Iohannis, după accidentul soldat cu 10 morți: Nepăsarea criminală a PSD și lipsa de autostrăzi ucid

Redactor:
Diana Grigore
Iohannis, după accidentul soldat cu 10 morți: Nepăsarea criminală a PSD și lipsa de autostrăzi ucid
Președintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, după ce 10 persoane au murit în urma unui accident produs în zona Ialomița, că de vină e nepăsarea „criminală" a PSD și lipsa de infrastructură decentă. Șeful statului a transmis condoleanțe.

„Avem nevoie de infrastrcutură rutieră, digitală. Astăzi avem, din păcate, încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie de infrastrcutură decentă. Azi-dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morți și aproape 10 răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce poți să spui? Condoleanțe și îmi pare foarte rău. Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSD-iștilor costă vieți de români. Dragii mei, avem nevoie de această infrastructură. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică, în niciun caz un moft. Acum, în secolul XXI, secolul mobilități,i avem nevoie de infrastructură ca de aer, altfel pur și simplu vom rămâne în urmă”, a declarat Klaus Iohannis, în Iași.

Șeful statului susține că România a rămas în urmă.

„Cum în urmă trebuie să recunoaștem a rămas România, fiindcă am avut din nefericire atâția ani la conducere PSD. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României”, a adăugat Iohannis.

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

 

Inchide