INCIDENT. Ce a pățit o tânără din Capitală într-un magazin. „Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu alta îmi făcea fotografii”

INCIDENT. Ce a pățit o tânără din Capitală într-un magazin. „Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu alta îmi făcea fotografii”
INCIDENT. Ce a pățit o tânără din Capitală într-un magazin. „Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu alta îmi făcea fotografii”
Publicat: 13/05/2020, 15:16

O tânără din Capitală susține că a fost agresată de un individ, care i-a făcut fotografii sub rochie, într-un mare magazin.

Femeia a mers la supermarket pentru a face cumpărături, doar că a avut parte de o experiență nedorită. La raionul de papetărie, tânăra și-a dat seama că se confruntă cu un incident ieșit din comun.

„M-a întrebat dacă domnul de lângă mine e iubitul meu”

”Nu obișnuiesc să postez, în general, nimic. Însă de data asta m-am hotărât să nu rămân în pasivitate și să vă împărtășesc ce am pățit în această după-amiază, solicitându-vă totodata ajutorul. Mă aflam în (…), la raionul de papetarie, pentru a cumpăra materiale pentru proiectul fetiței mele. La un moment dat, am simțit că mi se flutură rochia în partea din spate însă singurul lucru care mi-a venit în minte a fost să verific dacă portofelul se mai află în geantă ușor întredeschisă. Întrucât era la locul lui, am crezut că mi s-a părut. După câteva minute, tipa de lângă mine se uita speriată la mine încercând să-mi spună ceva. M-a întrebat dacă domnul de lângă mine este iubitul meu. Nici nu știam despre cine vorbește întrucât nu am dat atenție, fiind lângă mine și prefăcându-se că se uită după ceva, undeva pe cele mai de jos rafturi. I-am raspuns ca nu, moment în care individul s-a ridicat și a început să se prefacă că vorbește la telefon”, povestește tânăra din București.

A mers la poliție să depună plângere

Femeia a mers la poliție, unde a făcut plângere. Deocamdată, individul nu a fost identificat: ”După ce s-a îndepărtat, tipa, tremurând, mi-a spus că INDIVIDUL, CU O MANA ÎMI RIDICA ROCHIA CU UN SUL DE HÂRTIE CREPONATĂ (exact cu cea pe care o ține în mana in poză) IAR CU CEALALTĂ ÎMI FĂCEA POZE SUB ROCHIE, LA PĂRȚILE INTIME! L-am urmărit și i-am făcut pozele acestea, cu care am mers la poliție și am depus plângere. ROG DIN SUFLET DOAMNA CARE M-A AVERTIZAT SĂ MĂ CONTACTEZE ÎN PRIVAT, am nevoie de declarația ei în calitate de martor. Am fost atât de speriată și panicată că nu am știut cum să reacționez și nici să iau măsurile cele mai bune. De asemenea, orice informație despre acest bărbat este binevenită. ACEST TIP DE INDIVIZI SUNT VIOLATORII SI PEDOFILII ZILEI DE MAINE. Vă mulțumesc și vă rog să mă ajutați cu orice informație ați putea deține”, a fost mesajul pe care Larisa Ursu l-a postat pe Facebook.

!!! Nu obisnuiesc sa postez, in general, nimic. Insa de data asta m-am hotarat sa nu raman in pasivitate si sa va…

Publicată de Larisa Ursu pe Marţi, 12 mai 2020

Camera Deputaților a adoptat, anul trecut, legea de organizare a Registrului național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor precum și pentru completarea Legii privind organizarea și funcționarea SNDGJ.