Incident în Suceava. O ambulanţă a luat foc în mers

Incident în Suceava. O ambulanţă a luat foc în mers
Publicat: 15/11/2021, 11:42
Actualizat: 15/11/2021, 11:43

Un incident neobișnuit a avut loc în Suceava. O ambulanţă a luat foc în timp ce se îndrepta spre un caz medical.

Incidentul a avut loc luni dimineața, în Vadu Moldovei, judeţul Suceava. Ambulanța a luat foc în timp ce pompierul mergea spre comuna Vadu Moldovei.

Pe raza localităţii Spătăreşti, pompierul a simţit miros de plastic ars şi a observat că din autosanitara aflată în faţa sa iese fum.

„Ambulanţa a oprit pe partea dreaptă a drumului şi colegul nostru i-a urmat manevra. A ieşit din maşină şi s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranţe, aflat în cabina conducătorului auto. Şoferul ambulanţei a luat un stingător, acţionând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen şi aparatura medicală din interior”, anunţă ISU Suceava.

Din fericire, flăcările au fost stinse încă în faza de debut.. Nu au fost afectate şi alte componente ale maşinii.

Între timp, la faţa locului au ajuns şi trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere şi o ambulanţă SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat şi nu mai există pericol de reizbucnire.

De asemenea, ambulanţa SMURD a fost redirecţionată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăviţa, din comuna Vadu Moldovei.