INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL, marcat prin Google Doodle. INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL – Real sau nu? Ce spun martorii

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL, marcat prin Google Doodle. INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL - Real sau nu? Ce spun martorii
Publicat: 08/07/2013, 09:56
Actualizat: 29/07/2014, 20:08

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL este marcat de Google printr-un Doodle, la 66 de ani de ani după ce s-a petrecut.

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELLeste un eveniment în urma căruia se presupune că guvernul american a recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un OZN care s-a prăbușit în apropiere de ROSWELL, statul New Mexico, în iulie 1947.

Video: Google Doodle INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. Dosare desecretizate după 65 de ani

În aprilie 2012,FBI a desecretizat pentru prima dată documente legate de incidentul din 1947, care sugerau că o farfurie zburătoare a aterizat la ROSWELL. Iar acum apare și primul video, care ar arăta unul dinte extratereștrii care ar fi supraviețuit prăbușirii OZN-ului.

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. VIDEO care ar putea dovedi că extratereștrii au aterizat laROSWELL

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL – Video real sau nu? Prezentatorul televiziunii americane notează, cu umor, că videoul este autentic datorită „sunetului proiectorului”, dar spune că acesta ar putea fi, în același timp, și o mașină de cusut.

Filmul arată un „extraterestru” cu ochi și cap giganți și un nas și o gură foarte mici. Imaginile au apărut prima dată pe site-ul allnewsweb.com, auto-intitulat „singura sursă de știri intergalactice din lume”. Portalul susține că acest clip face parte din arhiva Guvernului SUA, care a studiat în secret OZN-urile și extratereștrii, între 1942 și 1969.

„Dacă imaginea unui bărbat scund îmbrăcat într-un costum împrumutat de extraterestru, filmată într-un depozit, făcută alb-negru și căreia i s-a suprapus un efect sonor nu vă convinge, atunci probabil voi faceți parte dintre cei care vor să mușamalizeze incidentul de la Roswell”, încheie ironic prezentatorul.

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL.Despre existența extratereștrilor au existat multe discuții în contradictoriu, mai ales când vine vorba despre INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. Deși atunci când a fost lansată teoria prăbușirii acelei nave extraterestre oficialii anunțau că a fost vorba despre un balon meteorlogic, un fost agent CIA a dezvăluit că, în realitate, era vorba despre „un obiect care nu provenea de pe aceasta planetă”, scrie Daily Mail.

Chase Brandon, care a lucrat la CIA timp de 35 de ani, a povesit că „vizita extraterestră” a fost văzută cu propriii ochi, declarația lui contrazicând toate comunicatele oficiale din acea perioadă, când a avut locINCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL, din 1947.

Mai mult, Brandon susține că are și dovezi, pe care le-a păstrat într-o cutie, la sediul CIA, evitând să precizeze însă ce conține, exact, cutia. Mai mult, dezvăluirea lui este susținută și de o serie de documente făcute publice de FBI referitoare laINCIDENTUL OZN DE LA ROSWELLși la existența „trei așa-numite farfurii zburătoare descoperite în New Mexico”.

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELLa născut numeroase teorii ale conspirației, mai ales că armata americană susține că s-au recuperat doar resturile unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine.

Cu toate acestea, mulți pasionați de OZN-uri susțin că la ROSWELL s-a prăbușit o navă extraterestră, au fost recuperate câteva cadavre, după care militarii au început o operațiune de mușamalizare.

Interesul cu privire la acest incident a fost sporit de faptul că, pe 8 iulie 1947, biroul de informații publice din ROSWELL a dat un comunicat de presă în care anunța că o companie a recuperat fragmente dintr-o farfurie zburătoare prăbușite lângă o fermă din oraș. Ulterior, comandantul general al Forțelor aeriene americane a spus că a fost vorba despre un balon meteorologic, lucru confirmat și într-o conferință de presă ulterioară.

Cu toate acestea, în 2011, FBI a publicat un document pe site-ul oficial, în care agentul Guy Hottel spune că un investigator al Forțelor aeriene ar fi declarat că trei farfurii zburătoare au fost recuperate din New Mexico.

De-a lungul anilor,INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELLa devenit atât de cunoscut și de dezbătut încât, practic, numele ROSWELL a devenit sinonim cu OZN-urile.

Google Doodle-ul pentruINCIDENTUL OZN DE LA ROSWELLeste unul dintre cele mai interactive și complicate de până acum. Pentru a ajunge să afle mai multe despreINCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL, utilizatorul trebuie să ghideze un extraterestru prin ferma de laROSWELL, pentru a-și recupera fragmentele care îi compunOZN-ul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația