Intoxicația cu vaporii de clor, un adevărat pericol! O femeie a murit în timp ce făcea curățenie în baie

Intoxicația cu vaporii de clor, un adevărat pericol! O femeie a murit în timp ce făcea curățenie în baie
Intoxicația cu vaporii de clor, un adevărat pericol! O femeie a murit în timp ce făcea curățenie în baie / Sursă FOTO: mylondon.news
Publicat: 14/08/2020, 14:59

Celia Seymour a murit la patru zile după a leșinat în timp ce curăța podeaua din baie cu un amestec de substanțe chimice la domiciliul ei din Feltham, Surrey. Mama ei îi îndemnă pe oameni să nu facă același lucru și trage un semnal de alarmă referitor la riscul pe care îl reprezintă o astfel de substanță.

Celia Seymour a început să aibă dificultăți de respirație după ce a terminat de spălat podeua din baie. Ulterior, aceasta a leșinat și a fost dusă la spitalul Feltham, relatează My London.

Însă, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, femeia a decedat la patru zile după incident.

Mama femeii în vârstă de 34 de ani îi sfătuiește pe oameni să nu amestece înălbitor cu alte produse de curățare.

Intoxicația cu vapori de clor, fatală pentru o tânără

Julie Felon, mama victimei, a declarat că serviciul de pompieri a confirmat că cele două produse de curățare – înălbitor și ul altul care ar fi o soluție pentru curățarea toaletei – au reacționat, producând un gaz și declanșând un sever atac de astm. Din această cauză îi îndeamnă pe oameni să nu își asume un asemenea risc.

Tânăra care avea un trecut tumultos, potrivit relatărilor făcute de mama ei, lucra în cadrul unei spălătorii auto unde era făcea parte dintr-un colectiv ca o adevărată familie.

„Raiul a mai câștigat un înger. Ce pot să mai spun”

„Încă nu îmi vine să cred. Nu îmi vine să cred că a murit. Abia ce începuse să se bucure de viață și totul s-a spulberat. Am observat o schimbare radicală la ea după ce l-a cunoscut pe Peter și echipa de la locul de muncă. A devenit mai responsabilă și era mai fericită cum nu mai fusese de ani de zile. Am toată aprecierea pentru tot ce au făcut pentru ea. Raiul a mai câștigat un înger. Ce pot să mai spun?”, a declarat mama victimei.

Celia, cunoscută drept Leah Seymor, era manager la o spălătorie auto din Betchworth, Surrey, Marea Britanie.

Proprietarul spălătoriei a susținut că aceasta îi era ca o rudă iar după decesul acesteia și-a redenumit spălătoria „Celia’s Hand Car Wash” pentru a-i aduce un omagiu.

„Era minunată. Avem o carte memorială dedicată ei iar oamenii au venit și au depus flori pentru ea. Am rămas cu adevărat fără cuvinte. Dacă sunai la 3 dimineața cerându-i ajutorul, era acolo pentru tine. Ar fi făcut orice îi sătea în putere să ajute pe oricine. Nu-mi vine să cred că a murit. Atunci când soția mea a născut, am fost cu ea la maternitate când au fost externați”, a declarat proprietarul spălătoriei.

Proprietarul spălătoriei a povestit cum a sunat să o anunțe că îi face o vizită. Când a ajuns la casa acesteia, a găsit-o făcând curat în baie iar mirosul de înălbitor era foarte puternic. Ulterior, cei doi au ieșit la aer însă tânără a început să acuze dureri și au chemat ambulanța. La spital, femeia a fost plasată în comă indusă, dar a decedat la 4 zile după incident.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase