luni, din Afumați și a fost transportat la spitalul Floreasca, transmite ISUBIF. Alte două persoane au fost intoxicate cu fum și au fost duse la spitalul Pantelimon.

De asemenea, o femeie gravidă și un bărbat, expuși la fum, au fost transportați la spitalul Pantelimon, au declarat pentru Mediafax reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF).

Pompierii intervin, la ora transmiterii știrii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumați, pe o suprafață de aproximativ 3.000 de mp, informează ISU București-Ilfov.

17 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori și 3 autoscări intervin, la ora transmiterii știrii, în comuna Afumați, județul Ilfov, pentru a stinge un incendiu produs la un centru comercial, pe o suprafață de aproximativ 3.000 de mp.

Potrivit ISU Bucurețti-Ilfov, flăcările se propagă rapid. Până în prezent, nu sunt informații privind posibile persoane rănite.

Potrivit unor surse, este vorba despre centrul comercial Doraly.

„Manifestare violentă, dispozitiv pe laturile depozitului, nu se poate intra în interior. Sunt patru persoane cu atac de panică la ambulanțele SMURD”, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

Inchide