ÎNGRIJORARE. Tatăl lui Mihai Tudose s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul premier confirmă: Focar la Ambulanța Brăila

Redactor:
Mihai Georgescu
ÎNGRIJORARE. Tatăl lui Mihai Tudose s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul premier confirmă: Focar la Ambulanța Brăila

Tatăl fostului premier Mihai Tudose, diagnosticat cu Covid-19, are aproape 80 de ani și are boli preexistente. Fostul premier a confirmat informația. S-a format un focar de coronavirus la Ambulanța Brăila.

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu Covid-19.

Doctorul și-a făcut testul la Covid după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, căruia îi asigura tratamentul la domiciliu în timpul liber, era deja infectat cu virusul. Pacientul este nimeni altul decât tatăl fostului premier Mihai Tudose.

„Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, a declarat o sursă pentru libertatea.ro.

Medicii se tem ca nu cumva să se confrunte cu un mare focar de coronavirus la Ambulanța Brăila.

Europarlamentarul Mihai Tudose, în vârstă de 53 de ani, a confirmat pentru Libertatea că tatăl său este infectat cu Covid-19, dar nu a vrut să ofere alte detalii.

Tudose este cu atât mai îngrijorat cu cât tatăl său are 80 de ani și suferă și de boli cronice, specifice vârstei.

Mihai Tudose a criticat Guvernul pentru că nu deschide turismul către Grecia și Bulgaria: „Nu dăm virus la străini, îl împărțim între noi!”

Fostul premier Mihai Tudose a criticat, în luna mai, Guvernul Orban pentru că întârzie să se alăture inițiativei Greciei, Bulgariei și Serbiei pentru coordonarea eliminării restricțiilor de circulație în contextul sezonului turistic estival: „România izolată. Cum își bate joc Guvernul de turism și de țările prietene”.

Într-o postare pe Facebook, Tudose critică „amatorismul” guvernului liberal şi îi solicită să „facă un efort urgent de ieşire din bâlbâială și să decidă alăturarea imediată a României la inițiativa regională de revenire la normalitatea transportului și turismului transfrontalier”.

„ A trecut o săptămână de la reuniunea cvadrilaterală a premierilor României, Bulgariei, Greciei și a președintelui Serbiei pentru coordonarea eliminării restricțiilor de circulație. S-a discutat despre un plan comun al măsurilor de relaxare. După videoconferință, cele trei țări din vecinătatea noastră au anunțat că își deschid granițele între ele pentru turiști, începând de la 1 iunie. Surprinzător ( sau nu!), România întârzie să se alăture acestui demers comun.Comisia Europeană tocmai asta a recomandat: coordonarea redeschiderii între statele învecinate. În acest spirit, statele baltice au eliminat restricțiile de la granițele ce le despart. Austria, Cehia, Slovacia și Ungaria au decis, de asemenea, să acționeze în mod asociat pentru redeschidere completă”, a scris pe Facebook fostul premier Mihai Tudose.

Mihai Tudose: „Nu dăm virus la străini, îl împărțim între noi!”

El mai afirmă că explicațiile guvernamentale s-au succedat în mod contradictoriu, „în nota caracteristică acestei cacofonii guvernamentale care întreține, de două luni și jumătate, confuzii periculoase”.

Acesta a mai spus că acordul celor trei țări din Balcani prevede călătoria între ele fără obligația carantinei pentru cetățeni.

„Culmea e că România a refuzat să se alăture demersului, în condițiile în care Serbia are de cinci ori mai puțini morți de coronavirus decât țara noastră, Grecia de șapte ori mai puține victime, iar Bulgaria de zece ori mai puține. Dar Grecia n-a ezitat să ne pună pe lista celor 19 țări din care primește turiști. Vasăzică ei nu se tem să ne primească, dar noi nu și nu, stăm, vrem-nu vrem, pe litoralul nostru. Nu dăm virus la străini, îl împărțim între noi! Îmi pare rău să constat că amatorismul duce de râpă un proiect regional la nașterea căruia am contribuit, pe vremea când eram prim-ministru. (…) Criticăm Ungaria pentru restrângerea libertăților sub pretextul pandemiei și ne obligăm cetățenii să facă turism unde o cer interesele sponsorilor PNL? Solicit Guvernului să facă un efort urgent de ieșire din bâlbăială și să decidă alăturarea imediată a României la inițiativa regională de revenire la normalitatea transportului și turismului transfrontalier. Sunt sectoare esențiale pentru redresarea economiei. Nu prea nimerim noi, din păcate, în ultima vreme, normalitatea din prima, dar nici să-i dăm de tot cu piciorul, că o să ne doară rău. Pe toți”, a concluzionat europarlamentarul Mihai Tudose.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
A MURIT! Alain Delon, ce dramă! S-a stins la 79 de ani, răpusă de o...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Ungaria sfidează UE, afacerea uriașă pe care o face cu Rusia. Ce se întâmplă chiar...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
A MURIT! Alain Delon, ce dramă! S-a stins la 79 de ani, răpusă de o...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
CTP a izbucnit nervos în direct la TV. Ce l-a dezamăgit nespus de mult, a...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului: A MURIT. Era tânără, frumoasă și talentată
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide